Home Σπορ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ: 2Χ2 ΑΡΗΣ ΠΕΤΡ. ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΑ ΑΓ. ΑΝΑΡΓ.
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ: 2Χ2 ΑΡΗΣ ΠΕΤΡ. ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΑ ΑΓ. ΑΝΑΡΓ.

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ: 2Χ2 ΑΡΗΣ ΠΕΤΡ. ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΑ ΑΓ. ΑΝΑΡΓ.

0
0

Με νίκες συνέχισαν τις αγωνιστικε΄ς του υποχρεώσεις στην Α’ ΕΠΣΑ Άρης Πετρ., Ελπίδα Αγ. Αναργ. και Ολυμπιακός Λ.

Άρης Πετρούπολης και Ελπίδα Αγ. Αναργύρων έκαναν το 2 στα 2 σημειώνοντας τις σημαντικότερες νίκες στη δεύτερη αγωνιστική της Α’ ΕΠΣΑ από τις ομάδες της Δυτικής Αθήνας. Επικράτησαν του Παλαιού Φαλήρου και του Χαϊδαρίου αντίστοιχα με σκορ 1-0. Με νίκη συνέχισε και ο Ολυμπιακό Λ. επικρατώντας με 2-0 της Δάφνης Π. Φαλήρου, ενώ βαθμούς γκολ και εντυπώσεις μοιράστηκαν ΑΟ Περιστερίου και Ανθούπολη με το ισόπαλο 2-2. Στη Β’ ΕΠΣΑ ο Ιπποκράτης σημείωσε τη νίκη της αγωνιστικής με 41 εκτός έδρας κόντρα στον Ατρόμητο Χαανδρίου, ενώ στη Γ’ ΕΠΣΑ με νίκες ξεκίνησαν Κεραυνός Πετρούπολης, Αναγέννηση Πετρούπολης και Αστέρας Χαϊδαρίου.

Α Κατηγορία 1ος Όμιλος

ΑΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ – ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ 2-2

Ισόπαλο με 2-2 έληξε το τοπικό ντέρμπι ΑΟ Περιστερίου – Ανθούπολη, με τους γηπεδούχους να μένουν ευχαριστημένοι παρά την απώλεια αφού βρέθηκαν να χάνουν με 0-2 στο ημίχρονο. Η Ανθούπολη καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο προηγήθηκε με 2-0 με γκολ του Μπίμπιζα στο 18’ με κεφαλιά  και του Ξυνογαλά στο 32΄. Στο δεύτερο μέρος ο ΑΟ Περιστερίου αντεπιτέθηκε και στο 60′ ο Μπούζας Α. μείωσε σε 1-2, ενώ στο 85΄ο Λειβαδάς με εύστοχο χτύπημα πέναλτι διαμόρφωσε το τελικό 2-2. Ο ΑΟ Περιστερίου μετά από τρεις αγώνες βρίσκεται στη δεύτερη θέση με 7 βαθμούς (2-1-0, 7-4 γκ.), ενώ η Ανθούπολη είναι 8η με 2 βαθμούς (0-2-1, 3-4 γκ.)

ΑΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ: Τσιώσης, Τρόκα, Κριτσωτάκης, Μπούζας Ι., Σεττελάρι, Τσιλέπης, Λειβαδάς, Ζαφειράτος, Νένδος, Μπούζας Α., Χίος (5’ λ.τ. Μπαλαρίνης), (54’ Διονυσόπουλος)

ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ: Δρίβας, Κακιώρης, Μανουσέλης (77’ Καρπούζος), Πάσσαρης, Μπίμπιζας, Ντούπης, Ηλιόπουλος (80’ Φανός), Ξυνογαλάς (62’ Νικολόπουλος), Καλογέρης (62’ Τσάγκης), Αντωνόπουλος, Στρείδης.


ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ – ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΟΣ 0-1

Τρίτωσε το κακό για τους Αγίου Αναργύρους που μετά από δύο ισοπαλίες ήρθε και η εντός έδρας ήττα από τη Δόξα Βύρωνος με 0-1. Οι γηπεδούχοι αν και είχαν την πρωτοβουλία, δεν μπόρεσαν να απειλήσουν με τους φιλοξενούμενους να απειλούν στο 22΄με τον Στατήρη και με τον Ρωμανό στο 40’ πέτυχαν το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης. Οι Άγιοι Ανάργυροι μετά από τρεις αγωνιστικές βρίσκονται στην 7η θέση με 2 βαθμούς (0-2-1, 2-3 γκ.)

ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ: Χανιώτης, Βυζανιάρης, Ζαρκαδούλας (76΄Καμβύσης), Βασιλειάδης (71΄Χαραλάμπου), Γενίδογαν, Οικονόμου (53΄Κατσλάρας), Καριατλής, Κατσλιβελας (76΄Σκοτόλλι), Ξαγοράρης, Αρβανιτάκης, Φωτόπουλος.

ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΟΣ: Μεϊμάρογλου, Νασιόπουλος (55΄Μίζιος Σ.)(80΄λ.τ. Νικόλας), Ρωμανόςμ Βλαχάς, Χαλβατζής, Στατήρης, Ζευκιλής (64΄Ταμπουράκης), Σκούρας, Παρασκευόπουλος, Μαρίνης (64΄Κίλιας).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Ν.ΛΙΟΣΙΩΝ – ΔΑΦΝΗ Π. ΦΑΛΗΡΟΥ 2-0

Με τον Θωμά Μακρή στον πάγκο της ομάδας ο Ολυμπιακός Λ. επικράτησε με 2-0 της Δάφνη Π. Φ. και σημείωσε τη δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα. Στο 44΄ο ο Καραβίδας με αυτογκόλ έκανε το 1-0, με τον Τσουκαλά στο 65΄ με κεφαλιά να διαμορφώνει το τελικό 2-0. Ο Ολυμπιακός Λιοσίων μετά από 3 αγώνες βρίσκεται στην 4η θέση με 6 βαθμούς (2-0-1, 6-4 γκ.)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΙΟΣΙΩΝ: Σκιαθίτης, Λαμπρόπουλος, Φραγκόπουλος, Λένγκα Α., Γιαταγανάκης, Μπιλικαΐδης, Τσουκαλάς (82’ Ζέρβας), Γανωτής, Λένγκα Κ. (87’ Γεωργόπουλος), Γκαβζίδης, Καραχάλιος (53’ Τσάτσα).

ΔΑΦΝΗ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ: Μπότος, Κοντομάνος (36’ λ.τ. Θωμαΐδης), Καραβίδας, Κόθρας, Χριστόπουλος, Λυκουρόπουλος (70’ Ευθυμίου), Καλαμάτας (61’ Ποζίδης), Γιαννούλης, Φέρτης, Χοξάι (70’ Πυλαρινός), Κωνσταντινίδης.

Α Κατηγορία 2ος Όμιλος

ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ – ΑΓ. ΕΛΕΟΥΣΑ 1-0

Χωρίς βαθμό έμεινε και την Τρίτη αγωνιστική η Αγία Ελεούσα που ηττήθηκε στην Νέα Ιωνία με 0-1. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν για κάτι θετικό αλλά δεν α κατάφεραν με του Κομνηνό στο 26΄να πετυχαίνει το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης. Στο 67’ η Αγία Ελεούσα έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Μπίκου. Η Αγία Ελεούσα σε τρεις αγώνες έχει 0 βαθμούς (0-0-3, 0-6 γκ.)

ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ: Παπουτσής, Σταθόπουλος, Αχμετ (11′ λ.τρ. Πετράς) Μπάστας (55′ Ντυρμίσι), Νταϊφώτης, Μπανιάς, Ούτσικας (55′ Κολλόκας), Σισέ, Μπεσού (78′ Παπαδόπουλος), Βουτσιώτης (55′ Μιχελής), Κομνηνός.

ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ: Ξυδιάς, Μπάκας Α., Τζώρτζης (46′ Μαθιούδης), Κουτσαγγελής (63′ Μπάκας Π.), Μπίκος, Κύβελος (71′ Παναγιωτίδης), Γολίδης (63′ Τσαγκάρης), Πατσαντζόγλου, Παναγιωτόπουλος, Γιαννόπουλος, Κατσικανταής (88′ Παυλάκος).

Α Κατηγορία 3ος Όμιλος

ΚΗΠΟΥΠΟΛΗ – ΚΑΜΑΤΕΡΟ 0-0

Ισόπαλο χωρίς τέρματα έληξε το ματς μεταξύ της Κηπούπολης και του Καματερού, με τις δύο ομάδες να παίρνουν τον πρώτο τους βαθμό στο πρωτάθλημα. Οι γηπεδούχοι είχαν μοναδική ευκαιρία να πάρουν τη νίκη στο 85΄ αλλά ο Δέμης σημάδεψε το δοκάρι. Η Κηπούπολη σε δύο αγώνες έχει έναν βαθμό (0-1-1, 0-3 γκ.) και βρίσκεται στην 7η θέση, ενώ στην 8η θέση βρίσκεται το Καματερό με 1 βαθμό (0-1-1, 0-1 γκ.)

ΚΗΠΟΥΠΟΛΗ: Κυρίου, Πολυζωγόπουλος, Αγγελόπουλος, Σαββουλίδης, Ταμπάκης (60’ Λιαγκόζης), Βασιλάρης, Καλέμης (46’ Δέμης), Φαρμάκης, Μάκρας, Κωνσταντινίδης (46’ Αντωνουσάκης), Οκσίσογλου.

ΚΑΜΑΤΕΡΟ: Ανδρεοσόπουλος, Πιτέλης, Παναγιώτου, Μήτσης, Παππάς, Φράγκος, Χαιρετάκης (32’ λ.τρ. Ανδριτσόπουλος), Βαρουξής, Παλυβός, Παπαιωάννου (66’  Κολοκοτρώνης), Κολονέρος (77’ Κολιαδήμας)


ΠΑΛ.ΦΑΛΗΡΟ – ΑΡΗΣ ΠΕΤΡ/ΛΗΣ 0-1

Δύο στα δύο για τον Άρη Πετρούπολης που επιβλήθηκε με 1-0 εκτός έδρας του Παλαιού Φαλήρου. Χωρίς να εντυπωσιάσουν οι φιλοξενούμενοι είχαν τις ευκαιρίες να σημειώσουν περισσότερα γκολ. Το χρυσό γκολ σημείωσε με προβολή ο Σούφλας στο 50’. Το γκολ που έκρινε το ματς πέτυχε στο 50΄ο Σούφλας. Πριν την έναρξη του αγώνα το Παλαιό Φάληρο τίμησε τον πρόεδρο του Άρη Πετρ. Νίκο Κούστα για την προσφορά του στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Ο Άρης Πετρούπολης μετά από δύο αγώνες έχει έξι βαθμούς (2-0-0, 4-0 γκ.)

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ: Ορφανόπουλος, Καψιώτης (75′ Χριστόπουλος), Γαβαλάς, Μπέλερης, Λαϊνάς, Παπαευθυμίου, Μακρυγιάννης (47′ λ.τρ. Τσανκολάρι), Σκόρδος (76′ Ζιώγκας), Μουρτίδης, Καρούτζος (90′ Χατζημιχάλης), Γαλημίτης.

ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ: Καλογερόπουλος, Πολίτης, Λεβέντης, Μπιμάι, Τσερκώνης, Γεραγωτέλλης, Τρακόσης, Σούφλας (80′ Σταυρόπουλος), Λερούτσος (46′ Νησαριώτης)(65’Καραδήμας)), Αργυρίου, Μαρίνου (87′ Λάπα).


ΤΡΑΧΩΝΕΣ – ΑΟ ΙΛΙΟΥ 3-2

Η ψυχή δεν έφτασε στον ΑΟ Ιλίου να τον γλιτώσει από την ήττα με 2-3 στους Τράχωνες. Οι φιλοξενούμενοι αιφνιδίασαν τους αντιπάλους τους και στο 12΄με τον Ράπτης άνοιξαν το σκορ ενώ ο ιδίος είχε δοκάρι μόλις στο 2’. Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν και στο 19΄ισοφάρισαν με τον Τσιουρή, ενώ προηγήθηκαν στο 43΄με πέναλτι του Βουρλούμη. Οι φιλοξενούμενοι κόντρα στη ροή του αγώνα ισοφάρισαν με τον Ράπτη στο 72’ την ώρα που Δημογιάννης και Μπουγιούκος σημάδευαν τα δοκάρια για τους Τράχωνες. Το τελικό 3-2 διαμόρφωσε στις καθυστερήσεις (93΄) ο Βουρλούμης, με τους φιλοξενούμενους να διαμαρτύρονται για οφσάιντ… Ο ΑΟ Ιλίου μετά από δύο αγώνες βρίσκεται στην 10η θέση με 0 βαθμούς (0-0-2, 2-6 γκ.)

ΤΡΑΧΩΝΕΣ: Παπαγγελής, Μερετσόλιας (75′ Πρόι), Βουρλούμης, Θυμιανός, Μπουγιούκος, Παπατζίμας, Τσιουρής, Μανωλιάδης, Γιαννόπουλος (62′ Κούτρας), Δημογιάννης, Κλείτσικας (46′ Μπατσούλι)

ΑΟ ΙΛΙΟΥ: Καραγιώργης, Καραλής, Μπάμι (80′ Μπενέτος), Μανιδάκης (59′ Λάγιας), Λάχας, Παπαδημητρίου (52′ Μητρόπουλος), Παυλίδης, Λουκόπουλος, Ράπτης, Αγκαλίου, Σκαμάνης.

Α Κατηγορία 4ος Όμιλος

ΙΑΣΩΝ – ΜΕΛΙΣΣΙΑ 1-2        

Την ήττα γνώρισε στην έδρα του ο Ιάσωνας με 1-2 από τα Μελίσσια και έμειναν χωρίς νίκη και τη δεύτερη αγωνιστική. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με 0-2 με γκολ στο 25΄του Φάκη Ι. και στο 68’ του Παπαχρήστου. Οι γηπεδούχοι μείωσαν στο 82΄με τον Ντόι και στα τελευταία λεπτά πίεσαν για την ισοφάριση χωρίς επιτυχία. Ο Ιάσωνας μετά από δύο αγώνες βρίσκεται στην 9η θέση με 1 βαθμό (0-1-1, 1-2 γκ.)

ΙΑΣΩΝΑΣ: Βιτζηλαίος, Γλέζος (65′ Μπράβος), Ντόι, Λύχνος, Σπυρόπουλος, Ηλιακίδης, Τραγανός (70′ Κεφαλάς), Τρυφέρης (55′ Μπιλικαΐδης), Γιαννιός (70′ Ριζάς), Καθαρόπουλος, Σταθόπουλος

ΜΕΛΙΣΣΙΑ: Παναγόπουλος, Καραμπίνης, Κρητικός (75′ Τούντας), Τιμολέων, Χοτζάι,Καλημέρης Π.(80′ Μακρυπίδης), Κωνσταντάκης (65′ Καλημέρης Α.), Μαράνος, Μούτσος (75′ Καραγιάννης), Φάκης Ι. (75′ Φάκης Δ.), Παπαχρήστος.

ΕΛΠΙΔΑ ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ – ΧΑΪΔΑΡΙ 1-0

Από του χάρου τα δόντια γλίτωσε η Ελπίδα Αγ. Ανανργ. που νίκησε με 1-0 στην έδρα το Χαϊδάρι και πέτυχε τη δεύτερη νίκη σε ισάριθμους αγώνες. Οι φιλοξενούμενοι είχαν την πρωτοβουλία σχεδόν σε όλο το ματς, αλλά δεν μπόρεσαν να βρουν το δρόμο προς τα δίχτυα. Αντίθετα οι γηπεδούχοι στο 50’ προηγήθηκαν με πλασέ του Ντέντια μετά από κόρνερ. Οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν κατακόρυφα την απόδοση τους πίεσαν να ισοφαρίσουν κέρδισαν δύο πέναλτι στο 65΄ με τον Αποστολόπουλο να στέλνει την μπάλα άουτ και στο 75΄ με τον Φανουργιάκη να λέει όχι στον Τσιούλο, ενώ είχαν και δοκάρι στο 69’ με τον Αποστολόπουλο. Από το 75’ η Ελπίδα αγωνιζόταν με δέκα παίκτες μετά την αποβολή του Γεωργακόπουλο με κόκκινη κάρτα. Η Ελπίδα Αγίων Αναργύρων μετά από δύο αγώνες βρίσκεται στην 1η θέση με 6 βαθμούς (2-0-0, 2-0), ενώ το Χαϊδάρι είναι 6ο με 1 βαθμό (0-1-1, 1-2 γκ.)

ΕΛΠΙΔΑ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ: Φανουργιάκης, Παρασκευόπουλος, Βαρβαρίγος, Δαούτης, Ντέντια, ΝΒίκολι, Αδαμόπουλος, Κοτταρίδης (80΄Παππάς), Ντερτινής, Ρίζος (89΄Τσιρώνης), Γεωργακόπουλος.

ΧΑΪΔΑΡΙ: Μίχος, Τσιούλος, Γιαννακόπουλος (68΄Καλογερόπουλος), Ζίζηλας, Αντωνόπουλος, Τύρπος, Χρήστου, Καμπεράι, Παληγεώργος,  Αποστολόπουλος, Ζαχαρίου (46΄Μονεμβασίτης)(68΄Τσαγιάννης)


ΔΙΑΝΑ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ – ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΠΕΡ. 2-2

Χωρίς να γευθεί τη νίκη έμεινε ο ελλιπής Ήφαιστος Περιστερίου και τη δεύτερη αγωνιστική μετά τα 2-2 στην Ηλιούπολη κόντρα στη Διάνα. Στο 17΄ο Λάππα με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του μετά από σέντρα του Καζάκου (1-0). Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ήφαιστος κατάφερε να ισοφαρίσει στο 50΄με τον Ορούτση  (1-1) και να προηγηθεί με τον Κιάφα στο 56΄ (1-2). Οι φιλοξενούμενοι  θα μπορούσαν να πάρουν τη νίκη αλλά οι γηπεδούχοι δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη και στο 70΄ο Κετσετζόγλου εκμεταλλεύθηκε λάθος του Λάππα και ισοφάρισε σε 2-2. Ο Ήφαιστος Περιστερίου μετά από δύο αγώνες βρίσκεται στην 8η θέση με 1 βαθμό (0-1-1, 2-3 γκ.)

ΔΙΑΝΑ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ: Φουτράκης (28’ λ.τρ. Κόρρας), Δάρρας (28’ λ.τρ. Αλεξανδρής/52’ Κατσικιάς), Ποντικάκος, Μπακογιάννης, Γιαννουλάκης, Μπαρδάκης, Λεοντίου (46’ Νίκολι), Χάλος, Κετσετζόγλου, Φάρος, Καζάκος Α..

ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ: Αλευρής, Βλαχόπουλος, Χαζιράκης, Σπανουδάκης, Αθανασόπουλος, Λάππας, Γονής, Ορούτση (49’ Βολονάκης/ 84’ Μπιάζης), Κιάφα, Τσοπανάκος, Λιούκας (90’ Μαστροκώστας).

Β Κατηγορία 1ος Ομιλος

ΓΑΛΑΞΙΑΣ – ΠΕΡΑ ΚΛΟΥΜΠ 1-2

Δεύτερη ήττα στις καθυστερήσεις για τον Γαλαξία με 1-2 από το Πέρα Κλουμπ. Οι γηπεδούχοι αν και προηγήθηκαν με πέναλτι του Μαστρογιάννη στο 8’ στο 92’ είδαν το 1-0 να μετατρέπεται σε 1-2. ΟΜουρδουκούτρας ισοφάρισε στο 43΄, ενώ ο Σιάσος στο 90+2΄(1-2) χάρισε το τα τρίποντο στους φιλοξενούμενους. Ο Γαλαξίας μετά από δύο αγώνες βρίσκεται στην 11η θέση με 0 βαθμούς (0-0-2, 3-5 γκ.)

ΓΑΛΑΞΙΑΣ: Τσέκας, Λυμπερόπουλος, Μπόντε, Μαστρογιάννης, Κατσιμπούλας, Ασπρόπουλος, Παπαδόπουλος (66΄Μαγγιώρος), Κατσουγιάννης, Γιούργας, Νεμπούτ (63΄Γιαννούσης), Καρβουνάς (36′ Λαμπρόπουλος).

ΠΕΡΑ ΚΛΟΥΜΠ: Γαβαλάς, Πολίτης, Κατσουλάκης (66΄Μπίτι), Σμυρνιωτάκης, Ξένος, Κούρτι, Αγκαλίου (75΄Ρίζος), Ατσαβές (59΄Σαλτογιάννης), Διαμαντίδης, Σιάσος, Μουρδουκούτας.

           
ΓΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ – ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

Με 0-2 έχασε ο Ηρακλής Περιστερίου από τον ΓΣ Καισαριανής. Οι φιλοξενούμενοι έπαιζαν με δέκα παίκτες από το 24’ λόγω αποβολής του Θανόπουλου. Στο 6′ ο Λούρμπας άνοιξε το σκορ ενώ στο 34′ ο Γεωργίου έκανε το 2-0. Ο Ηρακλής Περιστερίου μετά από δύο αγώνες βρίσκεται στη 10η θέση με 1 βαθμό (0-1-1, 0-2 γκ.)

ΓΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ: Καλαμάρας, Χατζηστεφάνου, Κοσμίδης (79′ Καλλίδης), Αλεξίου, Κρασσάς, Αϊβάζης, Σούλκο (46′ Νίκου), Τσακλάνος, Γεωργίου (68′ Οικονομόπουλος), Κατωπόδης (59′ Μουρτζίκος), Λούρμπας (79′ Κρασσάς).

ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ: Παπαδιώτης, Δρουγουνάκης, Πάνος, Χαίδας, Τσετσάι, Μήτρος, Βαρδαραμάτος (27′ Καλογήρου), Γιώτης, Θανόπουλος, Βασιλείου (66′ Μαγκίτσας).

Β Κατηγορία 2ος Όμιλος

ΧΑΛΚΗΔΟΝΙΚΟΣ – ΑΜΙΛΛΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

Τη δεύτερη νίκη της σε ισάριθμα παιχνίδια πήρε η Άμιλλα Περιστερίου, που επικράτησε με 3-1 επί του Χαλκηδονικού. Μόλις στο 9΄ο Μπέλης έκανε το 0-1. Στο 58΄ο Δέγκλερης έκανε το 0-2. Ο Μπέλης στο 67΄με το δεύτερο προσωπικό του γκολ σημείωσε 0-3. Το τελικό 1-3 διαμόρφωσε στο 81΄ο Καγιαννάς. Η Άμιλλα σε δύο αγώνες έχει ισάριθμες νίκες και 6 βαθμούς (2-0-0, 4-1 γκ.)

ΧΑΛΚΗΔΟΝΙΚΟΣ: Παναγόπουλος, Καγιαννάς, Παππάς Γ. (46΄Χύτας), Καβύρης, Χαντζάρας, Δόγανος (76΄Αυγουστής)), Χόντος (66΄Χαρίσης), Λέσι (66΄Παππάς Α.), Βλάμης, Γρατσίας, Μπακάλης (46΄Κυριακόπουλος).

ΑΜΙΛΛΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ: Κομπότης, Σωτηρίου, Χάλαρης, Ασημακόπουλος, Τζαβάρας (12΄λτ. Πουλέρι), Ζήκος, Δέγκλερης (73΄Κασιμάτης)), Παππάς (80΄Ασφής), Μπέλης (73΄Καπίρης), Κοπανάς, Γκορίτσι (80΄Στασινόπουλος).


ΑΕ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ – ΑΛΣΟΥΠΟΛΗ 2-5

Αιφνιδιάστηκε η ΑΕ Περιστερίου και ηττήθηκε από την ανώτερη Αλσούπολη με 2-5. Μόλις στο 3΄ο Μούζος με κεφαλιά έκανε το 0-1 και πριν καν συνέλθουν οι γηπεδούχοι είδαν για δεύτερη φορά να παραβιάζεται ηεστία τους από τον Παπαδήμα στο 7΄(0-2). Στο 9΄ο Χρυσαφίδης μείωσε προσωρινά σε 1-2, σκορ με το οποίο έληξε το ημίχρονο. Όπως και στο πρώτο έτσι και στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες του Ψύλλια αιφνιδίασαν την ΑΕ Περιστερίου και με κεφαλιά του Ράπτη στο 55΄ σημείωσαν το 1-3, ενώ ο Βασιλάκος στο 68΄ανέβασε το σκορ στο 1-4. Ο Στρέμπας στο 70΄μείωσε σε 2-4, ενώ Τζαμάι στο 88΄ διαμόρφωσε το τελικό 2-5.

Η ΑΕ Περιστερίου σε δύο αγώνες έχει 3 βαθμούς (1-0-1, 5-6 γκ.)

ΑΕ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ: Νικολόπουλος, Στασινόπουλος, Καβάγιας (46΄Κολοκώτσιος), Γουναρίδης Ν. (61΄Νάστος Π.),  Σοϊλές, Νάστος Ν. (46΄Γουναρίδης Α.), Στρέμπας, Κανναβός (79΄Κουτρούλης), Χρυσαφίδης, Λίτσας (67΄Γαζεπίδης), Πουρίκη.

ΑΛΣΟΥΠΟΛΗ: Βιδιαδάκης, Καρυπίδης, Τσάλας, Ράπτης, Μούζος (5΄λ.τ. Βασιλάκος) (84΄Καραΐσκος), Χρονόπουλος, Παπαδήμας, Τζωρτζάτος, Καραγιάννης (28΄λ.τ. Γεωργόπουλος), Τζαμάι, Γιαννακάκος.


ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ – ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ 1-4

Εντυπωσιακός ο Ιπποκράτης επικράτησε εκτός έδρας επί του Ατρόμητου Χαλανδρίου με 4-1 και ζευγάρωσε τις νίκες του στο πρωτάθλημα. Αν και οι φιλοξενούμενοι αγωνίζονταν από το 30’ με δέκα παίκτες μετά την αποβολή του Γκέκα, κατάφεραν να προηγηθούν στο 36’ με τον Μπότη (0-1).  Το έργο τους έγινε πιο εύκολο όταν στο 42΄ αποβλήθηκε ο Φραγκουλόπουλος από τον ΓΣ Καισαριανής και οι ισορροπίες αποκαταστάθηκαν. Στο 47΄ο Μελέτης έκανε το 0-2, ενώ στη συνέχεια ο Μπότης με δύο προσωπικά γκολ στο 57΄και στο 65΄ανεβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-4 πετυχαίνοντας χατ τρικ. Οι γηπεδούχοι στο 88’ με τον Νούλη διαμόρφωσαν το τελικό 1-4.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ: Μεσούλι, Λαμπαδάριος, Φραγκουλόπουλος, Αναγνώστου ( 58΄Αυγέρης), Στίμος (46΄Καλογεράς), Κιούσης, Υφαντής (46΄ Κολέτσης) , Μπατσιάκος (58΄ Σαραντόπουλος), Νούλης, Πλατιάς (33΄ Μάντακας), Κουράκλης.

ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ: Τεννές Γ., Νάκος, Κανδυλιώτης (53΄ Σάσσαλος), Μίχος, Γκέκας, Τεννές Ε. (53΄ Ζευγουλάς), Μπότης, Λουκάκης, Τζαρέλλας (60΄ Χήρας), Αγγελόπουλος, Μελέτης (75΄ Γκουντουβάς).

Β Κατηγορία 3ος Όμιλος

ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗ – ΟΡΦΕΑΣ ΑΙΓΑΛΕΩ   2-1

Δεν μπόρεσε να ζευγαρώσει τις νίκες του ο Ορφέας Αιγάλεω που ηττήθηκε από την Ελευθερούπολη εκτός έδρας με 1-2. Ο Σερδενές στο 38΄και στο 59’ σημείωσε τα γκολ των γηπεδούχων, ενώ οι φιλοξενούμενοι είχαν ισοφαρίσει στο 40’  με αυτογκόλ του Παναγιώτου. Ο Ορφέας μετά από δύο αγώνες έχει 3 βαθμούς (1-0-1, 2-2 γκ.)

ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗ: Στεφάνου, Μάμαλης, Χαλκιαδάκης, Σερδενές, Παναγιώτου, Τηλιγάδας, Σταμάτης (79′ Τραϊκόπουλος), Μωρίκης (57′ Οικονομόπουλος) (68′ Χούσος), Συγγρός, Καντελμίδης (79′ Κουλούντζος), Λέκκας.

ΟΡΦΕΑΣ ΑΙΓΑΛΕΩ: Μαρουδιάς, Αγγελακόπουλος Φ., Γκέρτσος (46′ Ζουμπουνέλης) (52′ λ.τρ. Δουγιέκος), Κχατσίτζε, Χρόνης, Καρδαράς (77′ Βουτσινάς), Πετανάι, Παντελής, Αγγελακόπουλος Β., Ζούκας, Ντούλας.

Β Κατηγορία 4ος Όμιλος

ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ – ΙΕΡΑΠΟΛΗ 1-1

Ισόπαλο με 1-1 έληξε το ματς μεταξύ του Φοίνικα Περιστερίου και της Ιεράπολης, με τις δύο ομάδες να μοιράζονται βαθμούς και εντυπώσεις. Στο 49΄ο Θεοδώρου έκανε το 1-0 για τον Φοίνικα, με τον Φαμπιάνο στο 65΄να ισοφαρίζει σε 1-1. Ο Φοίνικας ολοκλήρωσε το ματς με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Παπανικολάου με δεύτερη κίτρινη.

ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ: Μώτος, Ρώιμπας (80’ Καραγεώργος), Μαγαλιός (90’ λ. τρ. Ηλιόπουλος), Λάσκαρης, Λιαγκόζης, Παπανικολάου, Σοροβίγκας (46’ Ζαρκάδας), Κούτρης, Θεοδώρου, Μάζης (70’ Γιουλβανίδης), Διονάτος.

ΙΕΡΑΠΟΛΗ: Βολυράκης, Πίτης, Βιδάκης, Σαρδέλης, Μαντάς (55’ Τσολάκογλου), Βιτουλαδίτης, Αναγνώστου, Παπανικολάου (75’ Αλούς), Κωνσταντινίδης (85’ Μπόγδανος), Σίντρε (85’ Πατσέλης), Μίσκα (55’ Φαμπιάνο).

Γ Κατηγορία 1ος Όμιλος

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΠΕΤΡ- ΙΩΝΕΣ ΠΑΛ. ΦΑΛΗΡΟΥ 3-1

Με το δεξί ξεκίνησε ο Κεραυνός τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις καθώς νίκησε με 3-1 τους Ίωνες Παλαιού Φαλήρου και άφησε πολλές υποσχέσεις για το μέλλον. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 16′ με τον Χίλιο, ο οποίος βγήκε στην πλάτη της άμυνας και νίκησε σε τετ-α-τετ τον Τσαφαρά. Ωστόσο στο 42′ ήρθε η ισοφάριση με απευθείας εκτέλεση κόρνερ του Μπακάλη. Στο δεύτερο μέρος, η ομάδα του Αλέξη Γκουτσούλα είχε την πλήρη υπεροχή και δικαιώθηκε στο 60′ με ένα υπέροχο σε συνεργασία γκολ. Πάσα του Χριστόπουλου, ο Μπακάλης με τακουνάκι βρήκε τον Τασιαδάμη στο δεξί άκρο της μεσαίας γραμμής, αυτός έκανε τη συρτή σέντρα, ο Μπελετζέλης απέκρουσε την προβολή του Τσαούση, με τον Σκούφη να περνάει το ριμπάουντ και με πλασέ να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Μπακάλης στο 81′ με ένα εξαιρετικό αριστερό δυνατό σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή και αφού απέφυγε το μαρκάρισμα των αντιπάλων του.

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ: Τσαφαράς, Τασιαδάμης, Γομάτος, Κωστόπουλος (75′ Δασκαλάκης), Κυριάκος, Τσαούσης (85′ Τσίφας), Μπακάλης, Ψύλλας, Χριστόπουλος, Σκούφης (75′ Κατηφόρης), Χαντζάρας (82′ Παληγεώργος).

ΙΩΝΕΣ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ: Μπελετζέλης, Ψαθάκης, Ραζάκιας, Νικολαΐδης, Δημόπουλος, Κέκος, Χίλιος, Φουστέρης, Αποστόλου, Αργουδέλης, Μπουζιούρης.

Στους άλλους αγώνες του ομίλου ο Αίμος Πετρούπολης ηττήθηκε εκτός έδρας από το Παγκράτι, ενώ ο Θεμιστοκλής έμεινε στο 0-0 εντός έδρας με τη Νίκη Αλίμου.

Γ Κατηγορία 2ος Όμιλος

ΙΛΙΣΙΑ 2004 – ΘΥΕΛΛΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 3-2    

Σε ένα δυνατό ματς με πολλή ένταση η Θύελλα Περ. ηττήθηκε εκτός έδρας από τα Ιλίσια 2004 με 2-3. Στο 16΄ο Τριάντος με εκτέλεση φάουλ άνοιξε το σκορ  (1-0) μετά από λάθος υπολογισμό του αντίπαλου τερματοφύλακα. Οι φιλοξενούμενοι απάντησαν με τη σέντρα και ισοφάρισαν στο 17’ με πλασέ του Καπίρη. Στο 45΄ο Τσάκαλος με κεφαλιά στην αντίθετη γωνία έκανε το 2-1.  Στο δεύτερο ημίχρονο οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν με πάθος και ο Καπίρης και πάλι στο 56΄με κεφαλιά μετά από εκτέλεση φάουλ ισοφάρισε σε 2-2. Το τελικό 3-2 διαμόρφωσε στο 76΄ο Δουλιόγλου με πλασέ.

Στο 80΄αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα ο Κατιάι Τ. της Θύελλας.

ΙΛΙΣΙΑ 2004:  Ξενιτίδης, Κομούτος, Καμπεράι (46′ Τίμπης), Βολικάκης, Σώκλας, Ζάγουρας, Μπούσης (86’Καγγελοπουλος), Μπρούμας (70′ Ορφανός), Τσάκαλος, Μπούντος (46′ Δουλιόγλου), Τριάντος.

ΘΥΕΛΛΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ: Μποτίνης, Χριστοδούλου, Πρεβεζιάνος, Ζαρκαβέλης, Κωστούλας (38΄ Καραμπίκας), Καλατζής, Κατιάι Φ., Θεοδωρακόπουλος (56΄ Δεληγιάννης), Κατιάι Τ., Καπίρης, Δήμο.

Γ Κατηγορία 4ος Όμιλος

ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗ – ΑΤΤΙΚΟΣ 1-1

Ισόπαλοι με 1-1 αναδείχθηκαν Χρυσούπολη και Αττικός σε ένα επεισοδιακό ματς που χρειάστηκε η επέμβαση της αστυνομίας για να διεξαχθεί το δεύτερο ημίχρονο μετά από επεισόδια που δημιουργήθηκαν στις εξέδρες. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 47′ με τον Πλεξίδα, με τους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν στο 90+2′ με τον Παπαυγέρη, που στη συνέχεια αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

 ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗ: Νικολακόπουλος, Παπαδόπουλος (50′ Παπαυγέρης), Μασούρης, Σκλαβενίτης, Γιαννακόπουλος, Ρουμελιωτάκης, Φωτόπουλος (82′ Μανωλιός), Μπακάλης, Λέβεντος (65′ Μουστακάκης), Τζαφέρος (82′ Νάος), Τζωρτζακάκης.

ΑΤΤΙΚΟΣ: Λογοθέτης, Ντζέλιας, Καργιώτης, Ορφανού (46′ Πάσχος), Κοντόπουλος (46′ Φίλης), Ντάρβις, Χέλμης, Γερακάρης, Δουληγέρης (82′ Βασιλικός), Πλεξίδας, Γεωργαντής.           

Στους άλλους αγώνες του ομίλου ο Αστέρας Χαϊδαρίου επικράτησε με 1-0 του Ζέφυρου, η Αναγέννηση Πετρούπολης νίκησε στην έδρα της με 2-1 του Διαγόρα Αιγάλεω, η ΑΕ Ιλίου επικράτησε στην έδρα της με 2-0 του Κουκακίου, ενώ το Δάσος Χαϊδαρίου ηττήθηκε με το βαρύ 1-5 από τον Τριφυλλιακό.