Home Δυτική αθήνα Περιστέρι: «Συμβόλαιο θανάτου» το διπλό φονικό
Περιστέρι: «Συμβόλαιο θανάτου» το διπλό φονικό

Περιστέρι: «Συμβόλαιο θανάτου» το διπλό φονικό

0
0

Σε συμβόλαιο θανάτου φαίνεται να οφείλεται το διπλό άγριο έγκλημα, στις αρχές Φεβρουαρίου 2017, στο Περιστέρι, με θύματα έναν 53χρονο οικοδόμο και την 50χρονη σύζυγο του – αλβανικής καταγωγής – που πυροβολήθηκαν εν ψυχρώ από τους δράστες οι οποίοι είχαν εισβάλει στο σπίτι τους.

Αυτό φαίνεται να προκύπτει από πολύμηνη έρευνα της Ασφάλειας Αττικής που εντόπισε κύκλωμα Ελλήνων και αλλοδαπών ποινικών που προχωρούσε στην οργάνωση εγκληματικών ενεργειών, όπως εκβιάσεις, ληστείες κλπ. Σύμφωνα με πληροφορίες έχουν ήδη υπάρξει ομολογίες φυσικών και ηθικών αυτουργών του εγκλήματος στο Περιστέρι. Ακόμη εξετάζεται η εμπλοκή του ίδιου κυκλώματος σε 3-4 δολοφονίες πιθανόν λόγω οικονομικών διαφορών ή για διακίνηση ναρκωτικών.

Σημειώνεται ότι ο τρόπος εισβολής και τα κίνητρα των δραστών του διπλού φόνου στο Περιστέρι ήταν τα μεγάλα ζητούμενα της έρευνας της ΕΛ.ΑΣ, αφού δεν είχαν βρεθεί ορατά, τουλάχιστον, ίχνη παραβίασης στην κατοικία ενώ οι μαρτυρίες των δύο παιδιών του ζευγαριού δεν αποσαφήνιζαν κρίσιμα σημεία της υπόθεσης.

Ανακοινώσεις για την υπόθεση θα γίνουν αύριο από την Ελληνική Αστυνομία.