Home Αγ. Βαρβάρα Τραπέζια πινγκ-πονγκ μοίρασε ο Δήμος Αγ. Βαρβάρας στα σχολεία
Τραπέζια πινγκ-πονγκ μοίρασε ο Δήμος Αγ. Βαρβάρας στα σχολεία

Τραπέζια πινγκ-πονγκ μοίρασε ο Δήμος Αγ. Βαρβάρας στα σχολεία

0
0

Τραπέζια πινγκ-πονγκ παραδόθηκαν σε όλα τα σχολεία της πόλης από το Δήμος Αγίας Βαρβάρας προκειμένου να ενισχυθεί ο σχολικός αθλητισμός.

Με στόχο να ενισχυθεί ο σχολικός αθλητισμός και να δοθεί η δυνατότηρα στους μαθητές να ασχοληθούν με ένα άθλημα και να ψυχαγωγηθούν μέσω αυτού ο Δήμος Αγίας Βαρβάρας μοίρασε στα σχολεία της πόλης τραπέζια πινγκ – πονγκ.

Σύμφωνα λοιπόν με το δελτίο Τύπου, «ο Δήμαρχος Αγίας Βαρβάρας, κ. Λάμπρος Μίχος, επιμένει στον σχεδιασμό δράσεων οι οποίες να συνεργούν στην διαπαιδαγώγηση των παιδιών και καταβάλλει κάθε προσπάθεια να στρέφονται οι νέοι σε δημιουργικές ενασχολήσεις.

Στο πλαίσιο των δράσεων, μέσω των οποίων προωθείται και ενισχύεται ο σχολικός αθλητισμός, ο Δήμος Αγίας Βαρβάρας διένειμε σε όλα τα σχολεία της πόλης τραπέζια πινγκ-πονγκ, προκειμένου να δοθεί η δυνατότητα στους μαθητές, να ασχοληθούν με ένα άθλημα που εκτός από την αγωνιστική όψη, μπορεί να προσφέρει και στιγμές ψυχαγωγίας σε όποιον ασχολείται με αυτό.

Τα τραπέζια πινγκ-  πονγκ παραδόθηκαν στις σχολικές μονάδες  την Πέμπτη 13 και την Παρασκευή 14 Ιανουαρίου, –εκτός από το 1ο και 2ο Δημοτικά Σχολεία, τα οποία διέθεταν, ήδη, τον σχετικό εξοπλισμό.

Ο ενθουσιασμός με τον οποίο οι μαθητές υποδέχθηκαν την προσφορά, αυτή, προκαλεί βεβαιότητα, πως στο εγγύς μέλλον θα χειροκροτήσουμε πρωταθλητή κάποιον συμπολίτη μας».