Home Πετρούπολη Στο ΚΕΠ Υγείας τα rapid tests του Δήμου στους μαθητές!
Στο ΚΕΠ Υγείας τα rapid tests του Δήμου στους μαθητές!

Στο ΚΕΠ Υγείας τα rapid tests του Δήμου στους μαθητές!

0
0

Ξεκινούν από αύριο 1 Μαρτίου τα δωρεάν rapid-tests από το Δήμο Πετρούπολης στους μαθητές της πόλης.

Από την 1η Μαρτίου ο Δήμος Πετρούπολης θα κάνει δωρεάν rapid tests στους μαθητές της πόλης, που υποχρεούνται από υγειονομικό πρωτόκολλο που ισχύει για τα σχολεία. Τα rapid tests θα διενεργούνται από την Τρίτη – Πέμπτη από τις 8.30-9.30 στο ΚΕΠ Υγείας (Κωνσταντινουπόλεως 19 & Στρατηγού Σαράφη), από το Δήμο Πετρούπολης και κάθε Δευτέρα από τον ΕΟΔΥ!

Να σημειωθεί ότι rapid tests θα μπορούν να κάνουν οι μαθητές που έχει διαπιστωθεί κρούσμα στις τάξεις τους και είναι υποχρεωτικό να υποβληθούν σε έλεγχο. Κατά συνέπεια όσοι μαθητές προσέρχονται θα γίνεται κατόπιν συνεννόησης της υπηρεσίας με το σχολείο τους και με γονική άδεια.
Να υπενθυμίσουμε ότι η όλη προσπάθεια διενέργειας rapid tests θα γίνει με ίδια μέσα του Δήμου, όπως μας δήλωσε ο Αντιδήμαρχος Παιδείας Νίκος Κακαβάς  και γίνεται στην προσπάθεια αποσυμφόρησης του οικογενειακού προϋπολογισμού από το κόστος των 6 και 7 ευρώ για κάθε rapid test στα φαρμακεία κατόπιν της άρνησης του ΕΟΔΥ και του υπουργείου Υγείας να τοποθετήσουν μόνιμο συνεργείο στην Πετρούπολη.