Home Πετρούπολη Πετρούπολη: «Κολυμπάμε για καλό σκοπό»
Πετρούπολη: «Κολυμπάμε για καλό σκοπό»

Πετρούπολη: «Κολυμπάμε για καλό σκοπό»

0
0

Ο Δήμος Πετρούπολης διοργανώνει μια ξεχωριστή φιλανθρωπική Εκδήλωση την Κυριακή 10 Ιουλίου 2022, στη μεγάλη πισίνα του Δημοτικού Κολυμβητηρίου (Κώστα Βάρναλη 1 & Ελαιών).

 

 

Μια φιλανθρωπική εκδήλωση στο Δημοτικό Κολυμβητήριο διοργανώνει ο Δήμος Πετρούπολης την Κυριακή 10 Ιουλίου για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου. Από τις 10 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι φοράμε μαγιό, σκουφάκι και γυαλάκια και «Κολυμπάμε για καλό σκοπό».

 

Κολυμπώντας με εκκίνηση από τον βατήρα της Αγάπης & της Προσφοράς, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να αθληθούν στον ευχάριστο και φιλόξενο χώρο του Δημοτικού Κολυμβητηρίου, ενώ ταυτόχρονα θα σταθούν δίπλα σε οικογένειες που ταλανίζονται από την οικονομική κρίση.

Στην εκδήλωση μπορούν να συμμετέχουν οι ενήλικες και τα παιδιά που κολυμπούν στα Αθλητικά Τμήματα του Δήμου, καθώς και κολυμβητές από συλλόγους όλης της Αττικής (με την προϋπόθεση ότι κατέχουν δελτίο της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας).

Μοναδικό αντίτιμο συμμετοχής είναι η προσφορά τροφίμων μακράς διάρκειας για τους ωφελούμενους του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Πετρούπολης.