Home Δυτική αθήνα «(ΣΥΝ) ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΠΑΦΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΟΥ»
«(ΣΥΝ) ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΠΑΦΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΟΥ»

«(ΣΥΝ) ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΠΑΦΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΟΥ»

0
0

Το Κέντρο Πρόληψης “Φαέθων” των Δήμων Ιλίου, Πετρούπολης & Αγίων Αναργύρων-Καματερού διοργανώνει διαδικτυακή  ομάδα αυτογνωσίας και προσωπικής ανάπτυξης.

 

 

Μέσα από διαδραστικές και βιωματικές ασκήσεις, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με τις ανάγκες τους, να συζητήσουν το πώς σχετίζονται με τους άλλους, ποια είναι τα εμπόδια στην επαφή αλλά και ποιες είναι οι θεμελιώδεις αρχές που εδραιώνουν μια σχέση εμπιστοσύνης και ουσιαστικής επαφής.

Νοιάζομαι, φροντίζω, αποδέχομαι την διαφορετικότητα, τι είναι τελικά τα όρια σε μια σχέση και πώς τα (συν)διαμορφώνουμε;

Τα μέλη της ομάδας θα έχουν την ευκαιρία να διερευνήσουν τις ανάγκες τους και τους τρόπους που σχετίζονται με τους άλλους, στο οικείο ή ευρύτερο διαπροσωπικό περιβάλλον (τον/την σύντροφο, τα παιδιά, τους φίλους, τους συνεργάτες κ.λ.π.). Παράλληλα, θα εμπλουτίσουν τις διαπροσωπικές τους δεξιότητες μέσα από το μοίρασμα, την αλληλεπίδραση και την ανταλλαγή εμπειριών μεταξύ τους και την ενίσχυση δεξιοτήτων της επικοινωνίας, της οριοθέτησης, της αναγνώρισης και έκφρασης συναισθημάτων.

Συντονίστρια της ομάδας θα είναι η κα Μαρίνα Παπαδιώτη, Ψυχολόγος.

Η συμμετοχή στην ομάδα είναι ΔΩΡΕΑΝ.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν τη συμμετοχή τους καλώντας στο 2102690011, ή στέλνοντας email στο faethon2@otenet.gr, αναγράφοντας τον τίτλο της Ομάδας και τα στοιχεία επικοινωνίας τους.

Οι συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας ZOOM. Για τη σύνδεση στη διαδικτυακή πλατφόρμα απαιτείται ο απαραίτητος εξοπλισμός (Η/Υ, μικρόφωνο, κάμερα, ηχείο, tablet, laptop ή κινητό).