Home Πετρούπολη ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ: ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΔΕΞΙΟΤΕΧΝΙΑΣ ΣΤΟ ΠΟΛΥΧΩΡΟ «ΤΟ ΠΟΙΚΙΛΟ»
ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ: ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΔΕΞΙΟΤΕΧΝΙΑΣ ΣΤΟ ΠΟΛΥΧΩΡΟ «ΤΟ ΠΟΙΚΙΛΟ»

ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ: ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΔΕΞΙΟΤΕΧΝΙΑΣ ΣΤΟ ΠΟΛΥΧΩΡΟ «ΤΟ ΠΟΙΚΙΛΟ»

0
0

Ο Δήμος Πετρούπολης διοργανώνει «Πίστα Κυκλοφοριακής Αγωγής» & «Ασκήσεις Δεξιοτεχνίας Ποδηλάτου» για μικρά και μεγάλα παιδιά στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας

 

Θέλοντας να δείξει εμπράκτως την ευαισθητοποίησή του στην προστασία του περιβάλλοντος και στη βελτίωση της ποιότητας της ζωής των πολιτών ο Δήμος Πετρούπολης συμμετέχει ενεργά για ακόμη μια χρονιά στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας με μια σειρά από δράσεις.  Με σκοπό να δώσει έμφαση στη χρήση εναλλακτικών τρόπων μετακίνησης, ενθαρρύνει τους κατοίκους να επιλέγουν βιώσιμους τρόπους, όπως το βάδισμα και το ποδήλατο.

Το φετινό θέμα της EUROPEANMOBILITYWEEK είναι «Συνδυάζω – Μετακινούμαι»  και στον Δήμο μας θα πραγματοποιηθούν μια σειρά από δράσεις.

Μεταξύ αυτών, την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου και ώρα 10:00 σε συνεργασία με τον Ποδηλατικό – Δρομικό Σύλλογο «Οδυσσέας» θα διεξαχθεί δράση με ποδήλατα για παιδιά, σε ειδικά διαμορφωμένη «Πίστα Κυκλοφοριακής Αγωγής» στον Πολυχώρο Αναψυχής & Άθλησης «ΤΟ ΠΟΙΚΙΛΟ» στα γήπεδα της Αγίας Τριάδας. Παράλληλα θα πραγματοποιηθούν «Ασκήσεις Δεξιοτεχνίας Ποδηλάτου» για μικρά παιδιά εντός του γηπέδου μπάσκετ. Εκεί θα τους περιμένουν και πολλές εκπλήξεις!