Home Πετρούπολη ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ: Ο ΣΤ. ΒΛΑΧΟΣ ΟΡΙΣΕ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΙΕΣ
ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ: Ο ΣΤ. ΒΛΑΧΟΣ ΟΡΙΣΕ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΙΕΣ

ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ: Ο ΣΤ. ΒΛΑΧΟΣ ΟΡΙΣΕ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΙΕΣ

0
0

Δύο νέες αντιδημαρχίες, αρμόδιες για τα καταστήματα και τα ΚΑΠΗ η πρώτη και  τα ΚΕΠ και τη Νέα Γενιά η δεύτερη  δημιουργήθηκαν στο Δήμο Πετρούπολης μετά το νέο ορισμό από τον Δήμαρχο Στέφανο Βλάχο. Επίκειται και διαχωρισμός στον Πολιτισμό και Αθλητισμό.

Ούτε μία ημέρα δεν άργησε ο Δήμαρχος Πετρούπολης Στέφανος Βλάχος για να ορίσει τις νέες αντιδημαρχίες, όπως ορίζει ο νόμος, δημιουργώντας δύο νέες αντιδημαρχίες για τα καταστήματα και τα ΚΑΠΗ η μία, και για τα ΚΕΠ και τη Νέα Γενιά η δεύτερη.

Σύμφωνα με το νέο ορισμό:

1. Ο Παναγιώτης Κάκαλης αναλαμβάνει την νέα αντιδημαρχία που είναι αρμόδια για τις άδειες καταστημάτων, τις λαϊκές αγορές και τη οργάνωση και λειτουργία των ΚΑΠΗ.

2. Η Κατερίνα Σταματοπούλου αναλαμβάνει την άλλη νέα αντιδημαρχία αρμόδια για τα ΚΕΠ, τη Νέα Γενιά, και τον Εθελοντισμό. Επίσης στην κ. Σταματοπούλου μεταβιβάζονται και οι αρμοδιότητες Πληροφορικής και Οργάνωσης.

3. Με αυξημένες αρμοδιότητες η αντιδημαρχία του Θοδωρή Λάππα που θα είναι υπεύθυνος και για τη Διεύθυνση Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών, ενώ διατηρεί την εποπτεία της ΔΗ.ΚΕ.ΠΕ.

4. Στην αντιδημαρχία Περιβάλλοντος επιστρέφει η Διεύθυνση Πρασίνου με τον Φώτη Χριστόπουλο να επωμίζεται εκτός την Καθαριότητα και τις αρμοδιότητες Πρασίνου.

5. Ο Θανάσης Σκαλιστήρας παραμένει στην αντιδημαρχία αρμόδια για τις Τεχνικές Υπηρεσίες.

6. Ο Νίκος Κακαβάς  διατηρεί την ατιδημαρχία με αρμοδιότητες την Παιδεία και την Κοινωνική Πολιτική.

7. Η Χρυσάνθη Παχίδου τέλος διατηρεί την αντιδημαρχία Πολιτισμού, και προσωρινά και του Αθλητισμού. Εφόσον ξεπεραστούν κάποια διαδικαστικά προβλήματα η Διεύθυνση Αθλητισμού θα αποτελέσει νέα όγδοη άμισθη αντιδημαρχία.