Home Χωρίς κατηγορία ΝΕΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗ Ο ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ, ΝΑΥΑΓΙΟ ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ
ΝΕΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗ Ο ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ, ΝΑΥΑΓΙΟ ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ

ΝΕΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗ Ο ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ, ΝΑΥΑΓΙΟ ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ

0
0

Ο ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ ΣΗΜΕΙΩΣΕ ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕ ΜΕ 2-1 ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ

 

Δεύτερη ανατροπή μέσα σε λίγες ημέρες σημείωσε ο Άγιος Ιερόθεος, με το 2-1 εκτός έδρας επί του Εθνικού μετά το 3-2 επί του Ακράτητου.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με πέναλτι που κέρδισε ο Γκέτσι και εκτέλεσε ο Τσατσαρής, αλλά οι φιλοξενούμενοι βρήκαν τις απαντήσεις στο 54’ όπου με κεφαλιά του Κράσι ισοφάρισαν σε 1-1, και στο 90’ ο Ηλιάδης, που έκανε το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Άγιου Ιερόθεου, με εκπληκτική εκτέλεση φάουλ χάρισε τη νίκη στην ομάδα του.

Ο Άγιος Ιερόθεος με το τρίποντο αυτό έφτασε τους 30 βαθμούς (9-3-4, 20-17 γκ.).

 ΕΘΝΙΚΟΣ Π.: Κατσούλης (55′ Χαλκίδης), Νταούλιας, Λώλος, Ευαγγέλου, Μουσταφίδης, Δημητρίου (90′ Ξαγοράρης), Γκέτσι, Διάκος (39′ Παυλής), Πετρόπουλος, Λαζαρίδης, Τριμμάτης (77′ Ντάγκρας).

ΙΕΡΟΘΕΟΣ: Ρουμπής, Σιμάκου, Αποστόλου, Μεταλλινός, Τσατσαρής, Μουκίδης Β., Ντάφλας (80′ Κομνηνός), Μπατής, Κράσι (90+4 Μουκίδης Γ.), Χατζηστάμου (61′ Τσερκώνης), Νομικός (69′ Ηλιάδης).

 

ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ: ΛΥΓΙΣΕ ΣΤΟ Β’, 0-2 ΑΠΟ ΠΑΝΘΗΡΑΪΚΟ

Με δύο γκολ του Βαλαβανόπουλου στο δεύτερο ημίχρονο οι Άγιοι ηττήθηκαν στη Σαντορίνη από τον Πανθηραϊκό με 0-2.

Μετά από ένα «στείρο» πρώτο ημίχρονο, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να διασπάσουν την καλοστημένη άμυνα των Αγίων και με τετ α τετ του Βαλαβανόπουλου στο 48’ άνοιξαν το σκορ. Στο 53’ ο Βαλαβανόπουλος με πέναλτι, χέρι του Πιπίνη σε σέντρα του Κορέτα, σημείωσε το τελικό 2-0.

Οι Άγιοι Ανάργυροι μετά από 16 αγώνες βρίσκονται στη 13η θέση με 8 βαθμούς (1-5-10, 10-26 γκ.)

ΠΑΝΘΗΡΑΪΚΟΣ: Ζωντός, Λούκας (82′ Λαμπρόπουλος), Μπιρμπίλι, Χούσα, Βαλαβανόπουλος, Τσόπελας (19′ λ.τρ. Νομικός (40′ λ.τρ. Κορέτα)), Φουάσης, Κορακιανίτης (91′ Κρεμμύδας), Παληγεώργος, Παπασάββας, Κόντι.

ΆΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ: Χανιώτης, Πιπίνης (83′ Μαντίκος), Μπαλατσούρας, Σεχολάρι (86′ Σμυγάδης), Λάλας (57′ Λαθούρης),Τουλουβασίλης, Σταύρου, Νυφαδόπουλος, Γενίδογαν, Γκουντούνας (77′ Σερβετάς).