Home Δυτική αθήνα Σοκ στο Περιστέρι – Βίαζαν 45χρονη για 12 ώρες μπροστά στα μάτια της μητέρας της
Σοκ στο Περιστέρι – Βίαζαν 45χρονη για 12 ώρες μπροστά στα μάτια της μητέρας της

Σοκ στο Περιστέρι – Βίαζαν 45χρονη για 12 ώρες μπροστά στα μάτια της μητέρας της

0
0

Επί 12 ώρες δύο διαρρήκτες βίαζαν 45χρονη μπροστά στα μάτια της μητέρας της μέσα στο σπίτι της στο Περιστέρι. 
Στην εξιχνίαση ενός εγκλήματος που έγινε πριν από ένα χρόνο στο Περιστέρι, προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές.

Το έγκλημα που έλαβε χώρα τον Μάρτιο του 2017, φέρεται να έγινε από δύο Αλβανούς. Οι δράστες ακολούθησαν την 45χρονη και την ηλικιωμένη μητέρα της που επέστρεφαν από την τράπεζα στο σπίτι τους.
Οι δύο δράστες ήταν γείτονες των θυμάτων και είχαν παρακολουθήσει τις συχνές επισκέψεις τους στην Τράπεζα όπου έκαναν συχνές αναλήψεις. Υπολόγιζαν ότι οι γυναίκες είχαν προχωρήσει σε μια ακόμη ανάληψη μετρητών από τράπεζα και έτσι, μπήκαν στο σπίτι τους από ανασφάλιστο παράθυρο.  Αφού τις έδεσαν και τις φίμωσαν, απαιτούσαν να τους πουν που έχουν κρύψει τα χρήματα.
Σύμφωνα με τις μαρτυρίες των γυναικών, οι δράστες έμειναν περίπου 12 ώρες μέσα στο σπίτι, διάστημα κατά το οποίο βίασαν διαδοχικά τη 46χρονη.

Ο θείος “έσωσε” την 45χρονη

Σταμάτησαν μόνο όταν ο θείος της 45χρονης πήγε στο σπίτι γιατί ανησύχησε που δεν είχε δει την ανιψιά του και τη μητέρα της.
Χτύπησε την πόρτα και του άνοιξαν οι ληστές για να τον ξυλοκοπήσουν άγρια και να εξαφανιστούν παίρνοντας μαζί τους 1.800 ευρώ και κοσμήματα.

Στο διαμέρισμα του συλληφθέντα, ο οποίος οδηγήθηκε στον ανακριτή και τον εισαγγελέα, βρέθηκαν κοσμήματα από τη ληστεία στο Περιστέρι.
Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., οι αρχές προχώρησαν την προηγούμενη εβδομάδα στη σύλληψη του ενός δράστη, ο οποίος είναι ένας 25χρονος. Ο συνεργός του φέρεται να κρατείται στις φυλακές της Αλβανίας.