Home Πετρούπολη ΣΤΕΦ. ΒΛΑΧΟΣ: Μικροκομματικά παιχνιδάκια με το κολυμβητήριο
ΣΤΕΦ. ΒΛΑΧΟΣ: Μικροκομματικά παιχνιδάκια με το κολυμβητήριο

ΣΤΕΦ. ΒΛΑΧΟΣ: Μικροκομματικά παιχνιδάκια με το κολυμβητήριο

0
0

Αιχμηρή απάντηση του δημάρχου Στέφανου Βλάχου για τις αντιδράσεις που υπήρξαν από το κλείσιμο του δημοτικού κολυμβητηρίου

 

 

Για παραπληροφόρηση, μικροκομματικά παιχνιδάκια και αγχωμένους νεόκοπους που αναζητούν την εξουσία μιλάει ο δήμαρχος Πετρούπολης στην απάντηση για τις έντονες αντιδράσεις που προκάλεσε η ανακοίνωση για το κλείσιμο ως νεοτέρας του δημοτικού κολυμβητηρίου.

 

Αναλυτικά η απάντηση του δημάρχου όπως αυτή αναρτήθηκε στο προσωπικό του λογαριασμό στο facebook.

 

ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ : Μερικές αλήθειες σε απάντηση στην παραπληροφόρηση που επιχειρείται από διάφορους κύκλους . Το κολυμβητήριο λειτουργεί από το 1998 . Από τότε δεν έχει γίνει κάποια σοβαρή παρέμβαση στις συσσωρευμένες βλάβες κυρίως του μηχανολογικού εξοπλισμού .

Η προηγούμενη διοίκηση από εμάς μέσω του προγράμματος ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ προχώρησε (ως όφειλε) σε δημοπρασία για την ολική επιδιόρθωση . Η δημοπρασία έγινε. Ο ανάδοχος ανεδείχθη.

Όλο το διάστημα αυτό το κολυμβητήριο λειτουργούσε οριακά , ο καυστήρας κινδύνευε ακόμη και με κατάρρευση ( με ότι σημαίνει αυτό ) Πριν δυο μέρες ο εργολάβος ενημέρωσε ότι τα μηχανήματα ήρθαν από το εξωτερικό και πρέπει να αρχίσει η αποξήλωση των παλαιών εγκαταστάσεων .

Δυο λύσεις υπάρχουν: Η συνεχίζουμε με τις παλιές εγκαταστάσεις (αυτοί που θα το προτείνουν να αναλάβουν και την ευθύνη για τα θέματα ασφαλείας) η δεύτερο προχωράμε στη ολική αντικατάσταση, για να έχουμε ένα κολυμβητήριο σύγχρονο, ασφαλές, λειτουργικό.

Τώρα ο ΓΣΠ παρά το γεγονός ότι γνωρίζει την αλήθεια επιδίδεται σε μικροκομματικά παιχνιδάκια διαδίδοντας ότι θα κλείσουμε αναίτια το κολυμβητήριο, είναι λυπηρό… Αυτοί έκαναν την δημοπρασία, γνωρίζουν τα προβλήματα, ας μας προτείνουν εφόσον διαθέτουν τώρα εναλλακτική λύση .

Είναι επίσης και κάποιοι νεόκοποι αγχωμένοι για γρήγορη εξουσία που χρησιμοποιούν με αυταρχικό τρόπο κάποια μέσα στο διαδίκτυο (ο δικός τους κόσμος) (έχουν διαγράψει όλους όσους  δεν τους ευλογούν, μαζί κι εμένα !!!) και δημοσιεύουν μόνο τη δική τους αλήθεια!!! Το κολυμβητήριο εκσυγχρονίζεται θα λειτουργεί με ΑΣΦΑΛΕΙΑ χωρίς να κινδυνεύουν τα παιδιά μας και  οι συμπολίτες μας, και θα παραδοθεί προς χρήση το συντομότερο δυνατό .