Home Αιγάλεω Φρίκη στο Αιγάλεω: Ληστές ξυλοκόπησαν 80χρονη
Φρίκη στο Αιγάλεω: Ληστές ξυλοκόπησαν 80χρονη

Φρίκη στο Αιγάλεω: Ληστές ξυλοκόπησαν 80χρονη

0
0

Θρασύτατοι ληστές ξυλοκόπησαν άγρια 80χρονη στο Αιγάλεω, ενώ της έσκισαν τα αυτιά για να αφαιρέσουν τα σκουλαρίκια της

Εφιαλτικές στιγμές έζησε, την Κυριακή 13/2/2022, μία 80χρονη ηλικιωμένη όταν παγιδεύτηκε στο σπίτι της στην οδό Καππαδοκίας από τρεις ληστές που  τη ξυλοκόπησαν άγρια για να της αποσπάσουν χρήματα. Η 80χρονη αντιστάθηκε με αποτέλεσμα ο ληστής να την απειλήσει με μαχαίρι, ενώ ήταν τέτοια η αγριότητα που επέδειξε που για να της κλέψει τα σκουλαρίκια που φορούσε τα τράβηξε με βία σκίζοντας τα αυτιά της άτυχης ηλικιωμένης.

Η γυναίκα, αιμόφυρτη, κατάφερε να βγει ως την πόρτα και να καλέσει σε βοήθεια. Το Τμήμα Ασφάλειας Αιγάλεω διεξάγει έρευνα για τη σύλληψη των δραστών ενώ από βιντεοληπτικό υλικό αναγνωρίστηκε πως το όχημα διαφυγής ανήκει σε σεσημασμένο κακοποιό στα Δυτικά προάστια.

Της έστησαν παγίδα

Όλα έγιναν το μεσημέρι της Κυριακής,  λίγο μετά τις τρεις, όταν η 80χρονη ξεκλείδωνε την πόρτα της εισόδου του σπιτιού της στην οδό Καππαδοκίας. Μια γυναίκα, περίπου 35 ετών, την πλησίασε και της ζήτησε ένα μπουκάλι νερό γιατί είχε βλάβη στο αμάξι της.

Με αυτόν τον τρόπο εισήλθαν στο σπίτι της η γυναίκα και ένας άντρας που αφού της έκλεισε το στόμα άρχισε να τη χτυπά ζητώντας τα χρήματά της. Στην προσπάθεια της να γλιτώσει η ηλικιωμένη δέχθηκε την απειλή με μαχαίρι από τον άνδρα, που της τράβηξε με βία τα σκουλαρίκια που φορούσε σκίζοντας τα αυτιά της.