Home Αιγάλεω Νάντια Γιαννακοπούλου: Στο δρόμο 90 μαθητές του 9ου Δημοτικού Σχολείου Αιγάλεω
Νάντια Γιαννακοπούλου: Στο δρόμο 90 μαθητές του 9ου Δημοτικού Σχολείου Αιγάλεω

Νάντια Γιαννακοπούλου: Στο δρόμο 90 μαθητές του 9ου Δημοτικού Σχολείου Αιγάλεω

0
0

Τη διασφάλιση της ομαλής εκπαίδευσης των μαθητών του 9ου Δημοτικού Σχολείου του Δήμου Αιγάλεω ζητά με αναφορά που κατέθεσε στη Βουλή, η βουλευτής και κοινοβουλευτική εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Νάντια Γιαννακοπούλου.

 

 

Με γραπτή αναφορά προς τη Βουλή η βουλευτής  και κοινοβουλευτική εκπρόσωπος του του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Νάντια Γιαννακοπούλου κάνει λόγο για την έξωση του 9ου Δημοτικού Σχολείου Αιγάλεω και ζητά από τους αρμόδιους υπουργούς να μεριμνήσουν ώστε η μαθητές να μην χάσουν ούτε μία διδακτική ώρα.

 

Στη γραπτή αναφορά της κ. Γιαννακοπούλου αναφέρεται αναλυτικά: Κύριοι Υπουργοί

Σας καταθέτω ως αναφορά την από 11 Σεπτεμβρίου 2022 ανακοίνωση της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Δήμου Αιγάλεω σχετικά με το πρόβλημα της έλλειψης στέγασης του 9ου Δημοτικού Σχολείου. Ειδικότερα όπως καταγγέλλεται την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε έξωση στο παραπάνω σχολικό ίδρυμα, οπότε και δικαστικός επιμελητής άλλαξε κλειδαριά αυτού μην επιτρέποντας την είσοδο σε μαθητές και εκπαιδευτικούς.

Με την έναρξη της σχολικής χρονιάς αγνοείται ο χώρος στέγασης του 9ου Δημοτικού Σχολείου του Δήμου Αιγάλεω, με τους 90 μαθητές αυτού να βρίσκονται κυριολεκτικά στο δρόμο. Γονείς, μαθητές και εκπαιδευτικοί εκφράζουν την έντονη και εύλογη αγανάκτηση τους για το αδιέξοδο αυτό, μη γνωρίζοντας που, πότε και πως θα εκκινήσει το σχολικό έτος.

Επισυναπτόμενη η από 11 Σεπτεμβρίου 2022 ανακοίνωση της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Δήμου Αιγάλεω.

 

Κύριοι Υπουργοί κατόπιν τούτων,

Παρακαλώ, όπως λάβετε υπόψη σας τα ανωτέρω αναφερόμενα και προβείτε σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες, ώστε να μην χαθεί ούτε μια διδακτική ώρα και να διασφαλιστεί η ομαλή, απρόσκοπτη αλλά και αξιοπρεπής εκπαίδευση των μαθητών του 9ου Δημοτικού Σχολείου του Δήμου Αιγάλεω.