Home Δυτική αθήνα ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ: ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΠΑΛΙΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ-ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΓΙΑ ΒΙΑΣΜΟ
ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ: ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΠΑΛΙΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ-ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΓΙΑ ΒΙΑΣΜΟ

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ: ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΠΑΛΙΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ-ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΓΙΑ ΒΙΑΣΜΟ

0
0

Τον κατά συρροή βιασμό τους κατήγγειλαν δύο 17χρονες από παράγοντα – προπονητή κολυμβητικού συλλόγου στο Περιστέρι, όταν ήταν 10 ετών.

 

Σε καταγγελία για σεξουαλική κακοποίηση πριν από επτά χρόνια προχώρησαν δύο 17χρονες αθλήτριες της κολύμβησης από παράγοντα – προπονητή στο Περιστέρι.

 

Σύμφωνα με αυτήν οι δύο αθλήτριες στην ηλικία των 10 ετών, ο 74χρονος σήμερα παράγοντας και ιδρυτικό στέλεχος γυμναστικού συλλόγου  στο Περιστέρι, ως προπονητής κολύμβησης είχε επανειλημμένα προβεί  στην σεξουαλική κακοποίησή τους για δύο ολόκληρα χρόνια (2013-2015).

Ο 74χρονος είχε κερδίσει την εμπιστοσύνη των γονέων τους και πολλές φορές έπαιρνε ο ίδιος τις δύο ανήλικες από το σπίτι τους για να τις πάει στο κολυμβητήριο. Προηγουμένως, όμως, τις οδηγούσε στο σπίτι του, όπου τις κακοποιούσε σεξουαλικά, ενώ τους έδειχνε και ταινίες πορνογραφικού περιεχομένου.

Στη συνέχεια τις πήγαινε στο κολυμβητήριο, ενώ τους έλεγε να μην μιλήσουν σε κανέναν.

Από την έρευνα που έκανε το Τμήμα Προστασίας Ανηλίκων προέκυψε ότι ο 74χρονος έβαζε τα κοριτσάκια να βλέπουν στον υπολογιστή του υλικό παιδικής πορνογραφίας και στη συνέχεια προχωρούσε σε ασελγείς πράξεις σε βάρος τους.

Ο 74χρονος κατόπιν εισαγγελικής παραγγελίας με τις κατηγορίες για γενετήσιες πράξεις με ανηλίκους, κατάχρηση ανηλίκων, πορνογραφία ανηλίκων κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση, βιασμό και παράβαση της Νομοθεσίας περί όπλων, συνελήφθη και προφυλακίστηκε.

Από την οικία του έχουν κατασχεθεί το κινητό τηλέφωνο και ο ηλεκτρονικός υπολογιστής που έχουν σταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια για τυχόν εύρεση παιδικού πορνογραφικού υλικού και στοιχεία από την δράση του.

Σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται να δοθούν στη δημοσιότητα τα στοιχεία και η φωτογραφία του 74χρονου, καθώς οι αρχές θεωρούν ότι υπάρχουν κι άλλα παιδιά που έχουν πέσει θύματά του.