Home Σπορ ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΤΟΥ ΣΤΕΛΙΟΥ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗ
ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΤΟΥ ΣΤΕΛΙΟΥ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗ

ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΤΟΥ ΣΤΕΛΙΟΥ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗ

0
0

ΕΚΔΗΛΩΣΗ  – ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΟΥ ΘΡΥΛΙΚΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΟΔΡΟΜΟΥ ΣΤΕΛΙΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ ΕΝΟΨΕΙ ΤΟΥ 2ου ΓΥΡΟΥ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ ΠΟΥ ΦΕΡΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ!

 

 

Εκδήλωση «γνωριμίας» με τη ζωή και την αθλητική δράση του Στέλιου Κυριακίδη διοργανώνει τη Δευτέρα 25.11.2019 ο δήμος Πετρούπολης.

Συγκεκριμένα στα πλαίσια του 2ου Γύρου Πετρούπολης που είναι αφιερωμένος στον θρυλικό μαραθωνοδρόμο Στέλιο Κυριακίδη, θα γίνει η παρουσίαση του βιβλίου του μεγάλου Έλληνα αθλητή με τίτλο «Η ζωή και το αιώνιο έργο του Στέλιου Κυριακίδη» στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Πετρούπολης στις 19:30. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό.

Το βιβλίο αποτελεί μία ιδιαίτερη έκδοση για τη ζωή του κορυφαίου μαραθωνοδρόμου, βασισμένο σε έρευνα του γιου του, Δημήτρη Κυριακίδη και του Κωνσταντίνου Σάμιου.

Στην εκδήλωση παράλληλα θα παρουσιαστούν οι διαδρομές του αγώνα που φέρει το όνομα του Στέλιου Κυριακίδη, του ανθρώπου που έτρεξε για το λαό, έχοντας πλούσια προσφορά στον ελληνικό αθλητισμό και σημαντικό κοινωνικό και ανθρωπιστικό έργο.

Την 1η Δεκεμβρίου θα διεξαχθεί ο 2ος Γύρος Πετρούπολης «Στέλιος Κυριακίδης» με τους συμμετέχοντες να τρέχουν για καλό σκοπό στην Πετρούπολη, αφού αντί για χρηματικό αντίτιμο θα προσφέρουν τρόφιμα ή φάρμακα για την στήριξη του Κοινωνικού Παντοπωλείου & του Κοινωνικού Φαρμακείου του Δήμου Πετρούπολης.