Home Σπορ Τρένο ο Ολυμπιακός Λ., φρένο για ΑΟ Ιλίου, νέος κόουτς για Ιάσων!
Τρένο ο Ολυμπιακός Λ., φρένο για ΑΟ Ιλίου, νέος κόουτς για Ιάσων!

Τρένο ο Ολυμπιακός Λ., φρένο για ΑΟ Ιλίου, νέος κόουτς για Ιάσων!

0
0

Μόνο ο Ολυμπιακός Λ. και η ΑΕ Ιλίου από τις ομάδες του Ιλίου κατάφεραν να νικήσουν την προηγούμενη αγωνιστική. Οι ερυθρόλευκοι επικράτησαν με 2-1 του Μικρασιατικού. Αντίθετα ο ΑΟ Ιλίου δεν μπόρεσε να συνεχίσει το αήττητο σερί του και ηττήθηκε με 0-1 από την Ιεράπολη.
Ο Ιάσωνας ηττήθηκε με 2-4 από την Αγ. Ελεούσα. Η ήττα προκάλεσε την παραίτηση του Γ. Καλύβα από τον πάγκο της ομάδας του Αγ. Φανουρίου, τον οποίο αντικατέστησε ο Γιώργος Μπεκρής

Τέλος η ΑΕ Ιλίου σημείωσε την πέμπτη νίκη της στο πρωτάθλημα επικρατώντας με 3-2 του ΠΑΣ Αθηνών.

 

Ολυμπιακός Λ.: Πέρασε (2-1) και από την Καισαριανή!

Ακάθεκτός συνεχίζει την πορεία ανόδου ο Ολυμπιακός Λιοσίων που πέρασε με νίκη 2-1 και από την έδρα του Μικρασιατικού.
Η ομάδα του Σμυρνή βρίσκεται στην 2η θέση με 25 βαθμούς (8-2-2, 24-11).

Το σκορ άνοιξαν οι φιλοξενούμενοι στο 20΄με τον Καπλάνη, για να ισοφαρίσουν στο 43 με τον Χαζίσα οι φιλοξενούμενοι. Στο 72′ ο Καραχάλιος σημείωσε το τελικό 2-1, χαρίζοντας το έβδομο τρίποντο στην ομάδα του.

Στο 85′ ο Θανόπουλος αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα.

ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΟΣ (Κώστας Σταμπουλίδης): Κωνσταντόπουλος, Γκουρνέλος (83’ Βλάχος Θ.), Καραντζάς, Μοροσάνου, Μπιρμπιλής, Ντάντης (58’ Μακρυγιάννης), Γουσούλης (58’ Βλάχος Π.), Χαζίσας (66’ Θαναηλάκης), Πετρίτσης, Κολοβός Ηλ., Ψαραδέλης

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Λ. (Λάκης Σμυρνής): Αδαμόπουλος, Φραγκόπουλος, Κοτούλιας, Κυριάκης, Τριανταφυλίδης, Καραμπίνης, Σπίνος (61’ Θανόπουλος), Πατέλης (84’ Αργυρός), Καραχάλιος (74’ Λαμπρόπουλος), Γκαβζίδης, Καπλάνης (90’ Κουντούρης)

 

ΑΟ Ιλίου: Φρένο στο αήττητο, 0-1 από την Ιεράπολη

Σε ένα μέτριο ματς με λίγες φάσεις αλλά με πολύ, η Ιεράπολη νίκησε 1-0 τον ΑΟ Ιλίου υποχρεώνοντας τον στην πρώτη του ήττα. Οι γηπεδούχοι παρουσιάστηκαν πολύ ψυχωμένοι και κατάφεραν να πάρουν δίκαια τη νίκη, ενώ οι φιλοξενούμενοι δεν βρέθηκαν σε καλή μέρα και έτσι έφυγαν ηττημένοι για πρώτη φορά φέτος. Η πρώτη καλή στιγμή ανήκει στους φιλοξενούμενους με το σουτ του Αθανασόπουλου στο 8′ να περνάει άουτ. Οι γηπεδούχοι απάντησαν στο 19′ με το σουτ του Γιαννούλη να διώχνει δύσκολα ο Δρόσος. Τελικά στο 35′ ο Λιβέρης με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ έκανε το 1-0.
Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά και στο 47′ η κεφαλιά του Δαούτη πέρασε άουτ. Στη συνέχεια πίεσαν χωρίς όμως να μπορούν να απειλήσουν ουσιαστικά, με τους γηπεδούχους να απειλούν στο 70′ με τον Κιρκιλή που σούταρε άουτ. Στο 89′ μετά από σκληρό μαρκάρισμα πάνω στον Σταματάκη δημιουργήθηκε μεγάλη ένταση, με τον διαιτητή να αποβάλλει με δεύτερη κίτρινη κάρτα τον Δαούτη και ταυτόχρονα να απομακρύνει από τον πάγκο τον κόουτς της Ιεράπολης Γιαννούλη Βέρρα.

ΙΕΡΑΠΟΛΗ: Τρέλας, Καβαλάρης, Καραμάνογλου (53′ Κατσικογιάννης), Γιαννούλης, Ράπτης, Βέρρας, Κορδαλής (73′ Σπάρος), Πέττας (64′ Λιόντος), Λαγκαδίτης, Λιβέρης, Κιρκιλής (86′ Γρίβας).

ΑΟ ΙΛΙΟΥ: Δρόσος, Δούκας, Ανταλής, Δαούτης, Πλάκας, Λέκκας, Δήμα, Κάρο (62′ Μπεντάι), Αθανασόπουλος, Λερούτσος (80′ Σταματάκης), Νάτσης (58′ Δαμασκηνός).

 

Ο Γιώργος Μπεκρής νέος κόουτς στον Ιάσωνα

Την πρόσληψη του Γιώργου Μπεκρή στην τεχνική ηγεσία του Ιάσωνα ανακοίνωσε η διοίκηση του συλλόγου, αφήνοντας αιχμές για τον τρόπο αποχώρησης του Γιώργου Καλύβα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση…

” Η διοίκηση του ΑΟ Ιάσων ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον κύριο Γιώργο Μπεκρή στη θέση του προπονητή του ανδρικού τμήματος, στη θέση του παραιτηθέντος Γιώργου Καλύβα.

Η διοίκηση της ομάδας με γρήγορες κινήσεις ήρθε σε συμφωνία με τον νέο προπονητή, αφού έμαθε για την παραίτηση του Γιώργου Καλύβα μέσω του διαδικτύου και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Από το συμβούλιο που έγινε στα γραφεία της ομάδας προέκυψε πως ο πρώην πλέον προπονητής της ομάδας δεν είχε ενημερώσει κανένα μέλος της διοίκησης για τις προθέσεις του.

Ευχαριστούμε τον κύριο Καλύβα για την προσφορά του στο σύλλογο και όλοι μαζί , διοίκηση, κόσμος και παίχτες στηρίζουμε το νέο μας προπονητή που παραλαμβάνει την ομάδα στη 10η θέση του πρωταθλήματος, τρείς βαθμούς πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού, σε μια πολύ δύσκολη περίοδο για το σύλλογο.

Πάμε όλοι μαζί με αγάπη για το σύλλογο, να τον φτάσουμε εκεί που του αξίζει…”.