Home Σπορ ΣΤΗΝ ΑΕΚ Ο 16ΧΡΟΝΟΣ ΚΩΣΤΑΣ ΣΑΞΙΩΝΗΣ ΤΟΥ ΑΡΗ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ
ΣΤΗΝ ΑΕΚ Ο 16ΧΡΟΝΟΣ ΚΩΣΤΑΣ ΣΑΞΙΩΝΗΣ ΤΟΥ ΑΡΗ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ

ΣΤΗΝ ΑΕΚ Ο 16ΧΡΟΝΟΣ ΚΩΣΤΑΣ ΣΑΞΙΩΝΗΣ ΤΟΥ ΑΡΗ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ

0
0

Η περυσινή εντυπωσιακή χρονιά του νεαρού Κώστα Σαξιώνη με την ομάδα παίδων του ΑΟ Άρης Πετρούπολης προκάλεσε το ενδιαφέρον πολλών ομάδων με την ΑΕΚ τελικά να είναι αυτή που τον ενέταξε στις τάξεις της.

 

Με την απόκτηση του 16χρονου Σαξιώνη η ΑΕΚ ανακοίνωσε και τη συνεργασία της με τον μεγαλύτερο σύλλογο μπάσκετ της Πετρούπολης.

 

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΕΚ

«H AEK BC, η ΑΕΚ ΒC ACADEMY – DRAGAN SAKOTA και ο Α.Ο. Άρης Πετρούπολης ανακοινώνουν, ότι συνήψαν συμφωνία συνεργασίας σε όλα τα επίπεδα και με δράσεις, οι οποίες θα ανακοινωθούν το επόμενο διάστημα.

Στο πλαίσιο αυτής της συνεργασίας εντάσσεται η παραχώρηση του ταλαντούχου γκαρντ Κωνσταντίνου Σαξιώνη (16 χρ., 1μ.94) από τον Άρη στην ΑΕΚ. Ο διεθνής αθλητής, μέλος των κλιμακίων της ΕΟΚ, υπέγραψε σήμερα (03/07) συμφωνητικό με την ΑΕΚ, στα Γραφεία της ΑΕΚ BC στο Νέο Ηράκλειο.

Η ΑΕΚ BC αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει δημόσια τη Διοίκηση του Α.Ο. Άρης Πετρούπολης και την Πρόεδρο κ. Ελισσάβετ Χατζηαγγελή – Φάσουρα για την εμπιστοσύνη και τη συνεργασία, με την οποία διευρύνεται το «Δίκτυο ΑΕΚ»  στην Αττική, αλλά και σε όλη την επικράτεια».

Αξίζει να σημειωθεί ότι μεταγραφή του νεαρού Κώστα Σαξιώνη είναι αποτέλεσμα της πρότυπης και συστηματικής δουλειάς που γίνεται στα τμήματα υποδομής και την ακαδημία του ΑΟ Άρης Πετρούπολης, υπό την επίβλεψη του Ηλία Αρχιμανδρίτη,  με αποτέλεσμα να είναι ο δεύτερος παίκτης μέσα σε δύο χρόνια που ανοίγει τα φτερά του και μεταγράφεται σε μεγάλο σύλλογο, μετά τον Παπαχρήστο που πήγε με υποτροφία στην ομάδα του Δούκα.