Home Σπορ ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ 3-3 ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΘΩΜΑ
ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ 3-3 ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΘΩΜΑ

ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ 3-3 ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΘΩΜΑ

0
0

Σε ένα καταπληκτικό ματς με τρομερές εναλλαγές συναισθημάτων, Άγιοι Ανάργυροι και Άγιος Θωμάς ήρθαν ισόπαλοι με το χορταστικό 3-3.

 

 

 

Ισόπαλοι με σκορ 3-3 αναδείχθηκαν οι Άγιοι Ανάργυροι με τον Άγιο Θωμά, αποτέλεσμα που τους απομάκρυνε αισθητά από την κορυφή, μένοντας στους 12 βαθμούς (3-3-1, 9-6 γκ.).

Οι φιλοξενούμενοι αιφνιδίασαν στο 9′ όταν ο Κολοβός σούταρε έξω από την περιοχή με τη μπάλα να παίρνει περίεργη τροχιά και να καταλήγει στα δίχτυα για να γίνει έτσι το 0-1. Οι γηπεδούχοι πάντως διαμαρτυρήθηκαν ότι υπήρχε αντίπαλος ποδοσφαιριστής των φιλοξενούμενων σε θέση οφσάιντ που επηρέαζε τον γκολκίπερ. Η φάση αυτή έδειξε να πεισμώνει τους παίχτες των Αγίων Αναργύρων, που ανέβασαν κατακόρυφα την απόδοση τους και κυριάρχησαν στο γήπεδο. Στο 19′ έφτασαν στην ισοφάριση, όταν ο Πρισιμιτζής με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 1-1. Στο 32′ η κεφαλιά του Κατσίβελα σταμάτησε στο δοκάρι, ενώ στο 36′ ήρθε η ανατροπή. Ο Παπουλίδης με εντυπωσιακή ατομική ενέργεια βγήκε μόνος με τον γκολκίπερ και πλάσαρε. Ο Κοντέλης αρχικά απέκρουσε, αλλά ο Παπουλίδης με δεύτερη προσπάθεια έκανε το 2-1.

 

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με γκολ. Πριν συμπληρωθεί ένα λεπτό, ο Γεωργογιάννης που είχε μπει δευτερόλεπτα πριν διέσχισε ανενόχλητος το μισό γήπεδο και πλάσαρε τον Χανιώτη κάνοντας το 2-2. Λίγο έλειψε οι γηπεδούχοι να ξαναπάρουν άμεσα το προβάδισμα, αλλά ο Φωτόπουλος νικήθηκε σε τετ α τετ από τον Κοντέλη. Στο 60′ οι φιλοξενούμενοι απείλησαν όταν ο Χανιώτης μπλόκαρε το πλασέ του Τσιγαρίδα, αλλά στο 66′ ο Τζώρτζης εκμεταλλεύτηκε αμυντικό λάθος και βγήκε μόνος με τον γκολκίπερ πλασάροντας εύστοχα και κάνοντας το 2-3. Στο 74′ ο Άγιος Θωμάς έχασε μεγάλη ευκαιρία να καθαρίσει το ματς όταν το σουτ του Γεωργογιάννη πέρασε ελάχιστα άουτ. Στο 85′ οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν πέναλτι σε πέσιμο του Μαλάι μέσα στην περιοχή, και στην αντεπίθεση ήρθε  η ισοφάριση. Ο Πετανάι σέντραρε από αριστερά και ο Πρισιμιτζής με έξοχο πλασέ πάνω στην κίνηση έκανε το 3-3. Οι Άγιοι Ανάργυροι έχασαν τη μεγάλη ευκαιρία να πάρουν τη νίκη στο 89΄, αλλά το κοντινό σουτ του Γεωργαμλή πέρασε άουτ.

 

ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ: Χανιώτης, Βυζανιάρης, Ζαρκαδούλας Α., Γενίδογαν (70′ Δεσποτόπουλος), Κατσάρας, Γεωργαμλής, Κατσίβελας (77′ Λουκόπουλος), Αρβανιτάκης, Πρισιμιτζής, Φωτόπουλος (58′ Πετανάι), Παπουλίδης.

 

ΑΓΙΟΣ ΘΩΜΑΣ: Κοντέλης, Βαΐόπουλος (46′ Γεωργογιάννης), Κουζέλης, Χαντζής, Μεταξούλης, Ζαρκαδούλας Φ., Τζώρτζης (90′ Οβτσινα), Τσιγαρίδας, Τετώρος, Βάρφη (83′ Μαλάι), Κολοβός.