Home Σπορ ΝΙΚΗ ΚΟΡΥΦΗΣ ΤΟ ΧΑΪΔΑΡΙ
ΝΙΚΗ ΚΟΡΥΦΗΣ ΤΟ ΧΑΪΔΑΡΙ

ΝΙΚΗ ΚΟΡΥΦΗΣ ΤΟ ΧΑΪΔΑΡΙ

0
0

Με εκτός έδρας νίκη στην Ηλιούπολη με αντίπαλο τη Διάνα, το Χαϊδάρι ανέβηκε στην πρώτη θέση, ενώ η Ελπίδα Αγίων Αναργύρων ηττήθηκε από τον Παπάγου και υποχώρησε στη δεύτερη θέση του 4ου ομίλου της Α’ ΕΠΣΑ.

Τη νίκη της αγωνιστικής σημείωσε το Χαϊδάρι στην Ηλιούπολη κόντρα στη Διάνα με 1-0 και πάτησε την κορυφή στον 4ο όμιλο, ενώ η Ελπίδα Αγίων Αναργύρων σημείωσε τη δεύτερη σερί ήττα της στην έδρα της με 0-3 από τον Παπάγου και υποχώρησε στη δεύτερη θέση.

Στο κυνήγι της Αγίας Παρασκευής επιμένει ο Ολυμπιακός Λ. που επιβλήθηκε δύσκολα της Λυκόβρυσης με 2-1 για τον Α’ όμιλο της Α΄ κατηγορίας. Νίκη παραμονής σημείωσε η Κηπούπολη με 3-0 επί του Πανερυθραϊκού για τον 3ο όμιλο της Α’ κατηγορίας. Στη Β’ κατηγορία ο Ιπποκράτης πέτυχε το ακατόρθωτο και πήρε τη νίκη με 4-3 επί του Εθνικού Αστέρα, γυρνώντας το σε βάρος του 0-3 στον 2ο όμιλο. Ο Ηρακλής Περιστερίου σημείωσε την τρίτη συνεχόμενη ισοπαλία του με 2-2 κόντρα στο Πέρα Κλουμπ έμεινε κι άλλο πίσω από την κορυφή στον 1ο όμιλο. Τέλος στον 4ο όμιλο οι Λύκοι νίκησαν με 1-0 τον ΑΟΝΑ.    

 

Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ – Α΄ΟΜΙΛΟΣ
ΑΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ – ΔΑΦΝΗ Π. Φ. 0-4

Ήττα – σοκ στην έδρα του υπέστη ο ΑΟ Περιστερίου με 0-4 από τη Δάφνη Π.Φ. και έχασε πολύτιμο έδαφος από την κορυφή του ομίλου.

Στο 15′ ο Κωνσταντινίδης άνοιξε το σκορ με πλασέ (0-1). Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν αλλά στο 45’ ήρθε η νέα ψυχρολουσία με κεφαλιά του Βλασερού (0-2).Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ήρθε και το τρίτο γκολ στο 48′ με τον Φέρτη και κάθε ελπίδα των γηπεδούχων για ανατροπή έσβησε. Η Δάφνη έχασε και πέναλτι στο 65’ με τον Φέρτη, καθώς ο Τσιώσης απέκρουσε. Πάντως ο Φέρτης εξιλεώθηκε πετυχαίνοντας στο 70′ το 0-4.

Ο ΑΟ Περιστερίου έμεινε στους 18 βαθμούς (5-3-4, 18-20 γκ.)

ΑΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ: Τσιώσης, Τρόκα, Διονυσόπουλος (35′ Κριτσωτάκης) (52′  Ζαφειράτος Α.) (74′ Τσελέπης), Μπούζας Ι., Σετελλάρι, Μπρκοβιτς, Λειβαδάς, Ζαφειράτος Γ., Μπουρντένης, Μπούζας Α., Νένδος (74′ Βολυράκης).

ΔΑΦΝΗ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ: Μπότος, Ιωαννίδης, Λυκουρόπουλος (80′ Θωμαΐδης), Γιαννόπουλος Χριστόπουλος, Λιόσης, Βλασερός (74′ Σίμος), Ράπτης (88′ Μπαρμπούνης), Φέρτης (80′ Αναστασόπουλος), Χοτζάι, Κωνσταντινίδης (74′ Καλαμάτας).

ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ – ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 2-1

Σπουδαία νίκη πέτυχαν οι Άγιοι Ανάργυροι με 2-1 επί του Άγιου Δημητρίου, που τους κρατάει ζωντανούς στον αγώνα για την παραμονή στην Α’ κατηγορία.

Οι γηπεδούχοι πίεσαν από την αρχή του αγώνα για το γκολ και έχασαν στο 23΄σημαντική ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ όταν ο Κόρδας απέκρουσε πέναλτι του Ξαγοράρη.

Με δύο γκολ του Κατσίβελα μέσα σε δέκα λεπτά στο δεύτερο ημίχρονο, στο 62’ με πέναλτι και στο 72’ με απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ, οι φιλοξενούμενοι «κλείδωσαν» τη νίκη. Οι φιλοξενούμενοι στο 75΄με τον Αρώνη μείωσαν σε 2-1. Στο 93′ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Κορδάς για τον Άγιο Δημήτριο.

Οι Άγιοι Ανάργυροι με 10 βαθμούς (2-4-6, 8-12 γκ.) σε 12 αγώνες βρίσκονται στην 10η θέση.


ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ: Χανιώτης, Βυζανιάρης, Καμβύσης (83′ Ζαρκαδούλας), Κατσάρας, Γενίδογαν, Βασιλειάδης (74′ Χαραλάμπους), Κατσίβελας (81′ Σκοτόλι), Αρβανιτάκης, Ξαγοράρης, Θεοδωράκης, Φωτόπουλος.

ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ: Κορδάς, Πλάκας, Πλυτάς, Καρτσιώλας (74′ Φωτουλάκης), Τσάκος, Σκόνδρας (46′ λ.τρ. Ακαρέπης), Αρώνης, Χαραλαμπόπουλος (62′ Νικολάου), Γιάσα (46′ Τάγκαλος), Κόττας, Σαμπάνης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Λ. – ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ 2-1

Με δύο γκολ του Τσουκαλά ο Ολυμπιακός Λιοσίων κατέβαλε τη σθεναρή αντίσταση της Λυκόβρσης με 2-1 και κατάφερε να παραμείνει στον ένα πόντο πίσω από την κορυφή.

Ο Τσουκαλάς στο 24′ έκανε το 1-0 ενώ οι φιλοξενούμενοι λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου στο 44′ ισοφάρισαν σε 1-1 με πέναλτι του Πάγκα. Ο Τσουκαλάς στο 75’ είχε την λύση για την ομάδα του και με σουτ στο απέναντι γάμα της εστιάς του Κέμπα πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του γκολ και το τελικό 2-1. Σ

Ο Ολυμπιακός Λιοσίων με 27 βαθμούς (9-0-3, 25 18 γκ.) βρίσκεται στη 2η θέση ένα βαθμό πίσω από την πρωτοπόρο Αγία Παρασκευή.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΙΟΣΙΩΝ: Σκιαθίτης, Ζέρβας (58′ Μπιλικαΐδης), Φραγκόπουλος, Βασιλάκος, Λένγκα, Τσάτσα, Τσουκαλάς, Γανωτής, Νικολάου (81′ Γιαταγανάκης), Γκαβζίδης, Λαμπρόπουλος.

ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ: Κέμπας, Δανόπουλος (90+1′ Χρυσογονίδης), Γεωργόπουλος (90+1′ Πουρνάρας), Σουλιώτης, Τασιούδης, Κορρές, Στούπας (71′ Κρασνίκι), Πανταγιάς (85′ Μπαρδούσης), Παπαχρήστος (71′ Γαλακτίδης), Πετράκης, Πάγκας.

ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ – ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ 3-0

Ένα ημίχρονο άντεξε η Ανθούπολη την πίεση της πρωτοπόρου Αγίας Παρασκευής και στο τέλος ηττήθηκε με 0-3 . Οι γηπεδούχοι δοκίμασαν την τύχη τους στο 26΄ αλλά αυτή χαμογέλασε στους φιλοξενούμενους καθώς ο Λαζόπουλος σημάδεψε το δοκάρι. Στο δεύτερο ημίχρονο η Αγία Παρασκευή ανέβασε την απόδοσή της και μόλις στο 47’ ο Μπουτσικάρης με πέναλτι έκανε το 1-0. Ο Γαλανόπουλος στο 60′ με κεφαλιά σημείωσε το 2-0, ενώ ο Λαζόπουλος στο 70′ βρήκε το ρόμο προς τα δίχτυα και ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0. Οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι στο 85′, αλλά ο Ρεζτσόβ έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι.

Η Ανθούπολη μετά από 12 αγώνες βρίσκεται στην 6η θέση με 16 βαθμούς (4-4-4, 13-14 γκ.)

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Καταχανάκης, Κόλλιας (86′ Μήτσης), Χατζίου, Γαλανόπουλος, Φειδαίος (75′ Τριανταφυλλίδης), Πατερίτσας, Λαζόπουλος, Μπουτσικάρης, Σταμούλης (80′ Καραγιάννης), Κραψίτης (75΄Μπόλλης), Φάρκωνας (86′ Μακρής) .

ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ: Δρίβας, Νεοκλής (46′ Δασκαλάκης), Δούκας, Φανός, Μανουσέλης, Ντούπης (75′ Τσουρής), Αντωνόπουλος, Ρεζτσόβ, Κυριαζής (70′ Ξυνογαλάς), Καλογερής, Νικολόπουλος (46′ Κωνσταντινίδης).

Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ – Β’ ΟΜΙΛΟΣ
ΧΟΛΑΡΓΟΣ – ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ 3-0

Από το 45’ του πρώτου ημιχρόνου η Αγία Ελεούσα σήκωσε λευκή σημαία στον ανώτερο και πρωτοπόρο Χολαργό και ηττήθηκε εκτός έδρας με 0-3.

Ο Κωνσταντινίδης στο 12΄έκανετο 1-0. Στο 36′ ο Χατζής με πέναλτι έκανε το 2-0. Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε στο 44′ με μακρινό σουτ ο Σκούμας.

Η Αγία Ελεούσα με 14 βαθμούς (4-2-6, 11-15 γκ.) βρίσκεται στην 7η θέση της βαθμολογίας.


ΧΟΛΑΡΓΟΣ: Μολφέσης, Ντόβας (86′ Τριάντης), Τσαγκάρης, Μηλιώνης, Μιχελής, Τσίρος, Κωνσταντινίδης (70′ Καρράς), Ζαχαρόπουλος (86′ Σταμπουλής), Χατζής (77′ Μπαλαχτσής), Τσιαντής (46′ Μυλωνάς), Σκούμας.

ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ: Ξυδιάς, Μαζμανίδης (46′ Παναγιωτίδης), Καζαλάς, Κύβελος, Μπίκος, Γολίδης (55′ Μαθιούδης), Τσαγκάρης (88′ Σκαπέτης), Μπάκας Α., Τσιγγόπουλος (46΄Μπάκας Π.), Κατσικανταής, Πατσατζόγλου (85′ Παυλάκος).

Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ – Γ΄ΟΜΙΛΟΣ
ΑΟ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΟΣ  – ΑΟ ΙΛΙΟΥ 7-0

Με το βαρύ 0-7 ηττήθηκε ο ΑΟ Ιλίου στην Καισαριανή από τον Μικρασιατικό και έμεινε στην τελευταία θ΄ση της βαθμολογίας. Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά στον αγώνα και δεν άφησαν ίχνος ελπίδας στον ΑΟ Ιλίου για να πάρει κάτι θετικό από τον αγώνα, καθώς μόλις στο 2’ ο Γκουρνέλος άνοιξε το σκορ. Ο εξαιρετικός Σπυρόπουλος στο 10’ πέτυχε το 2-0 και άνοιξε λογαριασμό για ακόμη τρία γκολ που πέτυχε  στο 22’, το 70’ και το 72’. Σκόρερ χρίστηκαν επίσης ο Κετσές στο 52’ και ο Παπακωνσταντίνου στο 85’.

Ο ΑΟ Ιλίου με 7 βαθμούς (2-1-9, 12-36 γκ.) βρίσκεται στην τελευταία θέση.

ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΟΣ: Μίτρο, Πατσιανός, Κατιρτζιγιαννόγλου (59’ Παπακωνσταντίνου), Καρακώστας, Κούλιρα, Γκουρνέλος (72 Μπλιώνας), Βουτυράς, Σμυρνάκης (59 Σάββας), Γρυπάρης (52 Κετσές), Αλευρής, Σπυρόπουλος (72 Γεωργίου).

ΑΟ ΙΛΙΟΥ: Καββαδίας, Γκέκας (27 Μανιδάκης), Μπάμπι,Γ.  Μανιδάκης (69 Νάτσης), Λαχάς, Καράμπελας, Κιτσώνης, Μεχμέτι (46 Λάγιας), Ράπτης, Αγκαλίου, Σκαμνάκης (69 Παπαδημητρίου).

Π. ΦΑΛΗΡΟ – ΚΑΜΑΤΕΡΟ 2-1

Το Καματερό δεν κατάφερε να βρει ρυθμό στο Παλαιό Φάληρο και ηττήθηκε με 2-1 σε έναν αγώνα που δεν μπόρεσε να βρει καλό ρυθμό.

Οι γηπεδούχοι αν και μπήκαν δυνατά στον αγώνα, απειλούσαν κυρίως με στημένες μπάλες.  Στο 23′ ο διαιτητής καταλόγισε πέναλτι υπέρ του Π. Φαλήρου, αλλά ο Λώλος απέκρουσε την εκτέλεση του Μπέλερη. Στο 28’ ο ίδιος άνοιξε το σκορ μετά από εκτέλεση φάουλ που χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι, και στην επαναφορά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα .

Στο τελευταίο δεκάλεπτο του πρώτου ημιχρόνου το Καματερό έχασε δύο τεράστιες ευκαιρίες. Η πρώτη στο 40′ με τον Παππά μετά από ασίστ του Κολονέρου να μην μπορεί νικήσει τον γκολκίπερ των γηπεδούχων. Η δεύτερη στο 43’ με τον Κολονέρο και πάλι να πασάρει στον Παλυβό αλλά το σουτ που έκανε απέκρουσαν οι αμυντικοί πάνω στη γραμμή.

Στο 71′, οι γηπεδούχοι πέτυχαν το 2-0 με κεφαλιά του Κωνσταντινίδη σε κενή εστία.

Το μόνο που κατάφερε το Καματερό ήταν να μειώσει στις καθυστερήσεις  με σέντρα σουτ του Πιτέλη.

To Καματερό με 11 βαθμούς (3-2-6, 12-18 γκ.) βρίσκεται στην 6η θέση μετά από 11 αγώνες.

Π. ΦΑΛΗΡΟ: Ορφανόπουλος, Γιαννακούρος, Γαβαλάς, Σωτηριάδης, Μπέλερης, Σκόρδος, Γαλημίτης, Παπαευθυμίου, Μηταράς (72’ Λαϊνάς), Κωνσταντινίδης (84’ Τρυφωνίδης), Μουρτίδης (90’ Μακρυγιάννης).

ΚΑΜΑΤΕΡΟ: Λώλος,  Πιτέλης, Παναγιώτου (75′ Κολοκοτρώνης), Σταυρόπουλος, Παππάς, Μήτσης(85′ Τσιργιώτης), Φράγκος(59′ Χαιρετάκης). Βαρουξής , Παπαϊωάννου, Κολονέρος, Παλυβός Κ.(59′ Ανδριτσόπουλος).

ΚΗΠΟΥΠΟΛΗ – ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ 3-0

Βαθμολογική ανάσα πήρε η Κηπούπολη που πέτυχε σπουδαία νίκη με 3-0 επί του Πανερυθραϊκού.

Στο 5′ ο Καλέμης έκανε το 1-0 μετά από λάθος στην άμυνα του Πανερυθραϊκού. Ο ίδιος στο 52’ διπλασίασε τα γκολ για την Κηπούπολη. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Παούρης στο 78′ με κοντινή προβολή.

Η Κηπούπολη με 10 βαθμούς (2-4-6 9-17 γκ.) σε 12 αγώνες βρίσκεται στην 8η θέση της βαθμολογίας.

ΚΗΠΟΥΠΟΛΗ: Κυρίου, Πολυζωγόπουλος, Κολοβός, Σαββουλίδης, Παούρης, Ταμπάκης, Οκσίσογλου (90′ Σπανουδάκης), Φαρμάκης Ι. (72′ Μπιτζάς), Καλέμης (90′ Φαρμάκης Β.), Λιαγκόζης (85′ Τσέας) Κωνσταντινίδης (72′ Σταματογιαννόπουλος).

ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ: Τζαφάι, Σουμελίδης, Τσορτανίδης, Μπαλλής, Νταλένγκα, Κουβαράς (61′ Γκριτζάς), Λουκάς, Λιάσκος, Τσιπάς (61′ Καφετζής), Αραμπατζής, Κουτσουπιάς (75′ Καμπάς).

Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ – Δ’ ΟΜΙΛΟΣ
ΧΑΛΑΝΔΡΙ – ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΠΕΡ. 1-1

Σπουδαίο εκτός έδρας βαθμό πήρε ο Ήφαιστος με σκορ 1-1 κόντρα στο Χαλάνδρι και κρατάει τον πρώτο ρόλο στη μάχη για την παραμονή.

Μετά από ένα μέτριο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι ανέβασαν την απόδοση τους, πίεσαν για το γκολ και είχαν δύο δοκάρια με τους Γεωργουδάκη και Σπανό. Στο 83′ ο Καλιαμπάκας κατάφερε να δώσει το προβάδισμα στο σκορ με 1-0, αλλά στο 87′ ο Κούστας τους «έκλεψε» τη χαρά και ισοφάρισε σε 1-1.

Ο Ήφαιστος Περ. με 13 βαθμούς (3-4-5, 18-18 γκ.) βρίσκεται στην 8η θέση της βαθμολογίας.

ΧΑΛΑΝΔΡΙ: Κατσιούλης Θ., Φουκούλης, Καλουτσάς, Καρδάμης, Ρόππας, Μουρελάτος, Γεωργουδάκης, Φελέκης (69′ Αλεξανδράκης), Καλιαμπάκας, Κατσιούλης Α. (84′ Ντζαβίδας), Σπανός (86′ Μπουραζάς).

ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ: Καραγκούνης, Βλαχόπουλος, Κοτούλιας, Μπαλαρίνης (81′ Μαστροκώστας), Κουρούμα (21′ λ.τρ. Αθανασόπουλος), Λάππας, Γονής, Σπανουδάκης, Κούστας, Τσοπανάκος, Κιάφα.

ΙΑΣΩΝ – ΘΥΕΛΛΑ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 0-3

Mε χατ τρικ του Αλεξόπουλου ο Ιάσωνας ηττήθηκε με 0-3 εντός έδρας από τη Θύελλα Αγίου Δημητρίου. Οι φιλοξενούμενοι δεν συνάντησαν ιδιαίτερες δυσκολίες από τη νεανική ομάδα του Ιάσωνα και με γκολ στο 8’, στο 64’ και στο 81’ πήραν μία εύκολη νίκη.  

Ο Ιάσωνας με μόλις 5 βαθμούς (1-2-9. 8-24 γκ.) βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας.

ΙΑΣΩΝΑΣ: Πανουσόπουλος, Μπράβος (63’ Μπιλικαΐδης), Ζουμής. Λύχνος (46’ Αντωνίου), Ντόη, Τραγανός, Γλέζος, Καθαρόπουλος (69’ Κολλιός), Αποστολόπουλος, Τρυφέρης, Σταθόπουλος (63’ Δέστες).

ΘΥΕΛΛΑ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ: Καβακλής. Πατρίκιος Γ. (69’ Ανδρεόπουλος), Δημητρίου, Σουλοβάρι (86’ Ταχματζίδης), Παπανδρέου (46’ Σαλαγιάννης), Λάσκος, Κουμουνδούρος, Ηρακλέους (60’ Λαγοπάτης), Αλεξόπουλος (86’ Φραγκιαδάκης), Πατρίκιος Κ., Δελαπόρτας.

ΕΛΠΙΔΑ ΑΓ. ΑΝΑΡΓ. – ΠΑΠΑΓΟΣ 0-3

Χαμηλή πτήση και νέα ήττα, η τρίτη στα τελευταία πέντε ματς,  για την Ελπίδα Αγ. Αναργύρων με 0-3 από τον Παπάγου. Οι στρατηγοί μάλιστα υποχρέωσαν σε πρώτη εντός έδρας την Ελπίδα που έχασε και την κορυφή από το Χαϊδάρι.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που είχαν τον έλεγχο του αγώνα και απειλήθηκαν μόνο δύο φορές από στημένες φάσεις.

Στο 20′ ο Ταλιούρας έκλεψε την μπάλα από τον Φανουργιάκη και άνοιξε το σκορ (0-1), με τον Ντουλάκη στο 26′ να πετυχαίνει το 0-2, μετά από φάουλ του Κόρδα και πρώτη κεφαλιά του Γώγιου. Το τελικό 0-3 πέτυχε και πάλι ο Ταλιούρας με σουτ μετά από ασίστ του Αλεξιάδη.

Η Ελπίδα Αγίων Αναργύρων μετά από 12 αγώνες βρίσκεται στην 2η θέση με 25 βαθμούς (8-1-3, 13-11 γκ.)

ΕΛΠΙΔΑ ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ: Φανουργιάκης, Κουρέας, Λάνι, Δαούτης, Παππάς (59′ Κοτταρίδης), Δούκας, Αδαμόπουλος (56′ Ντέντια), Νταφόπουλος, Ντερτινής (46′ Στεργίου), Φούντας (77′ Τσιρώνης), Γεωργακόπουλος.

ΠΑΠΑΓΟΣ: Κοραχάης, Δήμου, Κόρδας, Αλεξιάδης, Κούκος Α., Κασβίκης (89′ Γιαννόπουλος), Ταλιούρας (81′ Μπράτσος), Φατούρος, Παπαναστασίου (63′ Δρυμωνίτης), Γωγιός, Ντουλάκης (46′ Λιούκας).

ΔΙΑΝΑ ΗΛ. – ΧΑΪΔΑΡΙ 0-1

Σπουδαία νίκη πέτυχε το Χαϊδάρι με 1-0 εκτός έδρας της Διάνας Ηλιούπολης και πάτησε στην κορυφή της βαθμολογίας, μετά την ήττα της Ελπίδας Αγίων Αναργύρων.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν μόλις στο 4’ με πέναλτι που κέρδισε ο Αποστολόπουλος και εκτέλεσε ο Χρήστου. Η συνέχεια ήταν δύσκολη για τους φιλοξενούμενους με τον Μπακοδήμο να λέει όχι τουλάχιστον σε τρεις φάσεις στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι έριξαν το βάρος στην άμυνα και κράτησαν τα ατού της Διάνα μακριά από την εστία του. Ο Τσαγιάννης στο 74΄ απείλησε δεύτερο γκολ την άμυνα των γηπεδούχων, ενώ ο Κετσετζόγλου στο 83’ απείλησε εκ νέου χωρίς όμως επιτυχία.

ΔΙΑΝΑ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ: Φουτράκης, Δάρρας (55’ Πανίδης), Ποντικάκος (77’ Μπακογιάννης), Νίκολι, Γιαννουλάκης, Μπαρδάκης, Καζάκος, Δωματιώτης (77’ Νομικός), Κετσετζόγλου, Φάρος, Λεοντίου (46’ Χάλος).

ΑΟ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ: Μπακοδήμος, Καμπεράι, Καλογερόπουλος, Ζίζηλας, Αντωνόπουλος (67’ Λαμίν), Τύρπος, Γιαννακόπουλος (55’ Τσαγιάννης), Τσιούλος, Παληγεώργος, Αποστολόπουλος (90+2’ Μπόγκος), Χρήστου (67’ Τσώνης).

Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ – Β’ ΟΜΙΛΟΣ
ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ – ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ 4-3

Απίστευτη ανατροπή πέτυχε ο Ιπποκράτης, που βρέθηκε να χάνει με 3-0, αλλά τελικά πέτυχε το ακατόρθωτο και επικράτησε επί του Εθνικού Αστέρα με 4-3, παραμένοντας έτσι σε αποσταση 5 βαθμών από τον Ατρόμητο Μεταμόρφωσης.

Οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν τον απόλυτο αιφνιδιασμό στο πρώτο ημίχρονο καθώς προηγήθηκαν με 0-2  στο 35′ με τον Γεωργογιάννη και στο 44′ με τον Βάρφη Μ. Μάλιστα με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου στο στο 48′ ο Μερμήγγης έκανε το 0-3 και όλα έδειχναν ότι θα πανηγύριζαν μια μεγάλη νίκη. Οι γηπεδούχοι όμως είχαν αντίθετη άποψη και μέσα σε 25’ ανέτρεψαν τα πάντα και πήραν τηνίκη. Στο 66′ ο Τσαγρής μείωσε σε 1-3. Ο Τζαρέλλας στο 68′ πέτυχε το 2-3. Στο 80′ ο Μπότης ισοφάρισε σε  3-3, με τον Δρόσο στο 87′ να πετυχαίνει μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς το 4-3.

Ο Ιπποκράτης με 24 βαθμούς (8-0-4, 33-15 γκ.) βρίσκεται στην 2η θέση.

ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ: Τεννές Γ., Στρείδης (63′ Τσαγρής), Κανδυλιώτης, Μωραΐτης, Γκέκας, Τεννές Ε., Μπότης, Χήρας (47′ Δρόσος), Μελέτης, Ζευγουλάς (63′ Αγγελόπουλος), Τζαρέλλας.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ: Μαρκαντωνάκης, Κοΐκου (88′ Παρδάλης), Χονδρογιάννης, Μπαϊράμι Α., Ταλαμάγκας, Μαρκούσης, Γεωργογιάννης, Ζαλώνης, Βάρφη Μ. (68′ Αδαμάκης), Μερμήγγης (75′ Μπακομήτρος), Μπαϊράμι Μ..

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ – ΑΕ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 2-1

Τον φορμαρισμένο Ατρόμητο Χαλανδρίου (επτά σερί νίκες) βρήκε στο δρόμο της η ΑΕ Περιστερίου και δεν κατάφερε να αποφύγει την ήττα με 1-2.

Στο 11′ ο Κουράκλης έκανε το 1-0, ενώ στο 44′ ο Γουναρίδης με αυτογκόλ έκανε το 2-0. Ο Χρυσαφίδης στο 60’ με πέναλτι μείωσε σε 2-1. Οι δύο ομάδες ολοκλήρωσαν τον αγώνα με δέκα παίκτες μετά τις αποβολές του Νταούτι για τον Ατρόμητο και του Στασινόπουλου για την Ένωση.

Η ΑΕ Περιστερίου με 8 βαθμούς (2-2-8, 16-34 γκ.) βρίσκεται στην 11η θέση.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ: Μεσούλι, Φραγκουλόπουλος, Κουράκλης, Παπάζογλου, Στίμος, Κιούσης, Μπατσιάκος, Σύρρης, Αυγέρης (88’ Καλογερίας), Νούλης, Νταούτι.

ΑΕ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ: Καριώτης, Πανταζής, Κουτρούλης, Γουναρίδης, Πουρίκη, Κακουλίδης (44’ Νάστος), Στρέμπας (85’ Δημάκης), Κολοκώτσιος, Χρυσαφίδης, Στασινόπουλος, Τζιτζικάκης.

  • Σε άλλον αγώνα του ομίλου η Άμιλλα Περιστερίου ηττήθηκε εκτός έδρας από τα Ταταύλα με 1-2 και με 21 βαθμούς (7-0-5, 23-18 γκ.), βρίσκεται πλέον στην 3η θέση της βαθμολογίας.
  • Για τον Α’ όμιλο ο Γαλαξίας ηττήθηκε με 0-1 από τον Γκυζιακό και με 13 βαθμούς (4-1-7, 9-14 γκ.) βρίσκεται στην 9η θέση, ενώ ο Ηρακλής Περιστερίου ήρθε ισόπαλος 2-2 εκτός έδρας με το Πέρα Κλουμπ και με 25 βαθμούς (7-4-1, 20-7 γκ.) βρίσκεται στη δεύτερη θέση.
  • Για τον Γ’ όμιλο ο Ορφέας Αιγάλεω ηττήθηκε εκτός έδρας από τη Δάφνη Αθηνών με 2-5 και με 15 βαθμούς (5-0-6, 16-19 γκ.) βρίσκεται στην 7η θέση.
  • Για τον Δ’ όμιλο ο Φοίνικας Περιστερίου επικράτησε με 1-0 του Θρίαμβου Χαϊδαρίου και με 19 βαθμούς (5-4-2, 15-11 γκ.) βρίσκεται στην 4η θέση. Ο Θρίμαβος Χαϊδ. με 8 βαθμούς (2-2-7, 1-23 γκ.) βρίσκεται στην 10η θέση. Τέλος οι Λύκο Χαϊδ. επικράτησαν στην έδρα τους με 1-0 του ΑΟΝΑκαι με 19 βαθμούς (5-4-2, 15-8 γκ.) βρίσκονται στην 3η θέση της βαθμολογίας