Home Πετρούπολη ΦΟΥΝΤΩΣΕ Η ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ
ΦΟΥΝΤΩΣΕ Η ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ

ΦΟΥΝΤΩΣΕ Η ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ

0
0

Τρία σοβαρά περιστατικά παραβατικότητας αλλά και εγκληματικότητας μέσα σε λίγες ημέρες προβληματίζουν για την ασφάλεια της πόλης.

Στο επίκεντρο του αστυνομικού δελτίου βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες η Πετρούπολη, με τρία σοβαρά περιστατικά να αναστατώνουν τη ζωή της πόλης, αλλά και να αποδεικνύουν ότι η αστυνόμευση στην πόλη είναι ελλιπής, τουλάχιστον όσον αφορά την πρόληψη, με αποτέλεσμα οι παραβατικοί να αλωνίζουν.

  • Στην πρώτη περίπτωση 15χρονος που οδηγούσε κλεμμένο αυτοκίνητο προσπάθησε να εμβολίσει αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. έξω από τον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου.
  • Δεύτερη περίπτωση η σύλληψη ενός Ιρανού για διακίνηση ναρκωτικών
  • Τρίτη περίπτωση και σοβαρότερη η προσπάθεια διαρρηκτών να ανοίξουν χρηματοκιβώτιο από σούπερ μάρκετ στην οδό Ανατολικής Ρωμυλίας πετώντας το από την ταράτσα στο προαύλιο χώρο.

ΣΥΛΛΗΨΗ 15ΧΡΟΝΟΥ ΜΕ ΚΛΕΜΜΕΝΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Να εμβολίσει αστυνομικούς της ομάδας  ΔΙ.ΑΣ. με κλεμμένο αυτοκίνητο όταν εκείνοι προσπάθησαν να τον ελέγξουν, επιχείρησε ένας 15χρονος έξω από τον ιερό ναό του Αγίου Δημητρίου στην Πετρούπολη.Πιο συγκεκριμένα έξω από τον ιερό ναό του Αγίου Δημητρίου  αστυνομικοί της ΔΙ.ΑΣ.  επιχείρησαν να ελέγξουν τον 15χρονο, ο οποίος βρισκόταν στο σημείο με άλλο άτομο. Οι δυο νεαροί μπήκαν σε αυτοκίνητο που όπως προέκυψε είχε κλαπεί από το Περιστέρι και αποπειράθηκαν με ταχύτητα να τους εμβολίσουν με τους αστυνομικούς.Οι αστυνομικοί αναγνώρισαν τον κατηγορούμενο καθώς είχε απασχολήσει πολλές φορές την αστυνομία για πληθώρα αδικημάτων. Στην συνέχεια μετέβησαν στο σπίτι του και εντόπισαν το αυτοκίνητο εγκαταλειμμένο και με αναμμένη τη μηχανή. Ο ανήλικος ληστής εντοπίστηκε στην οδό Αγίας Γλυκερίας από άνδρες της ΟΠΚΕ και οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής όπου και συνελήφθη.


ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ ΣΕ 45ΧΡΟΝΟ ΙΡΑΝΟ ΓΙΑ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ

Στη σύλληψη ενός Ιρανού για διακίνηση ναρκωτικών προχώρησαν οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. στην Πετρούπολη. Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, στο πλαίσιο διερεύνησης πληροφοριών σχετικά με τη δράση αλλοδαπού στη συστηματική διακίνηση ναρκωτικών ουσιών στην ευρύτερη περιοχή της Αθήνας και του Πειραιά, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία του και αποκαλύφθηκε η εγκληματική του δράση. Μετά από έρευνα στο σπίτι του και σε αυτοκίνητο, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων: 135,7 γραμμάρια κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης, 23 γραμμάρια ηρωίνης και το χρηματικό ποσό των 7.900 ευρώ. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.


ΔΙΑΡΡΗΚΤΕΣ ΠΕΤΑΞΑΝ ΧΡΗΜΑΤΟΚΙΒΩΤΙΟ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΑΠΟ ΤΑΡΑΤΣΑ

Το χρηματοκιβώτιο από κατάστημα γνωστής αλυσίδας supermarket στη Πετρούπολη αφαίρεσαν άγνωστοι τα ξημερώματα. Οι διαρρήκτες ανέβηκαν στην ταράτσα του σούπερ μάρκετ, στην οδό Ρωμυλίας παραβίασαν την πόρτα και εισήλθαν στο εσωτερικό. Όταν έφτασαν στα γραφεία του καταστήματος, εντόπισαν το χρηματοκιβώτιο, το ξήλωσαν, το μετέφεραν στην ταράτσα και το πέταξαν στον προαύλιο χώρο. Το χρηματοκιβώτιο από την πρόσκρουση στο έδαφος άνοιξε και οι δράστες άρπαξαν τα χρήματα και εξαφανίστηκαν στο σκοτάδι. Γείτονες που άκουσαν το θόρυβο, ενημέρωσαν το 100. Στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί της ΔΙ. ΑΣ που βρήκαν άδειο το χρηματοκιβώτιο. Την έρευνα για τον εντοπισμό των κακοποιών έχει αναλάβει το Τ. Α Πετρούπολης.

  • Τέλος ανεπιβεβαίωτες φήμες θέλουν το τελευταίο διάστημα να έχουν σημειωθεί περισσότεροι από τρεις θάνατοι χρηστών ναρκωτικών ουσιών στην Πετρούπολη και γίνεται λόγος ότι έλαβαν την ίδια νοθευμένη ουσία.