Home Σπορ Πόλο: Επιβλητικό το Περιστέρι, 14-6 επί του Παναθηναϊκού στο Γουδή
Πόλο: Επιβλητικό το Περιστέρι, 14-6 επί του Παναθηναϊκού στο Γουδή

Πόλο: Επιβλητικό το Περιστέρι, 14-6 επί του Παναθηναϊκού στο Γουδή

0
0

Με 14-6 επικράτησε το Περιστέρι, εκτός έδρας του Παναθηναϊκού, στην αυλαία του πρώτου γύρου

Κυριαρχώντας από το πρώτο 8λεπτο η ομάδα πόλο του ΓΣ Περιστερίου πέρασε σαν… σίφουνας από το κολυμβητήριο στο Γουδή κερδίζοντας με 14-6 τον Παναθηναϊκό στο τέλος της πρώτης φάσης του πρωταθλήματος! Από το πρώτο 8λεπτο οι «κυανοκίτρινοι» εξασφάλισαν μια σημαντική διαφορά τερμάτων (0-4) και παρά την χαλάρωση τους στη δεύτερη (2-1) και τρίτη περίοδο (4-4), ολοκλήρωσαν την αναμέτρηση με ένα επιμέρους 5-0 στο τελευταίο 8λεπτο φτάνοντας σε μια επιβλητική νίκη.

ΤΑ 8ΛΕΠΤΑ: 0-4, 2-1, 4-4, 0-5.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Λαζαρίδης): Γαβαλάς, Δανούρδης, Παπαδημητρίου, Ξενάκης 3, Κουρλιάφτης, Σιαμάς Χρ., Σιαμάς Παν., Πανταζόπουλος, Ρομπόπουλος, Χατζηστεφάνου, Βέκκος 2, Παπαβασιλείου, Κρατημένος, Δευτεραίος 1, Ζερβουδάκης.

ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Λούδης): Καραμπέτσος, Παπανικολάου 1, Φάρκας 2, Φάρμερ, Γερακούδης, Κουκουμάκης 1, Μπιτσάκος Χρ. 1, Καρούντζος 2, Αγκόρτσας, Παπασηφάκης 3, Τοράκης 2, Λαδάς, Σαλτερής, Μυρίλος 1, Μπιτσάκος Ανδ. 1.

Λούδης: «Κάναμε αυτό που έπρεπε με τον Παναθηναϊκό»!

Μετά το τέλος του αγώνα με τον Παναθηναϊκό στο Γουδή, ο προπονητής της ομάδας πόλο του ΓΣ Περιστερίου Κώστας Λούδης, τόνισε: «Κερδίσαμε όπως έπρεπε να κάνουμε! Είμαστε δυο ομάδες με διαφορετικούς στόχους, εμείς και ο Παναθηναϊκός. Πλέον κοιτάζουμε πως θα προετοιμαστούμε καλύτερα στις τρεις περίπου εβδομάδες που έχουμε μπροστά μαςμέχρι την δεύτερη φάση του πρωταθλήματος. Θέλουμε να δουλέψουμε σκληρά αυτό το διάστημα και να βελτιώσουμε τα κομμάτια του παιχνιδιού μας, όπου υστερούμε. Έχω κάποια παράπονα σε ότι αφορά το κομμάτι της συγκέντρωσης στα τελευταία ματς».

Όσο για τη συνέχεια, ο τελειομανής προπονητής του ΓΣΠ, υπογράμμισε: «Στόχος μας πλέον όταν ξεκινήσει η δεύτερη φάση του πρωταθλήματος απέναντι σε τρεις πολύ δυνατούς αντιπάλους, όπως είναι η ΑΕΚ, ο Εθνικός και ο Υδραϊκός, είναι η κατάκτηση της πρώτης θέσης».