Home Πετρούπολη ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΖΗΤΑΕΙ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ
ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΖΗΤΑΕΙ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ

ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΖΗΤΑΕΙ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ

0
0

Νέο επεισόδιο στην κόντρα Θανάση Σκαλιστήρα  – Κώστα Χριστόπουλου προέκυψε μετά την κατάθεση από τον δεύτερο δύο αιτήσεων στο προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου με τις οποίες καλεί τον πρώτον να ανακαλέσει τα περί διαγραφής.

Συγκεκριμένα με δύο αιτήσεις που κατάθεσε στο προεδρείο την Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου κατά την πρώτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ο νεοεκλεγείς δημοτικός σύμβουλος Κώστας Χριστόπουλος – και κοινοποίησε στα τοπικά μέσα ενημέρωσης –  ζητά την ανεξαρτητοποίηση του, εφόσον ο Θανάσης Σκαλιστήρας επικεφαλής της παράταξης «Πετρούπολη Ψηλά» με την οποία και εκλέχθηκε δεν ανακαλέσει τα περί διαγραφής του.

Ο κ. Χριστόπουλος στην πρώτη του αίτηση αναφέρει: «Λαμβάνοντας υπ’ όψιν:

Α. την ηλεκτρονική ανακοίνωση του δημοτικού συμβούλου και υποψήφιου δημάρχου Σκαλιστήρα Αθαν.  με την οποία όπως λέει με διαγράφει από τον συνδυασμό του, η οποί είναι παράνομη, καταχρηστική και η οποία με θίγει προσωπικά μην έχοντας τέτοιο δικαίωμα και την οποία παράλληλα κοινοποίησε σε φίλους μέλη του καθώς και στον σημερινό δήμαρχο κ. Βλάχο Στέφανο, ο οποίος έχει γνώση.

Β. Τα δημοσιεύματα των δημοσιογράφων κ. Γούλα Θεόδωρου, και Αμπελάκη Σπύρου που στηρίχθηκαν στην παραπάνω ανακοίνωση που διατύπωσαν χαρακτηρισμούς που με θίγουν όπως πρώτον: «η ανακοίνωση απομπομπής του Κων/νου Χριστόπουλου», δεύτερον: «Μετά τη διαγραφή και ανεξαρτητοποίηση του Κων/νου Χριστόπουλου», τρίτον «Ο συνδυασμός Πετρούπολη Ψηλά μένει με τέσσερις δημοτικούς συμβούλου και ο Κων/νος Χριστόπουλος είναι πλέον ανεξάρτητος¨.

Μετά από όλα αυτά παρακαλώ να ενημερώσετε το συμβούλιο σας για τα ανακριβή και συκοφαντικά δημοσιεύματα, τον δημοτικό σύμβουλο Αθανάσιο Σκαλιστήρα και τους δημοσιογράφους που παρευρίσκονται στη σημερινή συνεδρίαση για τις ισχύουσες διατάξεις, ώστε να αποκαταστήσετε την αλήθεια ως προς το πρόσωπό μου και τέλος επιφυλάσσομαι πάσης νόμιμης διαδικασίας.

Στη δεύτερη αίτησή του ο κ. Χριστόπουλος αναφέρει: Σε συνέχεια της προηγούμενής μου αίτησης και εφόσον ο Σκαλιστήρας Αθανάσιος δεν ανακαλέσει τις προηγούμενες δηλώσεις του ηλεκτρονικές να γίνει αποδεκτή η ανεξαρτητοποίησή μου».