Home Δυτική αθήνα ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ: ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ 74ΧΡΟΝΟΥ ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΥ-ΒΙΑΣΤΗ
ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ: ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ 74ΧΡΟΝΟΥ ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΥ-ΒΙΑΣΤΗ

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ: ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ 74ΧΡΟΝΟΥ ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΥ-ΒΙΑΣΤΗ

0
0

Στη δημοσιότητα δόθηκαν όπως αναμενόταν τα στοιχεία του 74χρονου στο Περιστέρι που βίαζε ανήλικες αθλήτριες πριν από 7 χρόνια.

 

Κατόπιν εισαγγελικής διάταξης δίνονται στη δημοσιότητα τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες του 74χρονου άνδρα, που βίασε προ επταετίας δύο ανήλικα κορίτσια, καθώς και η ασκηθείσα σε βάρος του ποινική δίωξη.

Πρόκειται για τον Ασημακόπουλο Θεοχάρη του Ιωάννη και της Ιωάννας, γεννηθέντα την 12-4-1947 στο Περιστέρι Αττικής.

Σε βάρος του ανωτέρου ασκήθηκε ποινική δίωξη για τις κάτωθι αξιόποινες πράξεις:

  1. Γενετήσιες πράξεις με ανήλικο που δεν έχει συμπληρώσει τα δώδεκα έτη και που συμπλήρωσε τα δώδεκα έτη, αλλά όχι τα δεκατέσσερα έτη, κατ’ εξακολούθηση,
  2. Κατάχρηση ανηλίκου με παθούσα που δεν συμπλήρωσε τα δώδεκα έτη και που συμπλήρωσε τα δώδεκα έτη αλλά όχι τα δεκατέσσερα έτη, κατ’ εξακολούθηση,
  3. Βιασμό,
  4. Παράνομη κατοχή όπλων

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην άμεση ανάγκη προστασίας του κοινωνικού συνόλου από την εγκληματική δράση του κατηγορούμενου, στην πληρέστερη διερεύνηση τέλεσης και άλλων ομοειδούς βαρύτητας αξιόποινων πράξεων σε βάρος απροσδιορίστου εισέτι αριθμού ανηλίκων παθόντων και στην ευχερέστερη ικανοποίηση της ποινικής αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των εγκλημάτων που τέλεσε.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6476270 του Τμήματος Προστασίας Ανηλίκων και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

 

ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ

Μετά από καταγγελίες δύο 17χρονων εφήβων αθλητριών κολύμβησης, συλλαμβάνεται και προφυλακίζεται ο 74χρονος Θεοχάρης Ασημακόπουλος, για βιασμό κατ’ εξακολούθηση σε βάρος τους όταν ήταν σε ηλικία 10 ετών. Ο παιδόφιλος έβαζε τις δύο ανήλικες να δουν στον υπολογιστή του υλικό παιδική πορνογραφίας και στη συνέχεια προχωρούσε σε ασελγείς πράξεις σε βάρος τους.

Από τις έρευνες των αρχών προκύπτουν νέα στοιχεία όπως ότι ο παιδόφιλος προέβαινε σε πρόστυχα σχόλια στα κοριτσάκια που έβλεπε με μαγιό στο κολυμβητήριο και ζητήθηκε η δημοσιοποίηση των στοιχείων του και η φωτογραφία του καθώς πιθανολογείται ότι υπάρχουν κι άλλα παιδιά που έχουν πέσει θύματά του.

Από την κατ’ οίκον έρευνα που έγινε, κατασχέθηκαν έξι μαχαίρια πολεμικού τύπου, καθώς επίσης, το κινητό του τηλέφωνο και ο ηλεκτρονικός υπολογιστής του που έχουν αποσταλεί στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. για τυχόν εντοπισμό παιδικού πορνογραφικού υλικού και στοιχείων σχετικών με την αρρωστημένη του δράση.