Home Δυτική αθήνα ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ: ΠΡΟΣΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΞΑΦΡΙΣΑΝ 24.000 ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΟΚΙΒΩΤΙΟ
ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ: ΠΡΟΣΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΞΑΦΡΙΣΑΝ 24.000 ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΟΚΙΒΩΤΙΟ

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ: ΠΡΟΣΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΞΑΦΡΙΣΑΝ 24.000 ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΟΚΙΒΩΤΙΟ

0
0

Άγρια ληστεία με τέσσερις ενόπλους να εισβάλουν σε διαμέρισμα και να αρπάζουν χρηματοκιβώτιο με 24.000€ σημειώθηκε το βράδυ της 10ης Νοεμβρίου στο Περιστέρι.

 

 

Οι δράστες προσποιούμενοι τους αστυνομικούς, σύμφωνα με τις καταθέσεις των θυμάτων, εισέβαλαν στο διαμέρισμα, δήθεν για έρευνα ναρκωτικών ουσιών.

Οι δράστες με βαριοπούλα αφαίρεσαν ολόκληρο το χρηματοκιβώτιο που είχαν στο διαμέρισμά τους το ζευγάρι των κομμωτών. Σύμφωνα με την κατάθεση οι δράστες ήταν τέσσερις μπήκαν στο σπίτι, σπάζοντας την πόρτα, ενώ κρατούσαν και όπλο με το οποίο απείλησαν το ζευγάρι.

Οι δράστες αρχικά προσποιήθηκαν τους αστυνομικούς της δίωξης ναρκωτικών. Ρωτούσαν επανειλημμένως  που είναι κρυμμένα τα ναρκωτικά, με σκοπό να «μπερδέψουν» το ζευγάρι.

Οι αστυνομικοί από βίντεο από κάμερες ασφαλείας εντόπισαν ένα λευκό αυτοκίνητο που φεύγει με ιλιγγιώδη ταχύτητα προς άγνωστη κατεύθυνση. Σύμφωνα με τους αξιωματικούς της Ασφάλειας Δυτικής Αττικής που ερευνούν την υπόθεση, δεν υπάρχουν εμφανή σημάδια παραβίασης της πόρτας.

Οι δράστες εκτιμάται πως είχαν με κάποιο τρόπο πληροφορίες για  την ύπαρξη χρηματοκιβωτίου στο σπίτι. Κάτι που ανέφερε και το ίδιο το θύμα της ληστείας.

Μία εκτίμηση είναι ότι οι ληστές είναι από το ευρύτερο περιβάλλον του ζευγαριού.

Οι αρχές αναζητούν υλικό από κάμερες ασφαλείας προκειμένου να βρεθεί το δρομολόγιο διαφυγής των δραστών δεδομένου ότι έγινε πάνω σε πολύ κεντρικό δρόμο της Αθήνας.

Εντύπωση προκαλεί στις διωκτικές αρχές ότι οι γείτονες δεν αντιλήφθηκαν το παραμικρό.