Home Πετρούπολη ΣΙΝΕ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ: ΠΡΕΜΙΕΡΑ 1η ΙΟΥΝΙΟΥ ΜΕ “ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΙΚΑΡΙΑ”
ΣΙΝΕ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ: ΠΡΕΜΙΕΡΑ 1η ΙΟΥΝΙΟΥ ΜΕ “ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΙΚΑΡΙΑ”

ΣΙΝΕ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ: ΠΡΕΜΙΕΡΑ 1η ΙΟΥΝΙΟΥ ΜΕ “ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΙΚΑΡΙΑ”

0
0

Με την πανελλαδική πρεμιέρα της ταινίας – ντοκιμαντέρ “Ταξίδι στην Ικαρία. Ουτοπία;” ανοίγει η σεζόν για το «Σινέ Πετρούπολις», που φέτος συμπληρώνει 32 χρόνια προβολών.

 

 

Με άρωμα καλοκαιριού, με άρωμα Αιγαίου και Ελλάδας με μία δυναμική πρεμιέρα πανελλαδικά με το «Ταξίδι στην Ικαρία – Ουτοπία;», την ταινία – ντοκιμαντέρ του Μανώλη Παπαδάκη» θα ανάψουν τα φώτα στο «Σινέ Πετρούπολις».

 

Μετά από 32 χρόνια συνεχούς λειτουργίας ο δημοτικός θερινός κινηματογράφος της Πετρούπολης ανοίγει ξανά τις πύλες του Την Τρίτη 1η Ιουνίου, στις 21:00, υποσχόμενος μεγάλες κινηματογραφικές βραδιές.  Το φετινό κινηματογραφικό ταξίδι, ξεκινά στην κυριολεξία με ένα ταξίδι στο πιο ατίθασο νησί της Ελλάδας την Ικαρία. Το ντοκιμαντέρ του Μανώλη Παπαδάκη «Ταξίδι στην Ικαρία. Ουτοπία;» ξετυλίγει ιστορίες μίας σύγχρονης κιβωτού ανθρώπινων ψυχών που δεν αναζητούν τον προορισμό, αλλά την μοίρα τους.

 

ΤΑΙΝΙΕΣ ΠΡΩΤΗΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ

Με σεβασμό στα μέτρα και τα υγειονομικά πρωτόκολλα, πάμε θερινό κινηματογράφο με ασφάλεια, θετική διάθεση και αισιοδοξία

Με αυτό το μότο ο αρμόδιος αντιδήμαρχος για τη Δημοτική Επιχείρηση, Θοδωρής Λάππας υποσχέθηκε καλοκαιρινές νύχτες γέλιου, συγκινήσεων, αγωνίας αλλά και τρόμου αποτυπωμένες στον λευκό τοίχο προβολής του «Σινέ Πετρούπολις», νύχτες γεμάτες με Όσκαρ.

 

Από τη πολυβραβευμένη με τρία Όσκαρ Nomadland της Κλόι Ζάο και την Μακ Ντόρμαντ , στον συγκλονιστικό Άντονι Χόπκινς στο «The Father», που του χάρισε το Όσκαρ πρώτου ανδρικού ρόλου.

 

Σε αυτές τις κινηματογραφικές βραδιές δεν θα λείπουν και οι ταινίες για τους μικρούς της πόλης μας με ταινίες όπως ο «Γάτος ο Φευγάτος» και «Οι Κρουντς 2».

Το καλοκαίρι αυτό, όπως είπε χαρακτηριστικά ο κ. Λάππας θα είναι γεμάτο εκπλήξεις στο «Σινέ Πετρούπολις» που γενικά αναμένει μία σεζόν ακόμη καλύτερη  και από την ομολογουμένως πετυχημένη περυσινή.

Να σημειωθεί ότι οι προβολές για την 1η και 2α Ιουνίου είναι δωρεάν για το κοινό!