Home Πετρούπολη ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ: ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΕΔΔΗΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ
ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ: ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΕΔΔΗΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ

ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ: ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΕΔΔΗΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ

0
0

Την αγανάκτησή του για τις επαναλαμβανόμενες διακοπές ρεύματος εξέφρασε με επιστολή του ο Δήμος Πετρούπολης προς τον ΔΕΔΔΗΕ.

Επιστολή διαμαρτυρίας προς τον ΔΕΔΔΗΕ για τις επαναλαμβανόμενες διακοπές ηλεκτροδότησης στα όρια του δήμου έστειλε ο δήμαρχος Πετρούπολης Στέφανος Βλάχος

Σύμφωνα με αυτή ο κ. Βλάχος εξέφρασε την αγανάκτησή του για τις επαναλαμβανόμενες  διακοπές ρεύματος που αφήνουν κυριολεκτικά απροστάτευτους χιλιάδες πολίτες και μάλιστα εν μέσω καύσωνα.

Αναλυτικά αναφέρει: «Οι συνεχείς διακοπές, πλήττουν όχι μόνο τους επαγγελματίες υγειονομικού ενδιαφέροντος, αλλά και τις ευπαθείς ομάδες όπως και τους χρόνιους ασθενείς (οι οποίοι εξαρτώνται από τη συνεχή παροχή οξυγόνου) και ως εκ τούτου εγκυμονούν κινδύνους για ανεπανόρθωτες βλάβες της υγείας τους.

Επιπλέον, από τις επαναλαμβανόμενες διακοπές ηλεκτροδότησης δημιουργείται σοβαρό πρόβλημα και στους φοιτητές, οι οποίοι δεν μπορούν να συνδεθούν στην  πλατφόρμα εξέτασης, με αποτέλεσμα να αποκλείονται από την e – εξέταση.

Με την παρούσα επιστολή, εκφράζουμε την έντονη δυσαρέσκειά μας και σας  γνωρίζουμε δε, ότι ο Δήμος Πετρούπολης επιφυλάσσεται παντός νομίμου δικαιώματός του».

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΕΔΔΗΕ

Ο ΔΕΔΔΗΕ σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε προχωρά σε προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος για τη συντήρηση, την ενίσχυση και αναβάθμιση των δικτύων.

Αναλυτικά αναφέρει: «Σε προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος προχωρά η ΔΕΔΔΗΕ, τονίζοντας ότι καταβάλλει διαρκείς προσπάθειες για τη μεγαλύτερη δυνατή αξιοπιστία των δικτύων και εγκαταστάσεων διανομής ηλεκτρικής ενέργειας, καθώς και για τη βελτίωση της ποιότητας της παρεχόμενης ενέργειας.

Για το λόγο αυτό, όπως ανακοινώνει, προγραμματίζει και υλοποιεί καθημερινά έργα συντήρησης, ενίσχυσης ή αναβάθμισης δικτύων, τα οποία απαιτούν προσωρινές διακοπές της ηλεκτροδότησης.

Ενημερώνει επίσης με σχετικό πίνακα για τις περιοχές και τις ώρες προγραμματισμένων διακοπών ηλεκτροδότησης, προκειμένου οι πολίτες να προγραμματίσουν τις εργασίες τους και να ελαχιστοποιηθεί η όχλησή τους».

Να σημειωθεί πως την Τρίτη (29/6), σημειώθηκε πολύωρο μπλακάουτ σε περιοχές της Δυτικής Αθήνας, όπως το Περιστέρι, η Πετρούπολη, το Ίλιον και οι Άγιοι Ανάργυροι.