Home Δυτική αθήνα ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΝΑΡΚΟΣΥΜΜΟΡΙΩΝ, ΔΙΑΡΡΗΚΤΩΝ, ΚΑΙ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ Η ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑ
ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΝΑΡΚΟΣΥΜΜΟΡΙΩΝ, ΔΙΑΡΡΗΚΤΩΝ, ΚΑΙ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ Η ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑ

ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΝΑΡΚΟΣΥΜΜΟΡΙΩΝ, ΔΙΑΡΡΗΚΤΩΝ, ΚΑΙ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ Η ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑ

0
0

ΕΞΑΡΣΗ ΒΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑΣ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑ

Διαρρήξεις, διακίνηση ναρκωτικών, επιθέσεις, πυροβολισμοί. Έξαρση και πάλι της βίας και της παρανομίας στις γειτονιές της Δυτικής Αθήνας. Διπλή επίθεση από ρομά στο άλσος του Αγίου Δημητρίου στην Πετρούπολη. Πυροβολισμοί στο Ίλιον σε ζευγαράκι σε ερημική περιοχή. Σύλληψη ναρκοσυμμορίας στους Αγίους Αναργύρους και στην Αγία Βαρβάρα.

Με προκάλυψη την επαιτεία «χτύπημα» σε Αγίους Αναργύρους σε οδηγό αυτοκινήτου που της αφαίρεσε με βία προσωπικά αντικείμενα, πιθανότατα χρήστης ναρκωτικών.

Αυτά είναι μερικά από τα περιστατικά που έγιναν γνωστά και συνθέτουν το κλίμα τρόμου στο οποίο ζουν οι κάτοικοι στη Δυτική Αθήνα.

Στο έλεος του Θεού βρίσκονται οι κάτοικοι των δήμων της Δυτικής Αθήνας που βλέπουν από σπάνια εώς καθόλου περιπολίες αστυνομικών και στην κυριολοξία τρέμουν να βγουν από τα σπίτια τους.

ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΙ ΣΤΟ ΙΛΙΟΝ

Αιματηρό επεισόδιο στο Ίλιον με άγνωστο να πυροβολεί έναν άνδρα τα ξημερώματα της Τρίτης 22/1.

Ένας άντρας 34 ετών μεταφέρθηκε με τραύμα από πυροβόλο όπλο στις 04:25 τα ξημερώματα, στο κρατικό της Νίκαιας. Σύμφωνα με πληροφορίες είχε διαπληκτιστεί με άγνωστο άνδρα.

 

Το τραυματία μετέφερε στα επείγοντα γυναίκα η οποία έκανε λόγο για διαπληκτισμό χωρίς να ξεκαθαρίσει ακριβώς τις συνθήκες του τραυματισμού. Σύμφωνα με την ίδια, μετέβη σε ερημική περιοχή με τον 34χρονο και κάποια στιγμή, εμφανίστηκε ένα άγνωστο άτομο που ξεκίνησε να διαπληκτίζεται μαζί με το θύμα και στη συνέχεια τον πυροβόλησε και εξαφανίστηκε. Το θύμα νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΣΕ ΑΓΙΟΥΣ ΚΑΙ ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑ

Συνελήφθη, τις απογευματινές ώρες της Κυριακής 20/1, στους Αγίους Αναργύρους, από αστυνομικούς  της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών  της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, μία 44χρονη ημεδαπή, για μεταφορά ποσοτήτων ναρκωτικών ουσιών με σκοπό την περαιτέρω διακίνηση στην εγχώρια παράνομη αγορά. Αναζητείται 36χρονος αλλοδαπός συνεργός της.

 

Ειδικότερα, στο πλαίσιο δράσεων για την αποδόμηση εγκληματικών ομάδων διακίνησης ναρκωτικών και ύστερα από εκτεταμένες έρευνες, διασταύρωση στοιχείων και δημιουργία προφίλ, επετεύχθη ο εντοπισμός των προαναφερόμενων δραστών και εξακριβώθηκε η εγκληματικής τους δράση, στη διακίνηση σημαντικών ποσοτήτων ναρκωτικών στην ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Αττικής.

 

Επιπλέον εντοπίσθηκε στο Ίλιον η οικία, που χρησιμοποιείτο ως χώρος αποθήκευσης των ναρκωτικών ουσιών (καβάτζα).

 

Συνολικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν :

  • Ηρωίνη βάρους -4- κιλών και -120- γραμμαρίων
  • Σκόνη, κατάλληλη για νόθευση ηρωίνης βάρους -200- γραμμαρίων
  • Το χρηματικό ποσό των -865- ευρώ
  • Τρεις (3) συσκευές κινητής τηλεφωνίας
  • Ένα (1) Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο

 

Επίσης συνελήφθησαν,  το πρωί της Παρασκευής 18/1 στο Κορωπί, από αστυνομικούς του Τ.Α Ασφαλείας Αχαρνών, του Τ.Α. Αγίας Βαρβάρας, σε συνεργασία με την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής και τη συνδρομή αστυνομικών των Τ.Α.Ε. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Δυτικής Αττικής, δύο ημεδαποί, 19χρονος άνδρας και 23χρονη γυναίκα, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών και όπλων.

 

Όπως προέκυψε από την έρευνα, οι δράστες είχαν εγκαταστήσει σε οικία στο Κορωπί, εργαστήριο νόθευσης ναρκωτικών ουσιών, τις οποίες απέκρυπταν εντός του αύλιου χώρου.

 

Τις παραπάνω ναρκωτικές ουσίες τις διακινούσαν στις περιοχές των Αχαρνών, Ζεφυρίου, Άνω Λιοσίων, Αγίας Βαρβάρας και Κορωπίου.

 

Συνολικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

-1.131- γραμμάρια ηρωίνης

-2.400- γραμμάρια νοθευτικής ουσίας

-2- πολεμικά τυφέκια kalashnikov

2- πιστόλια

-148- φυσίγγια

-27.490- ευρώ

-2- ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας

-11- κινητά τηλέφωνα

– εξοπλισμός εργαστηρίου νόθευσης ναρκωτικών ουσιών.

 

ΔΙΠΛΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΑΛΣΟΣ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

Δύο περιστατικά σημειώθηκαν το τελευταίο τριήμερο στο άλσος του Αγίου Δημητρίου. Το Σάββατο άνδρας δέχθηκε αναίτια επίθεση από τέσσερις ρομά οι οποίοι τον ξυλοφόρτωσαν άσχημα. Την Τρίτη το μεσημέρι, δύο ρομά λήστεψαν νεαρό άτομο μέσα στο άλσος.

ΑΡΠΑΓΗ ΤΣΑΝΤΑΣ ΚΑΙ ΚΙΝΗΤΟΥ ΑΠΌ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Με πρόσχημα την επαιτεία άνδρας νεαρής ηλικίας πλησίασε αυτοκίνητο στο φανάρι της πλατείας των Αγίων Αναργύρων ΙΧ που οδηγούσε γυναίκα και άρπαξε κινητό και τσάντα και τράπηκε σε φυγή.