Home Πετρούπολη ΣΤΕΦ. ΒΛΑΧΟΣ: ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ, ΛΑΤΟΜΕΙΟ ΜΟΥΣΑΜΑ, ΜΟΝΗ ΛΑΜΙΑΣ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ[VIDEO]
ΣΤΕΦ. ΒΛΑΧΟΣ: ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ, ΛΑΤΟΜΕΙΟ ΜΟΥΣΑΜΑ, ΜΟΝΗ ΛΑΜΙΑΣ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ[VIDEO]

ΣΤΕΦ. ΒΛΑΧΟΣ: ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ, ΛΑΤΟΜΕΙΟ ΜΟΥΣΑΜΑ, ΜΟΝΗ ΛΑΜΙΑΣ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ[VIDEO]

0
0

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟ ΑΤΤΙCA TV ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ ΣΤΕΦ. ΒΛΑΧΟΣ ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ

Συνέντευξη στην εκπομπή Δημοσκοπήσεις του Attica TV, παραχώρησε  ο δήμαρχος Πετρούπολης Στέφανος Βλάχος.  Μίλησε για τις προτεραιότητες που έχει θέσει η διοίκησή του για την ανασυγκρότηση της πόλης.

Η καθημερινότητα του πολίτη, η καθαριότητα και η ανακύκλωση είναι στις άμεσες προτεραιότητες όπως είπε. Τα μεγάλα στοιχήματα όμως είναι η κατασκευή δημαρχείου, η διαχείριση των απορριμμάτων και το κλείσιμο της χωματερής της Φυλής και να βάλει τέλος στις διεκδικήσεις της Μονής Λαμίας για το Ποικίλο Όρος.

Για την κατασκευή του δημαρχείου ο κ. Βλάχος τόνισε ότι θα γίνει στο ιστορικό κέντρο της πόλης στην περιοχή του Αγίου Δημητρίου και θα περικλείεται από το άλσος και τον Μητροπολιτικό Ναό.

Για τη διαχείριση των απορριμμάτων επανέλαβε για μία ακόμη φορά ότι η χωματερή είναι το μείζον θέμα της περιοχής και η χρησιμοποίηση του Λατομείου Μουσαμά αποτελεί αιτία πολέμου για τον ίδιο. Έκανε λόγο για κορεσμό της χωματερής Φυλής και για αύξηση των νεοπλασιών, όπως φανερώνουν έρευνες, οι οποίες εσκεμμένα δεν έχουν δει το φως της δημοσιότητας, όπως τόνισε.

Αμαρτωλή ιστορία χαρακτήρισε τις διεκδικήσεις της Μονής Λαμίας οι οποίες, όπως είπε,  χρονολογούνται από το 19ο αιώνα. και που πλέον φτάνουν τα 6500 στρέμματα από το Περιστέρι ως το Καματερό.

Τελειώνοντας είπε ότι στο τέλος της θητείας του θέλει να αφήσει μία πόλη λειτουργική, μία πόλη να ζεις με ένα σύγχρονο δημαρχείο που θα αποτελεί το σύμβολο της νέας εποχής για την Πετρούπολη.