Home Πετρούπολη Νέα Αρχή: Εγκαίνια εκλογικού γραφείου και κοπή της πίτας
Νέα Αρχή: Εγκαίνια εκλογικού γραφείου και κοπή της πίτας

Νέα Αρχή: Εγκαίνια εκλογικού γραφείου και κοπή της πίτας

0
0

Τα νέα γραφεία της δημοτικής παράταξης εγκαινίασε η «Νέα Αρχή» Πετρούπολης ενώ ταυτόχρονα έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της παρουσία 250 και πλέον φίλων της.

Την εκδήλωση τίμησαν οι βουλευτές Νάντια Γιαννακοπούλου και Κρίτων Αρσένης, ο πρώην υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Μιχάλης Καρχιμάκης, ο περιφερειακός σύμβουλος Γιώργος Κατριβάνος, ο αντιδήμαρχος καταστημάτων και ΚΑΠΗ Παναγιώτης Κάκαλης, ο Βασίλης Καλέργης προϊστάμενος του πολιτικού γραφείου του βουλευτή Γιάννη Λοβέρδου και εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων.

Τηλεφωνικό χαιρετισμό και ευχές έστειλαν, οι βουλευτές Γιάννης Λοβέρδος, Χαρά Καφαντάρη, Παναγιώτης Κουρουπλής και Ανδρέας Λοβέρδος, ο πολιτευτής Δημήτρης Καλογερόπουλος και ο πρόεδρος του συλλόγου Ποντίων Νίκος Κουλαξουζίδης.

Ο πρόεδρος της παράταξης «Νέα Αρχή – Πετρούπολη» Μάνος Συλλιγνάκης στον χαιρετισμό μεταξύ άλλων είπε: «Θέλω να ευχαριστήσω τον δημοτικό μας σύμβουλο Βαγγέλη Αλεξανδρή και τους 34 συνοδοιπόρους μας που ήταν παρόντες καθώς και τους υποψηφίους που για λόγους υγείας ή εργασίας δεν κατάφεραν να παρευρεθούν. Όλοι μαζί δημιουργήσαμε έναν όμορφο χώρο που θα σχεδιάσουμε την επόμενη μέρα της Πετρούπολης που αγαπάμε, την επόμενη μέρα της Πετρούπολης που μας αξίζει και θέλουμε να ζούμε.

Τέλος, θέλω να μοιραστώ μαζί σας την συγκίνηση που νιώθω έχοντας δίπλα μου σε κάθε μου βήμα, αρωγούς και υποστηρικτές τους γονείς μου!

Όλοι μαζί, προσπερνάμε το παρελθόν, δημιουργούμε το μέλλον» .