Home Πετρούπολη ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ: ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ!
ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ: ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ!

ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ: ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ!

0
0

Εντάχθηκε από το Υπ. Εσωτερικών στο πρόγραμμα Φιλόδημος ΙΙ, η αναβάθμιση του κολυμβητηρίου της Πετρούπολης.

 

 

Με χρηματοδότηση  ύψους 600.000 € θα πραγματοποιηθεί αναβάθμιση τις υποδομές τόσο στο μηχανολογικό εξοπλισμό αλλά και γενικότερα στη λειτουργία του.

Η αντικατάσταση ηλεκτρο-μηχανολογικού εξοπλισμού του λεβητοστασίου, τοποθέτηση φωτοβολταϊκών, συντήρηση και βαφή του σκέπαστρου, αγορά σκεπασμάτων για τις πισίνες του κολυμβητηρίου είναι τα βασικότερα έργα που θα γίνουν στο κολυμβητήριο.

ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΧΑΡΩΝ

Συνεχίζονται ανελλιπώς οι εργασίες από τα τεχνικά συνεργεία του δήμου Πετρούπολης με συντηρήσεις και επισκευές σε πλατείες, παιδικές χαρές και σχολικά κτίρια, με στόχο την αναβάθμιση της Πετρούπολης και τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών.

Ο δήμαρχος Πετρούπολης Στέφανος Γαβριήλ Βλάχος, σύμφωνα με ανακοίνωση του δήμου, παρακολουθεί στενά την εξέλιξη των έργων, ενώ ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Θανάσης Σκαλιστήρας επιβλέπει την πρόοδό των εργασιών.

ΣΚΑΛΙΣΤΗΡΑΣ: ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΟ

Σε ανάρτησή του στο facebook o  αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Θανάσης Σκαλιστήρας δείχνει ενοχλημένος από σχόλια ότι οι εργασίες συντήρησης είναι αυτονόητες και αναφέρει: «Τα αυτονόητα δεν είναι πάντα κι εύκολα. Με αφορμή κάποια απαξιωτικά σχόλια (αυτονόητα υποκινούμενα) στην ιστοσελίδα του Δήμου, η οποία αναφερόταν σε έργα συντήρησης σε διάφορες τοποθεσίες, απαντώ ότι σε αυτήν την πόλη στην οποία κατοικούμε και ζούμε από παιδιά, το αυτονόητο δεν το είχαμε και ποτέ για να μην το εκτιμούμε. Και βέβαια είναι αυτονόητο ότι τα σχολεία πρέπει να συντηρούνται και αυτονόητο ότι οι παιδικές χαρές πρέπει να είναι ασφαλείς και επίσης οι πλατείες όμορφες και πράσινες. Γι’ αυτό προσπαθούμε με τα συνεργεία του Δήμου, με ανθρώπους πολλές φορές ανειδίκευτους, με βάσει νόμου χαμηλά ημερομίσθια που όμως εργάζονται σκληρά για την καθημερινότητα του δημότη. Εργάζονται για να γίνουν τα αυτονόητα πράξη.