Home Χωρίς κατηγορία ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ: ΕΙΡΗΝΙΚΗ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΒΙΑΣ [VIDEO]
ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ: ΕΙΡΗΝΙΚΗ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΒΙΑΣ [VIDEO]

ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ: ΕΙΡΗΝΙΚΗ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΒΙΑΣ [VIDEO]

0
0

Διαδήλωση και πορεία κατά της αστυνομικής βίας πραγματοποιήθηκε το πρωί του Σαββάτου 13/3 στην 25ης Μαρτίου

 

 

 

Εκατοντάδες πολίτες διαδήλωσαν κατά της αστυνομικής βίας στην Πετρούπολη το πρωί του Σαββάτου 13/3 πραγματοποιώντας διαδήλωση από την Στρογγυλή πλατεία όπου και συγκεντρώθηκαν μέχρι την οδό Μακεδονίας.

 

Από νωρίς το πρωί είχε αρχίσει να συγκεντρώνεται κόσμος, κυρίως άτομα νεαρής ηλικίας, στην πλατεία Ηρώων, ενώ στους δρόμους της πόλης πραγματοποίησε αυτοκινητοπομπή το ΠΑΜΕ.

 

 

Έκδηλη ήταν η ανησυχία σε πολλούς πολίτες και επιχειρηματίες της πόλης για τυχόν επεισόδια με τους φόβους τους να διαψεύδονται αφού πέρα από μερικά υβριστικά συνθήματα, όλα κύλησαν ήρεμα!

Έξω από το Αστυνομικό Τμήμα Πετρούπολης είχε παραταχθεί μία διμοιρία των ματ, ενώ στα γύρω στενά υπήρχαν περιπολικά της Άμεσης Δράσης αλλά και μηχανές της ΔΙΑΣ. Αρκετοί νεαροί περνώντας στην 25ης Μαρτίου στο σημείο που βρίσκεται το Α.Τ. εκτόξευσαν μερικά μπουκάλια νερού και φώναξαν υβριστικά συνθήματα, με τις αστυνομικές δυνάμεις όμως να μην αντιδρούν.

 

 

Οι διαδηλωτές επέστρεψαν στην Στρογγυλή πλατεία όπου αφού φώναξαν και πάλι συνθήματα κατά των αστυνομικών και του υπουργού Προστασίας του Πολίτη διαλύθηκαν χωρίς να υπάρξουν παρατράγουδα.