Home Σπορ Νίκες για Άρη, Κεραυνό και Αίμο!
Νίκες για Άρη, Κεραυνό και Αίμο!

Νίκες για Άρη, Κεραυνό και Αίμο!

0
0

Καλά μπήκε το 2018 για Άρη, Κεραυνό και Αίμο που ξεκίνησαν με νίκες. Αντίθετα κακό ποδαρικό έκαναν Αναγέννηση και Ειρήνη

 

Δύσκολα τα έκανε ο Άρης 1-0 το Χαλάνδρι

Το πολύ άγχος βάρυνε τα πόδια των παικτών του Άρη που κατάφεραν τελικά με πέναλτι του Θανόπουλου να επικρατήσουν με 1-0 του Χαλανδρίου και παρέμεινε σε απόσταση δύο βαθμών από τα Πετράλωνα.

Ο Άρης ήταν ανώτερος στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης, χάνοντας απίστευτες ευκαιρίες μπροστά στην εστία του Μολφέση. Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν τουλάχιστον δύο φορές αλλά ο Τζαφάι είπε όχι στους επιθετικούς του Χαλανδρίου. Όσο περνούσε η ώρα η απόδοση των γηπεδούχων έπεφτε και το άγχος βάρυνε τους παίκτες του Άρη. Η είσοδος του Θανόπουλου στο 68′ τους λύτρωσε, καθώς δύο λεπτά μετά κέρδισε πέναλτι στην πρώτη του επαφή με την μπάλα, όταν τον ανέτρεψε αμυντικός του Χαλανδρίου. Στο 72’ ο Θανόπουλος νίκησε τον Μολφέση από τα 11 βήματα και έγραψε το 1-0. Στην συνέχεια το Χαλάνδρι βγήκε μαζικά στην επίθεση, χωρίς να δημιουργήσει κάποια αξιόλογη ευκαιρία.

ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ (Αλέξης Γκλεγκλές): Τζαφάι, Λάπα, Ζουζουλής, Βασιλάκος (68’ Θανόπουλος), Παπαπαναγιώτου, Ζήκος, Σιδέρης (93’ Παναγιωτίδης), Μακρίδης, Κατσής (54’ Γαλανόπουλος), Κυριαζής (77’ Παούρης), Τσάτσα.

ΧΑΛΑΝΔΡΙ (Τάσος Κιλιμτζίδης): Μολφέσης, Κλήμης, Δαρδαμάνης, Φωτάκης, Θανόπουλος, Λειβαρτζινός, Σεϊτάι (61’ Μαράνος), Νησωτάκης, Μέρτης (46’ Μπέης), Βενάρδος, Ντιούφ (75’ Γκόνος).

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

 

Ο Κεραυνός διέλυσε με 5-2 τον Προμηθέα

Σοβαρός και πειθαρχημένος ο Κεραυνός Πετρούπολης συνέτριψε 5-2 τον Προμηθέα και πήρε ψυχολογική τόνωση ενόψει της δύσκολης συνέχειας του πρωταθλήματος.

Μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ο 16χρονος Νίκος Λάππας. Ο νεαρός φορ πέτυχε χατ-τρικ (26’, 37’, 63’) και έδωσε λύσεις στην επίθεση, με τον τρίτο του γκολ να είναι εξαιρετικό (γυριστό σουτ). Στο 42’ ο Γερολυμάτος με εκπληκτικό πλασέ έξω από την περιοχή είχε διαμορφώσει το σκορ του πρώτου μέρους (3-0), με τον Κοτσαμπά στο 70’ να δίνει διαστάσεις θριάμβου στη νίκη του Κεραυνού.Το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι ήταν να μειώσουν με γκολ των Βάρφη (79’) και Ντούρου (82’).

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ (Α. Ζαφειριάδης): Παπαβασιλείου, Πανούσης, Γκαανέτσος (65’ Φανός Χ.), Κρομμύδας (75’ Παληγεώργος), Κυριάκος, Φανός Αλ., Κωτσιόπουλος (63’ Ράπτης), Γερολυμάτος, Λάππας, Κοτσαμπάς, Λώλος.

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ (Ελ. Καλαντζής): Καραβόλας, Αντωνίου, Παναγιωτούλιας (75’ Φουντζούλας), Μπάμπαλης (81’ Παππάς), Μάστορης, Δημόπουλος (46’ Ντούρος), Μπιλάνη Γ., Σώζος, Κωστάκης, Βάρφη, Κωνσταντινίδης Χ. (64’ Κωνσταντινίδης Γ.).

 

Αγχώδης νίκη του Αίμου, 2-1 τον Χαλκηδονικό

Αγωνιώδης νίκη πήρε ο Αίμος με σκορ 2-1 επί του ουραγού Χαλκηδονικού.
Αν και προηγήθηκε για αλλη μία φορά νωρίς μόλις στο 10′ με τον Φ. Ταλιούρα, ο Χαλκηδονικός απάντησε στο 23′ με τον Ράπτη και άγχωσε τους γηπεδούχους. Η επιστροφή του Αλέξανδρου Νάτσιου από την Κηπουπόλη συνοδεύτηκε με γκολ στο 55′ τρία μόλις λεπτά μετά την εισοδό του στον αγωνιστικό χώρο.
Η αποβολή με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Φ. Ταλιούρα επανέφερε το άγχος στην ομάδα του Χλωρού, καθώς οι φιλοξενούμενοι πίεσαν για την ισοφάριση χωρίς όμως επιτυχία.

ΑΙΜΟΣ (Γ. ΧΛΩΡΟΣ): Παρασκευόπουλος, Δ. Ταλιούρας, Μπουσάι, Γιαννούλης, Ρούμπεν, Ταμπάκης (46′ Σαπρίκης), Μπίτζας (52′ Νάτσιος), Ν. Ταλιούρας, Κατσαρής (46′ Δαρδαμάνης), Τζαβάρας (73′ Ζούμπος), Φ. Ταλιούρας.

ΧΑΛΚΗΔΟΝΙΚΟΣ (Β. ΝΤΑΡΛΑΣ): Ξηρός, Σαρηγιαννόπουλος, Σουμπάσης, Χαντζάρας (82′ Μάρκος), Νίκα, Γκέρτσος (72′ Σκέμπι), Δημητρούλης, Ραγιάς, Κουλούρης, Αντωνόπουλος, Ράπτης.

 

Νίκη – οξυγόνο ο Θεμιστοκλής, 3-0 την Αναγέννηση

 

Με 3-0 ηττήθηκε η Αναγέννηση Πετρ. από τον Θεμιστοκλή που αναπτέρωσε τις ελπίδες του για παραμονή.
Η Αναγέννηση δεν κατάφερε να μπει στον ρυθμό του αγώνα, δείχνοντας επηρρεασμένη απο τη διακοπή του πρωταθλήματος. Δύο γρήγορα γκολ στις αρχές των δύο ημιχρόνων του Γκολφινόπουλου στο 6′ και του Δημητρίου στο 49′ έκαναν πιο εύκολα τα πράγματα για τους γηπεδούχους, ενώ ο Τσαγρής με αυτογκολ στο 75′ σημείωσε το τελικό 3-0.

ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ (Γ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ): Λούκος, Φραμπασχάλης, Γριμάνης, Γιάκαλος, Ανδρεαδάκης, Ραυτόπουλος, Γκολφινόπουλος, Αθανασίου (88′ Αξιώτου), Καρασαββίδης (70′ Σπανάκος), Κοντός (86′ Τσαφαράς), Δημητρίου (74′ Βουτσινάς).

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΤΡ. (Δ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ): Πλάκα, Χριστοδουλάκης, Τσαγρής, Μυτιληναίος, Βαλοδήμος (52′ Σχίζας), Αλεξίου, Κουμεντάκος, Ορφανάκος, Αρέφ, Παπαδημητράκης, Αθανασόπουλος.

 

Ήττα για την Ειρήνη 0-4 από ΑΕ Περιστερίου

Ακόμη μία βαριά ήττα σημείωσε η Ειρήνη Πετρ. με 0-4 αυτή τη φορά από την ΑΕ Περιστερίου και παραμένει στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας.

Η ομάδα του Περιστερίου άνοιξε το σκορ μόλις στο δεύτερο λεπτό του αγώνα με Μαρουλή, ενώ ο Ιακωβάκης στο 30′ σημείωσε το 0-2. Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι σημείωσαν ακόμη δύο γκολ στο 63′ με τον Μαντζιώρη και στο 72′ με τον Γκούμα.

ΕΙΡΗΝΗ ΠΕΤΡ.: Λέκκος, Κατσιμπούλας, Λιανός, Δημοθεόδωρος (46′ Τσαγκαδας), Τζαμαλής, Οικονομίδης (82′ Σωτηρόπουλος), Λυμπερόπουλος, Ντονικιάν, Μακροστέργιος (58′ Τέλλης), Λούμης, Χαλιμούρδας.

ΑΕ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ: Φανός, Κώνστας, Καραμάνης, Ζαφείρης (73′ Κούτρης), Γκούμας, Γαζεπίδης, Μαρουλής, Ξούρας (Καππάτος), Ρούσης (22′ Μαντζιώρης), Ιακωβάκης (80′ Βρανάς), Πατήρης