Home Σπορ ΠΡΩΤΗ ΗΤΤΑ ΓΙΑ ΑΟ ΙΛΙΟΥ, ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Η ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ
ΠΡΩΤΗ ΗΤΤΑ ΓΙΑ ΑΟ ΙΛΙΟΥ, ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Η ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ

ΠΡΩΤΗ ΗΤΤΑ ΓΙΑ ΑΟ ΙΛΙΟΥ, ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Η ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ

0
0

Ο ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΟΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΤΟ ΑΗΤΤΗΤΟ ΤΟΥ ΑΟ ΙΛΙΟΥ- ΣΤΟ ΜΗΔΕΝ ΚΟΛΛΗΣΕ Η ΕΛΠΙΔΑ – ΤΣΙΜΗΣΕ ΒΑΘΜΟ Η ΑΕ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ – ΑΔΙΚΗ ΗΤΤΑ ΓΙΑ ΦΟΙΝΙΚΑ – ΠΡΩΤΗ ΠΛΕΟΝ Η ΑΓΙΑ ΕΛΟΥΣΑ – ΠΕΝΤΑΡΑ Η ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ

 

Μετά από 20 αγωνιστικές ο ΑΟ Ιλίου έχασε με το βαρύ 2-6 εκτός έδρας από τον Μικρασιατικό αλλά η Ελπίδα δεν μπόρεσε να το εκμεταλλευθεί στο επ’ άκρον καθώς έμεινε στο 0-0 με τον Αστέρα Ζωγρ. Στον 1ο όμιλο ο Φοίνικας αν και καλύτερος δεν τα κατάφερε στο Καλαμάκι, ενώ στο 3ο όμιλο η Αγία Ελεούσα πήρε το διπλό στα Βριλήσσια και ανέβηκε στην κορυφή.  

 

 

Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ – 1ος ΟΜΙΛΟΣ
ΛΥΚΟΙ: ΕΥΚΟΛΗ ΛΕΙΑ, 0-5 ΑΠΟ ΒΥΡΩΝ

Με πρωταγωνιστές τους Τσαβαλιά και Πορταλιό που σημείωσαν από δύο γκολ ο Βύρωνας επικράτησε με 5-0 εκτός έδρας των Λύκων Χαϊδαρίου, δείχνοντας ανεπηρέαστος από την ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής.

Από πολύ νωρίς ο Βύρωνας βρέθηκε μπροστά στο σκορ με πέναλτι που εκτέλεσε ο Τσαβαλιάς στο 9’ και κέρδισε ο Παριανός από τον Αγγελογιαννάκη.

Στο 27΄οι φιλοξενούμενοι έφτασαν κοντά σε ένα δεύτερο γκολ αλλά το σουτ που επιχείρησε ο Πορταλιός έξω από τη μεγάλη περιοχή απόκρουσε στη γωνιά του ο Στατηγαρέας.

Στο 43’ οι Λύκοι απείλησαν με κεφαλιά του Μουντζούρη μετά από κόρνερ.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Βύρωνας ήταν καταιγιστικός. Σημείωσε δύο γκολ μέσα σε τρία λεπτά στην αρχή και «κλείδωσε» τη νίκη.

Στο 48’ μετά από όμορφο συνδυασμό των Θεοδώρου, Τσαβαλιά, Παριανού που ξεκίνησε από εκτέλεση κόρνερ, η μπάλα έφτασε στο σημείο του πέναλτι στον Κολοκοτρώνη που με σουτ σημείωσε το 2-0!

Δεν πρόλαβαν να κοπάσουν οι πανηγυρισμοί και ο Πορταλιός πέτυχε το 3-0 στο 51 ’ με ωραία ατομική προσπάθεια και σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή.

Το 4-0 σημείωσε στο 61’ ο Τσαβαλιάς μετά από εκτέλεση κόρνερ με κοντινό πλασέ.

Το 5-0 σημείωσε στην εκπνοή του αγώνα ο Πορταλιός με κοντινό πλασέ μετά από ασίστ ου Τσαβαλιά.

Ο Βύρωνας μετά το τρίποντο στο Χαϊδάρι έφτασε τους 48 βαθμούς (15-3-2, 45-7 γκ.) και βρίσκεται στη 2η θέση ένα βαθμό μόλις πίσω από τον πρωτοπόρο Άτταλο, ενώ οι Λύκοι έμειναν στους 22 βαθμούς (6-4-10, 10-23 γκ.) και ισοβαθμεί πλέον στην 11η θέση με τον Άρη Καλαμακίου.

 

ΛΥΚΟΙ ΧΑΪΔ.:  Στρατηγαρέας, Δήμου Σ., Αγγελογιαννάκης (74’ Γκίνι), Πουλής, Γιαννόπουλος (57’ Φίλων), Γάτσιος, Κιρκίλης, Μουντζούρης (87’ Παπαδόπουλος), Δήμου Γ., Κονγκίνη (70’ Τίνι), Καραμανόγλου.

ΒΥΡΩΝ: Μενούνος, Θεοδώρου, Καράμπας, Κυρμαζόγλου (64΄Λιναρδάκος), Σάχου, Μπότος, Πορταλιός, Παριανός (57’ Μπαλαφούτης), Κολοκοτρώνης (57’ Ασπιώτης), Τσαβαλιάς, Σπυρόπουλος (64’ Ιωακειμίδης).

 

ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΠΕΡ.: ΑΔΙΚΟ, 1-2 ΑΠΟ ΑΡΗ ΚΑΛΑΜΑΚΙΟΥ

Αν και ανώτερος για ένα ακόμη παιχνίδι ο Φοίνικας Περ. ηττήθηκε από τον Άρη Καλαμακίου εκτός έδρας με 1-2. Οι γηπεδούχοι είχαν την ουσία, που έλειπε από τους παίκτες του Λαζάρου. Στο 10′ ο Φοίνικας έχασε μεγάλη ευκαιρία να προηγηθεί όταν ο Διονάτος αστόχησε σε τετ-α-τετ. Το σκορ άνοιξαν οι γηπεδούχοι στο 35′ με τον Πελεκάση. Στο 47′ ο Κουρής πέτυχε το 2-0. Ο Φοίνικας κέρδισε πέναλτι στο 60′, αλλά ο Διονάτος δεν κατάφερε να σκοράρει. Στο 75′ η ο Ζαρκάδας σημάδεψε το δοκάρι. Στο 81′ ο Ζαρκάδας διαμόρφωσε το τελικό 2-1.

ΑΡΗΣ ΚΑΛΑΜΑΚΙΟΥ: Σιγάλας, Γιουσέφ, Φιλόπουλος, Πετρίδης, Λιάτος, Τσερεμέγκλης, Κιουρανάκης (60′ Νούλας), Βασιλειάδης, Δημάκης (46′ Τρακαδάς)(69′ λ.τ. Σιαδήμας), Πελεκάσης (76′ Αντωνιάδης), Κουρής.

ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ: Ξηρός, Γιώτης (46′ Καβαλάρης), Αχλάδης, Λάσκαρης, Καμαρέτσος, Δαρδαμάνης, Διονάτος, Μπίτζας (69′ Παπανικολάου), Κούτρης (56′ Μποζάς), Δαρδαμάνης, Ζαρκάδας, Χρυσικός (46′ Παπαυγέρης).

 

ΑΕ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ: ΠΟΛΥΤΙΜΟΣ ΠΟΝΤΟΣ, 1-1 ΜΕ ΑΡΗ ΧΟΛ.

Ισόπαλοι με 1-1 αναδείχθηκαν Άρης Χολ. και ΑΕ Περιστερίου, με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν έναν σημαντικό βαθμό στη μάχη της παραμονής.

Στο 27′ ο Γκόνος με εύστοχο χτύπημα πέναλτι έκανε το 1-0 για τους γηπεδούχους, με τους φιλοξενούμενους να ισοφαρίζουν στο 37′ με τον Γαζεπίδη σε 1-1.

Η ΑΕ Περιστερίου μετά το βαθμό της ισοπαλίας έφτασε τους 15 βαθμούς (3-6-11, 20-35 γκ.)

ΑΡΗΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ: Τόλα, Βλάχος Ι., Ντουλάκης, Καραβοκύρης, Παναγιώτου, Βλάχος Κ., Χριστοφιλόπουλος (63′ Βεντούρης), Παπαδόπουλος, Τριανταφυλλίδης (72′ Βάρφη), Γκόνος, Μιντζάλι (90′ Τσίτσος).

ΑΕ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ: Διαμαντής (80 λ.τ. Νικολόπουλος), Κάτσικας, Νάτσιος, Σμυρνιώτης, Σο’ι’λές, Ηλιαδάκης, Μαντζιώρος (52′ Χαλικιάς), Καππάτος, Παπαζωγονόπουλος, Γαζεπίδης (81′ Κοσκινάς), Αντωνουσάκης (86′ Μαντζιώρης).

 

Β΄ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ – 2ος ΟΜΙΛΟΣ 
ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΟΣ: ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ, 6-2 ΤΟΝ ΑΟ ΙΛΙΟΥ

Τέλος στο αήττητο σερί 19 αγώνων του ΑΟ Ιλίου έβαλε ο Μικρασιατικός  που επικράτησε με το εντυπωσιακό 6-2. Το σκορ άνοιξε στο 17′ με κεφαλιά του Μεσίνι μετά από φάουλ του Κολοβού. Στο 44′ ο Αλευρής εκμεταλλεύτηκε λάθος της άμυνας και με σουτ έκανε το 2-0, σκορ με το οποίο έληξε το πρώτο μέρος.

Στο 52′ ο ΑΟ Ιλίου μείωσε σε 2-1 με κεφαλιά του Αγκαλίου μετά από σέντρα του Νάτση. σέντραρε και ο Αγκαλίου. Στο 54′ ο Κολοβός με ωραίο σουτ έκανε το 3-1. Στο 62′ ο ΑΟ Ιλίου έχασε την ευκαιρία να μειώσει σε 3-2 αλλά το πέναλτι που εκτέλεσε ο Ράπτης απόκρουσε ο Γαλανάκης. Στο 62′ ο Σμυρνάκης μετά από ένα ακόμη αμυντικό λάθος έκανε το 4-1. Στο 72′ ο Νάτσης βρήκε τον Δαμασκηνό που με πλασέ μείωσε σε 4-2. Οι φιλοξενούμενοι έχασαν ευκαιρία να μειώσουν κι άλλο, αλλά το σουτ του Νάτση αποκρούστηκε πάνω στη γραμμή. Στο 82′ ο Κετσές έφυγε στην αντεπίθεση και με πλασέ έκανε το 5-2.  Στο 85΄ο Χριστοφυλλόπουλος διαμόρφωσε το τελικό 6-2.

Ο ΑΟ Ιλίου παρά την ήττα παραμένει στην 1η θέση με 47 βαθμούς (14-5-1, 45-19 γκ.)

 

ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΟΣ: Γαλανάκης, Γρυπάρης (61′ Χριστοφυλλόπουλος), Βουτυράς, Μεσίνι, Καραθανάσης, Σάββας (62′ Κιάχια), Αλευρής, Κουλίρα, Κετσές (85′ Χαζίσας), Κολοβός, Σμυρνάκης.

ΑΟ ΙΛΙΟΥ: Σκυριανός, Μεχμέτι (70′ λ.τ. Τζανετόπουλος), Ευαγγέλου, Διπλάρης, Δαούτης, Γαγάκας (74′ Μίλε), Γκρίφισιας, Παπαδημητρίου (46′ Δαμασκηνός), Αγκαλίου, Νάτσης.

 

ΕΛΠΙΔΑ ΑΓ. ΑΝΑΡΓ.: ΚΟΛΛΗΣΕ ΣΤΟ 0-0 ΜΕ ΑΣΤΕΡΑ ΖΩΓΡ.

Σε ένα δυνατό ματς με λίγες φάσεις, Ελπίδα Αγίων Αναργύρων και Αστέρας Ζωγράφου έμειναν στο 0-0.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά και μόλις στο 3′ ο Νικολαΐδης δεν μπόρεσε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα μετά από φάουλ του Τσιάκαλου. Στο 5′ και πάλι από φάουλ του Τσιάκαλου ο Πολυμερόπουλος έπιασε κεφαλιά με τον Κυρίου να αποκρούει. Στη συνέχεια η Ελπίδα ισορρόπησε και απείλησε για πρώτη φορά στο 73′ αλλά το πλασέ του Ρόκο πέρασε μόλις άουτ. Στο 74′ ο Αστέρας Ζωγρ. απείλησε με το σουτ του Καραμάνου.

Η Ελπίδα Αγ. Αναργ. με 43 βαθμούς (12-7-1, 22-9 γκ.) παραμένει στη 2η θέση της βαθμολογίας.

 

ΕΛΠΙΔΑ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ: Κυρίου, Στεργίου, Μαρκουλής (75′ Μαυρογιάννης), Παπαπαναγιώτου, Καλκάνης, Δούκας,  Παρασκευόπουλος (90′ Κότσαλος), Αθανασόπουλος, Ρόκο, Λίτσης (67′ Λάμπος), Καράμπελας (61′ Λώλης).

ΑΣΤΕΡΑΣ ΖΩΓΡΑΦΟΥ: Μακρής, Πολυμερόπουλος, Βραχίμη, Παπαθανάσης, Εξηντάρης, Μπασινάς (57′ Μεταξούλης), Λαχανάς (86′ Ραχάνης) , Δημητρίου (64′ Καραμάνος), Νικολαϊδης, Κεράι (83′ Κωταντούλας), Τσιάκαλος.

 

Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ – 3ος ΟΜΙΛΟΣ 
ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ: ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ, 5-0 ΤΟΝ ΔΟΥΡΕΙΟ

Πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, η Ανθούπολη επικράτησε 5-0 του Δούρειου.

Το σκορ άνοιξε στο 14′ ο Καλέμης κάνοντας το 1-0. Ο Καλογέρης στο 18′ σημείωσε το 2-0. Με πέναλτι του Ρεζτσόβ στο 35΄έγινε το 3-0. Με αυτογκόλ του Παναγιώτου στο 43′ έγινε το 4-0. Το τελικό 5-0 διαμόρφωσε στο 73′ ο Τσαούσι.

Με 39 βαθμούς (11-6-3, 36-20 γκ.) η Ανθούπολη έμεινε μόνη στην 3η θέση.

 

ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ: Κολοβέας, Καλέμης, Κακιώρης, Φανός, Μπίμπιζας (65′ Καρατσίκος), Λέκκας (46′ Ντούπης), Ρεζτσόβ, Ηλιόπουλος (61′ Αντωνόπουλος), Καλογέρης (46′ Μελέτης), Τσαούσι, Στρείδης.

ΔΟΥΡΕΙΟΣ: Μπόνης, Τριανταφύλλου, Νελάι (46′ Τσιάρος Αλ.), Μικελόπουλος, Ες Σουρα’ι’φί, Παναγιώτου, Κονιτόπουλος, Τσιάρος Αχ., Χοτζάι, Κοκόλης, Λύερος (68′ Σταματόπουλος).

 

ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ: ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ, 1-0 ΕΚΤΟΣ ΤΑ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ

Ανώτερη η Αγία Ελεούσα νίκησε εκτός έδρας τα Βριλήσσια με 1-0 και εκμεταλλευόμενη την ισοπαλία της Δάφνης π. Φαλ. πέρασε στην κορυφή. Το γκολ που έδωσε τη νίκη στην ομάδα του Τάκη Γιαννόπουλου πέτυχε στο 37′ ο συνήθης ύποπτος Αλέξανδρος Ρούσσος.

Η Αγία Ελεούσα με 49 βαθμούς (16-1-3, 44-12 γκ.) ανέβηκε στην 1η θέση της βαθμολογίας.

 

ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ: Τζεβελέκης, Κυρκιλής, Γκιονάι (85′ Αυγερόπουλος), Τσιούμας Μ, Τριανταφύλλου, Μπακέας, Κουρής (46′ Κόκκινος), Τσιούμας Σ. (75′ Τσίγκας), Αραμπατζής, Χατζηπαναγιώτης (15′ λ. τρ. Μαρουλίδης), Μακρής.

ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ: Ρούμπας, Παπαδόπουλος, Μπίκος (60′ Μακρής), Μενάι, Χατζημιχάλης (84′ Βασιλάκος), Ξενάκης, Κακαβάς, Παούρης, Σιδέρης, Γιαννόπουλος, Ρούσσος.

 

ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΕΡ: ΚΟΚΚΙΝΟ, 1-0 ΣΤΗΝ ΤΕΡΨΙΘΕΑ

Συνεχίζοντας τις καλές εμφανίσεις των τελευταίων αγωνιστικών, ο Ηρακλής Περιστερίου νίκησε την Τερψιθέα με 1-0 βάζοντας τέλος στο αήττητο σερί 7 αγώνων των αντιπάλων της. Το γκολ που έδωσε τη νίκη στην ομάδα του Ανδρέα Νάστου πέτυχε στο 72′ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι ο Γιαννακόπουλος.

Ο Ηρακλής Περ. με 31 βαθμούς (8-7-5, 24-25 γκ.) βρίσκεται στην 8η θέση της βαθμολογίας.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ: Καραμπάτσος, Μπαλούτσος (62′ Ντούλας), Αναγνώστου, Βλάσης, Γιαννακόπουλος, Μήτρος Π., Γιώτης (90′ Ασφής), Μήτρος Ν., Νίττας (78′ Τζαφέρος), Σιώλος (55′ Ζαγκοβάς), Βαρδαραμάτος.

ΤΕΡΨΙΘΕΑ: Γκόλφης, Γραμματικόπουλος, Μυλωνάς, Ζώτος, Κουλουκτσής, Μήτσιος, Κολτσίδας, Νίκου, Γιοματάρης Δ. (46′ Πετράτος/Λιβιεράτος), Γιοματάρης Κ., Τσιρόπουλος (75′ Σκουμπουρδής).

 

Γ΄ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ – 1ος ΟΜΙΛΟΣ 
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΤΡ. : ΗΤΤΑ 1-2 ΣΤΑ ΠΑΤΗΣΙΑ

Αν και αγωνίστηκαν για ένα ημίχρονο με 10 παίκτες τα Πατήσια κατάφεραν να νικήσουν την Αναγέννηση Πετρούπολης με 2-1. Μόλις στο 7′ ο Παναγόπουλος έκανε το 1-0 για τα Πατήσια. Στο 45′ η Αναγέννηση κέρδισε πέναλτι, με τον γκολκίπερ Γιαλαμά που υπέπεσε σε αυτό να αποβάλλεται με 2η κίτρινη και τον Κόστα να ευστοχεί ισοφαρίζοντας σε 1-1. Στο 74′ ήταν η σειρά των Πατησίων να κερδίσουν πέναλτι, με τον Σαραγούδα να εκτελεί εύστοχα και να κάνει το τελικό 2-1.

Η Αναγέννηση με 32 βαθμούς βρίσκεται στην 7η θέση της βαθμολογίας (10-2-8, 33-28 γκ.)

ΠΑΤΗΣΙΑ: Γιαλαμάς, Παναγόπουλος, Στέφα,  Χατζόπουλος (88′ Βλαχονικολός), Ορφανός, Κορρές Π., Ευθυμιόπουλος (45′ Κορρές Ε.), Σαραγούδας, Μιχαλόπουλος (82′ Χαρίτος), Τσαφώνης, Σοαντζόγλου.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ: Νίνο, Ντίνος, Νικολάου, Χριστοδουλάκης, Κόστα, Μαχαίρας, Σχίζας (54′ Τσίρκας), Μαρκοτσάι (78′ Κατσιμπούλας), Ασημακόπουλος, Βαφειάδης, Δήμας (46′ Μπαφές)(72′ Παπαθανασίου).

 

ΓΑΛΑΞΙΑΣ: ΜΕ ΑΝΑΤΡΟΠΗ, 4-2 ΕΚΤΟΣ ΤΟΥΣ ΛΕΟΝΤΕΣ

Με ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο ο Γαλαξίας ανέτρεψε το 1-2 του πρώτου ημιχρόνου και επικράτησε με 4-2 εκτός έδρας των Λεόντων. Οι γηπεδούχοι αιφνιδίασαν τους αντιπάλους τους και στο 25′ ο Λιακόπουλος έκανε το 1-0, ενώ στο 32′ ο Βιγκάνι Γκ. πέτυχε το 2-0. Οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν και στο 43′ ο Θεοδώρου μείωσε σε 2-1, σκορ με το οποίο έληξε το πρώτο μέρος. Ο Γαλαξίας στην επανάληψη κατάφερε να γυρίσει το ματς. Αρχικά στο 54′ ο Θεοδώρου με το δεύτερο προσωπικό του γκολ ισοφάρισε σε 2-2. Στο 61′ ο Χαντζάκος έκανε το 2-3, ενώ το τελικό 2-4 διαμόρφωσε στο 90′ ο Μαστρογιάννης με πέναλτι.

Ο Γαλαξίας με 46 βαθμούς (14-4-2, 51-20 γκ.) βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας.

ΛΕΟΝΤΕΣ: Γιαννούλης, Σκουλάς (57’ Ελευθερίου), Κυριαζής, Απαλαγάκης, Βιγκάνι Γ., Μιχελάκος, Λιακόπουλος, Ρώσσης (69’ Πλευρίτης), Βιγκάνι Γ. (69’ Αυγουστίνος), Παναγόπουλος (64’ Δαφνής), Ξηρογιάννης.

ΓΑΛΑΞΙΑΣ: Παπαδιώτης, Φιλιππάκης (46’ Νεμπούτ), Νικολάου, Μαστρογιάννης, Βλάχος, Ντούπης (52’ Πατσέλης), Χαλκιόπουλος, Κατσουγιάννης, Θεοδώρου, Χαντζάκος (73’ Κάσο), Γιούργας.

 

Γ’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ – 3ος ΟΜΙΛΟΣ
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΠΕΤΡ.: ΛΥΓΙΣΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ, 1-2  ΑΠΟ ΚΑΛΑΜΑΚΙ

Δεν τα κατάφερε ο Κεραυνός Πετρ. και γνώρισε την δεύτερη συνεχόμενη ήττα του, με 2-1 από το Καλαμάκι εκτός έδρας. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, ωστόσο οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν είχαν πάρει το βαθμό της ισοπαλίας. Στο 49’ ο Γεροντάρης άνοιξε το σκορ με εκτέλεση φάουλ, αλλά στο 83’ ο Τσιάνος ισοφάρισε με τον ίδιο τρόπο. Τη νίκη στο Καλαμάκι χάρισε στο 85’ ο Χρυσολωράς.

Ο Κεραυνός Περ. με 40 βαθμούς (13-1-6, 50-22 γκ.) βρίσκεται στην 5η θέση.

ΚΑΛΑΜΑΚΙ: Κεσαρίτης, Ξεζονάκης, Κοντόπουλος, Μπουρογιαννόπουλος Σ, Καφετζής, Ψυχογιός, Σαραντινός, Τζήκας (90’ Νούλας), Κατσίποδας (75’ Χρυσολωράς), Γεροντάρης, Βέττας (53’ Ζαφειρίου).

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΠΕΤΡ.:  Αλεξανδρής, Φανός, Αναγνωστόπουλος (46’ Δασκαλάκης), Ζησόπουλος, Κυριάκος, Μπαρμπούδης (72’ Ντεντέ), Κωτσιόπουλος, Γκανέτσος (90’ Μαλαματίνης), Χρας, Τσιάνος, Θεοδωρακόπουλος.