Home Δυτική αθήνα ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΔΥΤΙΚΑ: ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ
ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΔΥΤΙΚΑ: ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΔΥΤΙΚΑ: ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

0
0

«Μικρομεσαία Επιχειρηματικότητα σήμερα στη Δυτική Αθήνα. Κίνδυνοι και Προοπτικές» είναι το θέμα της διαδικτυακής συζήτησης που διοργανώνει τη Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2020 η Κοινωνική Παρέμβαση Δυτικά.

 

 

Οι  μικρομεσαίες επιχειρήσεις που αποτελούν το 99% των επιχειρήσεων στην Ελλάδα και προσφέρουν το 80% των θέσεων εργασίας στον ιδιωτικό τομέα είναι ξανά στο μάτι του κυκλώνα.

 

Η υγειονομική κρίση σε συνδυασμό με τις πρόσφατες διαδοχικές κρίσεις  έχουν επιδεινώσει δραματικά την κατάστασή τους και απειλούν τη βιωσιμότητά τους. Ήδη μεγάλο μέρος των επιχειρήσεων αδυνατεί να καταβάλει τις υποχρεώσεις του τόσο προς το Δημόσιο, όσο και προς ιδιώτες.  Ο κίνδυνος για τη βιωσιμότητά τους γίνεται ακόμη πιο έντονος μετά την ψήφιση του νέου Πτωχευτικού Κώδικα που εκτιμάται ότι θα οδηγήσει μεγάλος μέρος των μικρομεσαίων επιχειρήσεων στην πτώχευση.

 

Υπό το βάρος αυτών των απειλών για τη μικρομεσαία επιχειρηματικότητα στη Δυτική Αθήνα και τις θέσεις εργασίας που προσφέρει, η Κοινωνική Παρέμβαση Δυτικά διοργανώνει τη Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2020 στις 7:30μμ την πρώτη της διαδικτυακή συζήτηση με θέμα: «Μικρομεσαία Επιχειρηματικότητα σήμερα στη Δυτική Αθήνα. Κίνδυνοι και Προοπτικές» και ομιλητές τους:

 

  •  Στέλιος Βασιλειάδης, Πρόεδρος Εμποροβιοτεχνών Αιγάλεω
  •  Ανδριανός Μιχάλαρος, Πρόεδρος Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιά
  •  Βάλια Αρανίτου, Αναπλ. Καθηγήτρια Πανεπιστημίου Κρήτης
  • Επιπλέον, έχει σταλεί πρόσκληση στη ΓΣΕΒΕΕ για να ορίσει εκπρόσωπο ως ομιλητή.

Θα ακολουθήσει συζήτηση με τους συμμετέχοντες.

Η παρουσίαση της Κοινωνικής Παρέμβασης Δυτικά και ο συντονισμός της συζήτησης θα γίνουν αντίστοιχα από τους Κώστα Φωτεινάκη και Ελένη Σταύρου, μέλη της Συντονιστικής Ομάδας της Πρωτοβουλίας Πολιτών «Κοινωνική Παρέμβαση Δυτικά».

Η εκδήλωση με διάρκεια 1,5 ώρα θα πραγματοποιηθεί μέσω της πλατφόρμας Zoom και κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να δηλώσει ελεύθερα τη συμμετοχή του. Θα ακολουθήσουν περισσότερες πληροφορίες.

Οι κίνδυνοι για τη βιωσιμότητα των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και για την εκτίναξη της ανεργίας είναι προ των πυλών, μας αφορούν όλους μας και πρέπει να μας βρουν Ενεργούς, ενωμένους και πιο δυνατούς για να αντιμετωπίσουμε τις δυσκολίες για μας και τους συμπολίτες μας.

Σας περιμένουμε στις 14 Δεκέμβρη 2020 στις 7.30μμ στη διαδικτυακή μας συνομιλία για να ανταλλάξουμε ιδέες, σκέψεις και προβληματισμούς.

Δηλώστε τη συμμετοχή σας ΕΔΩ  https://www.eventbrite.com/e/131680432719

Event στο Facebook:  https://www.facebook.com/events/853649728744796/

e-mail:           dparemvasi@gmail.com

τηλέφωνο:     6973551168