Home Πετρούπολη ΣΤΙΣ ΚΑΛΕΝΔΕΣ ΟΙ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΩΔΕΙΟ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ!
ΣΤΙΣ ΚΑΛΕΝΔΕΣ ΟΙ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΩΔΕΙΟ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ!

ΣΤΙΣ ΚΑΛΕΝΔΕΣ ΟΙ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΩΔΕΙΟ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ!

0
0

Με δήλωση του Δημάρχου Στέφανου Βλάχου, αποσύρθηκαν από τη συζήτηση του Δημοτικού Συμβουλίου όλα τα θέματα που αφορούσαν την αναπροσαρμογή των συνδρομών σε Πολιτιστικές και Αθλητικές δράσεις του δήμου.

Ανέκρουσε πρύμναν η διοίκηση του Δήμου Πετρούπολης όσον αφορά τις αυξήσεις στις πολιτιστικές και αθλητικές δράσεις του Δήμου, μετά τις αντιδράσεις στη τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, και απέσυρε από την ημερήσια διάταξη τα σχετικά θέματα αφού διαπίστωσε πως δεν θα είχαν καμία τύχη να ψηφιστούν από την πλειοψηφία του Δημοτικού Συμβουλίου.

Στην αιτιολόγηση που έκανε ο Δήμαρχος Πετρούπολης Στέφανος Βλάχος ανέφερε ότι παρά τις όποιες προσπάθειες έγιναν από την αντιδήμαρχο Πολιτισμού Χρυσάνθη Παχίδου για νοικοκύρεμα στο Ωδείο Πετρούπολης, είναι άκαιρο να γίνεται συζήτηση για αυξήσεις τον Νοέμβριο ενώ έχει ξεκινήσει η περίοδος λειτουργίας ήδη ενάμιση μήνα. Κάλεσε τους επικεφαλής των παρατάξεων να συζητήσουν το θέμα και να υπάρχει μία συναινετική απόφαση ώστε να υπάρχει πρόοδος και όχι παλινδρόμηση. Ο πρώην δήμαρχος και επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Βαγγέλης Σίμος δήλωσε πως είναι θετικός στην πρόσκληση προς συζήτηση του θέματος αρκεί σε αυτή να είναι παρόντες οι υπηρεσιακοί παράγοντες και οι εργαζόμενοι. Ο επικεφαλής της ΔΑΚ Δημήτρης Ταλιούρας αποδέχθηκε την πρόσκληση της διοίκησης αλλά τόνισε ότι την απόσυρση ενός θέματος δεν την αποφασίζει ο διοίκηση αλλά το Δημοτικό Συμβούλιο. Ξεκαθάρισε πάλι ότι την απόφαση οφείλει να την πάρει η διοίκηση και η ίδια να αναλάβει το όποιο κόστος αυτής. Τέλος ο Νίκος Σακούτης, επικεφαλής της ΡΑΚ, έκανε με τη σειρά του αποδεκτή την πρόσκληση του δημάρχου για συζήτηση, αλλά επισήμανε πως η διοίκηση οφείλει να αποσαφηνίσει τη θέση της για τον πολιτισμό στην πόλη.