Home Δυτική αθήνα ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ ΜΕ ΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΜΟΝΗΣ ΛΑΜΙΑΣ
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ ΜΕ ΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΜΟΝΗΣ ΛΑΜΙΑΣ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ ΜΕ ΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΜΟΝΗΣ ΛΑΜΙΑΣ

0
0

ΜΕ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΟΣ Κ. ΣΥΜΕΩΝ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ (21/1) Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ ΜΕΡΑ25 ΓΙΑΝΗΣ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΡΙΤΩΝΑ ΑΡΣΕΝΗ ΚΑΙ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΥ.

 

Με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Φθιώτιδος κ. Συμεών συναντήθηκε τη Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2020 ο γραμματέας του ΜέΡΑ25 Γιάνης Βαρουφάκης, μαζί με τους βουλευτές Κρίτωνα Αρσένη και Αγγελική Αδαμοπούλου.

 

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε έγινε προκειμένου να συζητηθεί η υπόθεση των διεκδικήσεων του μητροπολιτικού ναού Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Λαμίας στο Ποικίλο Όρος και των εκτάσεων στους Δήμους Πετρούπολης και Περιστερίου. Η συνάντηση αυτή ήταν το αποτέλεσμα  της επιστολής που έστειλαν στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Φθιώτιδος για το ζήτημα οι βουλευτές Γιάνης Βαρουφάκης και Κρίτων Αρσένης στις αρχές Νοεμβρίου του 2019, καθώς και της θερμής ανταπόκρισης του Σεβασμιωτάτου.

Σε ανακοίνωση του ΜέΡΑ25 αναφέρει:

«Η εποικοδομητική συνάντηση του ΜέΡΑ25 με τον Σεβασμιώτατο κ. Συμεών, ο οποίος μόλις προσφάτως ανέλαβε τη διαποίμανση της Μητρόπολης Φθιώτιδος, οδήγησε στο συμπέρασμα ότι ο Σεβασμιώτατος κατανοεί και συμμερίζεται τις αγωνίες και τα προβλήματα των κατοίκων των Δήμων Πετρούπολης και Περιστερίου, καθώς και την ανάγκη διαφύλαξης του φυσικού περιβάλλοντος του Ποικίλου Όρους.

Οι εκπρόσωποι του ΜέΡΑ25 σημείωσαν τη διάθεση του Σεβασμιωτάτου να επικοινωνήσουν μαζί του οι αρμόδιες αρχές της τοπικής αυτοδιοίκησης. Ο ίδιος θα καλωσόριζε την προσπάθεια να βρεθεί εξωδικαστική λύση και αποτελεσματική διευθέτηση από κοινού με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς».