Home Πετρούπολη ΤΡΟΜΟΣ ΣΤΟ ΑΛΣΟΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ!
ΤΡΟΜΟΣ ΣΤΟ ΑΛΣΟΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ!

ΤΡΟΜΟΣ ΣΤΟ ΑΛΣΟΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ!

0
0

ΘΥΜΑ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΥ ΕΠΕΣΕ ΑΝΔΡΑΣ ΣΤΟ ΑΛΣΟΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΑΠΟ ΔΥΟ ΡΟΜΑ!

Θύμα ξυλοδαρμού έπεσε 43χρονος άνδρας στο άλσος του Αγίου Δημητρίου το Σάββατο 19 Ιανουαρίου από δύο Ρομά.

Ο άνδρας έκανε τζόγκινγκ στο άλσος στις 9 το πρωί, όταν δέχθηκε την αναίτια επίθεση από δύο ρομά που βρίσκονταν στο χώρο. Οι δράστες αφού πέταξαν κάτω τον 43χρονο, άρχισαν να τον χτυπούν με μανία στο σώμα και στο πρόσωπο με μπουνιές και κλωτσιές. Προς βοήθεια έτρεξε ένας άνδρας ο οποίος απωθήθηκε από τους δράστες, έπεσε και ο ίδιος κάτω και μικροτραυματίστηκε.

Άλλοι παρευρισκόμενοι στο χώρο έτρεψαν σε φυγή τους δύο δράστες και ειδοποίησαν την αστυνομία. Οι δράστες διέφυγαν με ΙΧ αυτοκίνητο το οποίο βρέθηκε εγκαταλελειμμένο στο Ίλιον και αποδείχθηκε ότι ήταν κλεμμένο και είχε πινακίδες από άλλο ΙΧ.

Το θύμα μεταφέρθηκε στο Αττικό νοσοκομείο, όπου οι γιατροί διέγνωσαν βαριές κακώσεις στο πρόσωπο, στο ζυγωματικό και στην καρωτίδα! Από το προηγούμενο Σάββατο, παραμένει κλινήρης στο νοσοκομείο, Ήδη έχει υποβληθεί σε τρεις χειρουργικές επεμβάσεις, ενώ του έχει τοποθετηθεί σωλήνας τραχειοτομίας ώστε να βοηθηθεί στην αναπνοή του.

ΕΛΛΙΠΗΣ Η ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗ

Επιθέσεις από περιθωριακά στοιχεία και ρομά δεν είναι κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά στο άλσος του Αγίου Δημητρίου. Θύματα κλοπής πέφτουν συχνά νεαρά άτομα όπου τους αφαιρούνται προσωπικά είδη και χρήματα από μικροσυμμορίες. Είναι η πρώτη φορά όμως που υπάρχει τόσος βίαιος ξυλοδαρμός, που όπως τόνισαν οι αστυνομικοί στους οικείους του, ήθελαν να του κάνουν κακό!

Όλα αυτά βέβαια οφείλονται στην ελλιπή αστυνόμευση στην Πετρούπολη, όσο και στην συγκεκριμένη περιοχή και την πλατεία του Αγίου Δημητρίου. Παρά τις οχλήσεις από την πλευρά του δημάρχου προς την Αστυνομική Διεύθυνση δυτικής Αττικής και τη διαβεβαίωση που είχε για αύξηση των περιπολιών, αυτή συμβαίνει περιοδικά. Το αποτέλεσμα είναι το άλσος που μέχρι πρόσφατα αποτελούσε χώρο άθλησης και επίσκεψης από εκατοντάδες συμπολίτες και άλλων κατοίκων γειτονικών δήμων, να έχει γίνει καταφύγιο παραβατικών ατόμων!