Home Πετρούπολη ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ: ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΠΥΡΠΟΛΗΣΑΝ ΚΑΔΟΥΣ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ [upd]
ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ: ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΠΥΡΠΟΛΗΣΑΝ ΚΑΔΟΥΣ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ [upd]

ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ: ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΠΥΡΠΟΛΗΣΑΝ ΚΑΔΟΥΣ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ [upd]

0
0

Φωτιά σε κάδους έβαλαν άγνωστοι το απόγευμα της 7/8, όπου μετά από παρέμβαση των κατοίκων σβήστηκαν έγκαιρα.

Απορίας άξιο το περιστατικό που συνέβη πριν λίγη ώρα στις οδούς Θράκης, Αθανασίου Δράκου και Αγίου Δημητρίου. Άγνωστοι, όπως μας κατήγγειλαν οι κάτοικοι, έβαλαν φωτιά στους κάδους απορριμμάτων, προκαλώντας πανικό στους πολίτες της Πετρούπολης, που το προηγούμενο βράδυ είχαν ζήσει ώρες αγωνίας με την φωτιά που έκαψε το Ποικίλο Όρος.

Οι κάτοικοι στις συγκεκριμένες οδούς αφού ειδοποίησαν την Άμεσο Δράση και την Πυροσβεστική έδρασαν μόνοι τους και με μάνικες έσβησαν τις περισσότερες.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η Αστυνομία έχει προχωρήσει σε δύο προσαγωγές υπόπτων.

upd(7/8, 19:08): Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από τον ίδιο τον Δήμαρχο Πετρούπολης, Στέφανο Βλάχο, συνελήφθη από πολίτες ύποπτος για τις φωτιές στους κάδους και παραδόθηκε στην Αστυνομία. Αυτή την ώρα ανακρίνεται στο ΑΤ Πετρούπολης. Ο κ. Βλάχος καλεί τους πολίτες σε εγρήγορση, επιβεβαιώνοντας εν μέρει τους φόβους του ΜΑΧΗΤΗ για οργανωμένο σχέδιο…

upd2(7/8, 20:55): Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, που προέρχονται από κύκλους της Αστυνομίας, το άτομο που συνελήφθη για τις φωτιές στους κάδους απορριμμάτων είναι ψυχιατρικός ασθενής έχοντας απασχολήσει και στο παρελθόν τις αρχές με εμπρησμούς…

Αν το γεγονός δεν είναι τυχαίο και δεν είναι στα πλαίσια της γνωστής και ανόητης δράσης κάποιων παραβατικών ατόμων, μετά τη χθεσινοβραδινή επίθεση στη Βαρυπόμπη σε πυροσβέστες και το συνεργείο του Open ΤV, μήπως οι αρχές πρέπει να εξετάσουν και την πιθανότητα εκτέλεσης οργανωμένου σχεδίου διατάραξης της κοινής ειρήνης. Μια απλή σκέψη και εκτίμηση!