Home Πετρούπολη ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΚΟΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ
ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΚΟΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΚΟΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ

0
0

Επικοινωνία του προέδρου της ΚΟΕ Κυριάκου Γιαννόπουλου με τον Δήμαρχο Πετρούπολης Στέφανο Βλάχο.

 

 

Συνάντηση με τη διοίκηση της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας είχαν τα κολυμβητικά σωματεία της Πετρούπολης για να θέσουν σε συζήτηση το θέμα του κλεισίματος του δημοτικού κολυμβητηρίου. Τα σωματεία επισήμαναν στη διοίκηση της ΚΟΕ ότι σε περίπτωση που το κολυμβητήριο κλείσει μεγάλο διάστημα κινδυνεύουν με οικονομική καταστροφή που θα τα οδηγήσει σε οριστικό κλείσιμο. Ήδη πολλοί αθλητές και προπονητές κινδυνεύουν να χάσουν τη χρονιά και αναζητούν άλλες ομάδες.

 

Η διοίκηση της ΚΟΕ αντιλαμβανόμενη τις ανησυχίες των μελών της προσπάθησε και ήρθε σε επικοινωνία με τη διοίκηση του δήμου.

Ο πρόεδρος της ΚΟΕ Κυριάκος Γιαννόπουλος, μίλησε με τον Δήμαρχο Πετρούπολης Στέφανο Βλάχο του εξέθεσε τους προβληματισμούς και τις ανησυχίες της ΚΟΕ αλλά και των κολυμβητικών σωματείων της πόλης και παρακάλεσε να μεριμνήσει η διοίκηση του δήμου για την όσο είναι δυνατόν συντόμευση των έργων στο κολυμβητήριο. Μάλιστα όπως τόνισε στο Δήμαρχο Πετρούπολης θα μεριμνήσει ώστε να βρεθούν χώροι φιλοξενίας των σωματείων, έστω για τη συντήρησή τους, καθώς δεν υπάρχουν κολυμβητήρια διαθέσιμα για να φιλοξενήσουν πλήρως τους συλλόγους.

Από την πλευρά του ο κ. Βλάχος διαβεβαίωσε τον πρόεδρο της ΚΟΕ ότι θα κάνει ότι είναι δυνατόν ώστε να μειωθεί ο χρόνος που θα παραμείνει κλειστό το κολυμβητήριο, τόνισε ότι αφουγκράζεται και ο ίδιος τις ανησυχίες των κολυμβητικών συλλόγων, αλλά επισήμανε πως και τα έργα βελτίωσης του κολυμβητηρίου είναι αναγκαία να γίνουν, καθώς αφορά την ασφάλεια των ίδιων των αθλητών.