Home Πετρούπολη ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ ΜΑΖΙ: Η ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΣΥΝΙΣΤΑ ΤΗ ΜΕΓΙΣΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΟΛΩΝ
ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ ΜΑΖΙ: Η ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΣΥΝΙΣΤΑ ΤΗ ΜΕΓΙΣΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΟΛΩΝ

ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ ΜΑΖΙ: Η ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΣΥΝΙΣΤΑ ΤΗ ΜΕΓΙΣΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΟΛΩΝ

0
0

Κάλεσμα προς όλους για μία μέγιστη προσπάθεια που θα διασφαλίσει την υγεία των μαθητών και κατά συνέπεια τη δημόσια υγεία κάνει η δημοτική παράταξη “Πετρούπολη Μαζί”.

 

 

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει: “Να παραμερίσουμε τις διαφορές μας, να διώξουμε τυχόν σκοπιμότητες, να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να συμβάλουμε τα μέγιστα στην προσπάθεια των εκπαιδευτικών να διαμορφώσουν το βέλτιστο δυνατό παιδαγωγικό κλίμα.”

 

ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ “ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ ΜΑΖΙ”

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της παράταξης Πετρούπολη Μαζί αναφέρει:

“Η φετινή σχολική χρονιά ξεκινά με ένα τρόπο διαφορετικό σε σχέση με κάθε προηγούμενη. Στα συνήθη παγιωμένα προβλήματα του ξεκινήματος της λειτουργίας των σχολείων μας έρχεται να προστεθεί το σημαντικότερο όλων: η ανάγκη διασφάλισης της Δημόσιας Υγείας, της υγείας μαθητών, εκπαιδευτικών και των συγγενών τους. Όλα αυτά προσθέτουν όχι μόνο ένα σημαντικό βάρος στις πλάτες όλων μας αλλά και ένα ισχυρό κίνητρο. Να φέρουμε ξανά στην επιφάνεια προαιώνιες αξίες του λαού μας, αξίες που μας έκαναν να ξεχωρίζουμε σε σταυροδρόμια ιστορικών προκλήσεων και  διαχρονικών απαιτήσεων.

 

Είμαστε σίγουροι ότι θα αποδείξουμε για άλλη μία φορά ότι είμαστε ικανοί να αναλάβουμε τις ατομικές μας ευθύνες για να ανταποκριθούμε στις συλλογικές μας υποχρεώσεις. Το πράξαμε αυτό κατά τη διαχείριση της πανδημίας στην πρώτη της φάση, όταν όλος ο κόσμος αναφερόταν με τα πλέον κολακευτικά σχόλια στα επιτεύγματα της χώρας μας. Θα το πράξουμε ξανά, και σε τοπικό επίπεδο, συναρτημένοι στον κοινό στόχο της ικανοποίησης των αναγκών όλων των συμπολιτών μας.

 

Καλούμε τους πάντες, θεσμούς και πρόσωπα, συλλογικότητες και μεμονωμένα άτομα, να παραμερίσουμε τις διαφορές μας, να διώξουμε τυχόν σκοπιμότητες, να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να συμβάλουμε τα μέγιστα στην προσπάθεια των εκπαιδευτικών να διαμορφώσουν το βέλτιστο δυνατό παιδαγωγικό κλίμα και την αποδοτικότερη λειτουργία των σχολικών μονάδων όλων των βαθμίδων της εκπαίδευσης.”