Home Σπορ ΠΗΡΕ ΒΑΘΜΟ ΣΤΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ Ο ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ, ΒΑΡΙΑ ΗΤΤΑ ΓΙΑ ΑΓΙΟΥΣ ΑΝΑΡΓΥΡΟΥΣ
ΠΗΡΕ ΒΑΘΜΟ ΣΤΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ Ο ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ, ΒΑΡΙΑ ΗΤΤΑ ΓΙΑ ΑΓΙΟΥΣ ΑΝΑΡΓΥΡΟΥΣ

ΠΗΡΕ ΒΑΘΜΟ ΣΤΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ Ο ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ, ΒΑΡΙΑ ΗΤΤΑ ΓΙΑ ΑΓΙΟΥΣ ΑΝΑΡΓΥΡΟΥΣ

0
0

ΣΤΟ 93’ ΤΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ ΙΣΟΦΑΡΙΣΕ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΙΕΡΟΘΕΟ – ΜΟΝΟ 45’ ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΑΝ ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ

 

Έχασε την ευκαιρία να πλησιάσει την 2η Θύελλα Καμαρίου ο Άγιος Ιερόθεος που ισοφαρίστηκε στις καθυστερήσεις σε 1-1 από το Κερατσίνι.

Ο Τσαρκάνι στο 27’ με φάουλ άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους. Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν, πίεσαν για την ισοφάριση, η οποία ήρθε το 93’ με σουτ του Χατζησοφρωνίου, αφού η μπάλα βρήκε πρώτα το δοκάρι. Οι παίκτες του Κερατσινίου ζήτησαν δύο πέναλτι στο 31’ και 38’.

Ο Άγιος Ιερόθεος βρίσκεται στην 3η θέση με 34 βαθμούς (9-7-4, 25-22 γκ.)

ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ(Βαγγέλης Σταυρακόπουλος): Κούμπουλα, Γκουριώτης, Μηλιώτης, Χαρίτος, Καλιακούδας(78′ Κόττας), Νικολέτος(57′ Καρέλης), Ροκάκης, Στρίγκας(46′ Φερνάντο), Χατζησοφρονίου, Μπεσού, Ντιρμίσι(67′ Σάμαρης).

ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ(Ισίδωρος Σταυριανός): Αντωνόπουλος, Σιμάκου, Απσοτόλου, Μεταλινός (25′ λ.τρ. Κομνηνός, 65′ Χατζηστάμου), Τσατσαρής, Μπαττής, Ηλιάδης (76′ Πολίτης), Μουκίδης, Κράσι (82′ Χρήστου), Τσαρκάνι, Ντάφλας.

 

ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ: ΗΤΤΑ 1-4 ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΗΛΥΣΙΑΚΟ

Αγώνας ζωής και θανάτου ήταν το ματς μεταξύ Ηλυσιακού και Αγίων Αναργύρων με τους γηπεδούχους να επικρατούν με 4-1, διατηρώντας τις λιγοστές ελπίδες για παραμονή.

Για ένα ημίχρονο οι Άγιοι Ανάργυροι αντιστάθηκαν στον Ηλυσιακό. Ο Σουλελές ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής του αγώνα με το χατ τρικ που σημείωσε και οδήγησε την ομάδα του στη νίκη.

Στο 29’ ο έμπειρος επιθετικός άνοιξε το χορό των γκολ. Στο 40’ ο Λαθούρης κατάφερε να ισοφαρίσει για τους Αγίους. Στο 47΄οι γηπεδούχοι πήραν και πάλι το προβάδισμα με κεφαλιά του Παπαδημητρίου. Στη συνέχεια ο Σουλελές σημείωσε ακόμη δύο γκολ στο 51’ και 83’ διαμορφώνοντας το τελικό 4-1.

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ (Γιώργος Αρχοντάκης): Κοντοπίδης, Καμβύσης (46′ Σάλα), Νομικός, Παπαδημητρίου, Μπίρης, Αμανατίδης, Κώτσι (85′ Κωτσοβός), Σαμιώτης, Κονδύλης (65′ Κονδύλης), Γκουτσούλας, Σουλελές (85′ Γιαβρούδης).

ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ (Δημήτρης Καλύκας): Χανιώτης, Βυζανιάρης (81′ Γκουντούνας), Μαντίκος (70′ Μπαλατσούρας), Ανδρέου (73′ Σερβές), Γενιδογάν, Νυφαδόπουλος, Τουλουβασίλης, Κατσάρας, Λαθούρης, Σταύρου (60′ Λαλα), Κατσίβελας.