Home Σπορ ΝΙΚΗΣΑΝ ΑΙΜΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ, ΒΑΘΜΟ Ο ΑΡΗΣ
ΝΙΚΗΣΑΝ ΑΙΜΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ, ΒΑΘΜΟ Ο ΑΡΗΣ

ΝΙΚΗΣΑΝ ΑΙΜΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ, ΒΑΘΜΟ Ο ΑΡΗΣ

0
0

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΝΙΚΕΣ ΠΗΡΑΝ ΑΙΜΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ, ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΒΑΘΜΟ ΠΗΡΕ Ο ΑΡΗΣ!

 

Ο Αίμος και η Αναγέννηση σημείωσαν τις νίκες της αγωνιστικής, ενώ ο Άρης Πετρούπολης πήρε σημαντικό βαθμό στα Πετράλωνα. Αντίθετα ο Κεραυνός ηττήθηκε στον Υμηττό από τον Προμηθέα.

 

«ΤΣΙΜΠΗΣΕ» ΒΑΘΜΟ ΣΤΑ ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ(1-1) Ο ΑΡΗΣ ΠΕΤΡ.

Σπουδαίο βαθμό στην προσπάθεια που κάνει για την παραμονή του στην κατηγορία πήρε ο Άρης Πετρούπολης, που ήρθε ισόπαλος 2-2 εκτός έδρας με τα Πετράλωνα.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο σκορ στο 4′ με γκολ του Γεωργουδάκη, ενώ υπήρξαν έντονες διαμαρτυρίες από τους πάικτες του Άρη Πετρούπολης, ότι η μπάλα δεν είχε περάσει τη γραμμή.  Οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν και αφού αρχικά στο15’  δυνατό σουτ του Σιούτη απέκρουσε δύσκολα ο τερματοφύλακας Μπότος, στο16′ έγινε το 1-1 με κεφαλιά του Σαλαπάτα.

Ο Σιούτης στο 45′ με κεφαλιά σε κόρνερ έκανε το 1-2.

Στο 2ο ημίχρονο τα Πετράλωνα πίεσαν και στο 65΄ με σουτ του Ρούπι από κοντά ισοφάρισαν σε 2-2.

Ο Άρης Πετρ. έχει πλέον 25 βαθμούς (7-7-11, 25-41 γκ.) και βρίσκεται στην 13η θέση δύο λιγότερους από τον 12ο Θρίαμβο Χαϊδαρίου και τρεις περισσότερους από τη Δάφνη Π. Φαλ.

ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ: Μπότος, Κούρτι (32΄ Μπαλωμένος Κ.) , Μπαλωμένος Α. (75΄ Τσέκος) Μπουγιούκος, Ανδρίκος, Χέλμης, Καρούμπαλης (70΄ Ντούνιας ) , Ψαρράς (57΄ Γεωργίου), Γκούγκας, Γεωργουδάκης, Ρούπι.

ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ: Αποστόλου, Λάπα, Βλάχος, Κατσίκας, Καρδάμης, Τασιούλας, Καραδήμας (33΄ Νάστος) , Τρακόσης, Σιούτης (85΄ Ζαχαράκης) , Σαλαπάτας (61΄ Ρεμούνδος), Γκολφινόπουλος (90΄ Φιλίππου).

 

Ο ΑΙΜΟΣ «ΣΑΡΩΣΕ»  5-1 ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΘΩΜΑ!

Τη μεγαλύτερη νίκη του στο φετινό πρωτάθλημα και μάλιστα εκτός έδρας σημείωσε ο Αίμος με 5-1 επί του Άγιου Θωμά.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν πραγματικά καταιγιστικοί ιδίως στο τελευταίο 20λεπτο του αγώνα όπου σημείωσαν τρία γκολ, με τον Άγιο Θωμά να πραγματοποιεί μία κάκιστη εμφάνιση. Το σκορ άνοιξε στο 24’ με τον Τζαβάρα με κοντινή προβολή.

Στο 45’ ο Ντούλας με διαγώνιο κοντινό σουτ σημείωσε το 2-0. Στο 69 ο Βγενής μετά από ασίστ του Νάτσιου πλάσαρε κάτω από τα πόδια του Καυκιά.

Στο 76’ ο Ντούλας τροφοδότησε τον Νάτσιο από αριστερά που με πλασέ έκανε το 4-0. Ο Τσαμπούρης στο 85’ μείωσε σε 1-4 με πλασέ στην απέναντι γωνία, ενώ το τελικό 5-1 σημείωσε ο Τζαβάρας με φάουλ έξω από τη μεγάλη περιοχή.

Ο Αίμος έφτασε τους 40 βαθμούς (11-7-7, 40-32 γκ.) και βρίσκεται στην 5η θέση, ενώ ο Αγ. Θωμάς με 36 βαθμούς είναι στην 8η θέση (10-6-9 37-31 γκ.).

ΑΓΙΟΣ ΘΩΜΑΣ: Καυκιάς, Μάκο (46’ Τσοφύλας), Πετράκος, Χαντζής, Παναγόπουλος, Ζαρκαδούλας, Θεοδώρου (46’ Κατσαρός), Παφλιάς (46’ Τσαμπούρης), Γκόφας (63’ Μαντέλος), Αλικάι, Τσιγαρίδας

ΑΙΜΟΣ ΠΕΤΡ.: Συρίγος, Ντούλας, Αποστολόπουλος, Γιαννούλης, Καβαλάρης, Δαρδαμάνης (Αρβανιτάκης), Μπίτζας (73’ Καλόγηρος), Θεοδωρακόπουλος (51’ Βγενής), Νάτσιος, Τζαβάρας, Τσιάνος (53’ Ασφής).

 

ΝΙΚΗ ΜΕ ΑΝΑΤΡΟΠΗ Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ, ΗΤΤΑ Ο ΚΕΡΑΥΝΟΣ

Το 1-0 σε βάρος της μετέτρεψε σε 4-3 υπέρ της η Αναγέννηση που νίκησε εκτός έδρας τον Απόλλων Περιστερίου και με 38 βαθμούς βρίσκεται στην 6η θέση της βαθμολογίας στον 1ο όμιλο της Γ’ κατηγορίας ΕΠΣΑ.
Αντίθετα ο Κεραυνός ηττήθηκε με 2-0 εκτός έδρας από τον Προμηθέα και παρέμεινε στους 34 βαθμούς και στην 7η θέση στον 3ο ΄όμιλο της Γ’ Κατηγορίας.