Home Δυτική αθήνα Χαϊδάρι: Πυροβόλησαν 40χρονη στο πρόσωπο
Χαϊδάρι: Πυροβόλησαν 40χρονη στο πρόσωπο

Χαϊδάρι: Πυροβόλησαν 40χρονη στο πρόσωπο

0
0

Πυροβολισμό στο πρόσωπο δέχτηκε μία γυναίκα περίπου 40 ετών από την Αλβανία μέσα στο σπίτι της στο Δάσος Χαϊδαρίου, επί της οδού Αγίας Παρασκευής.

Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία μια γυναίκα διακομίσθηκε στις 17:20 με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Τζάννειο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ότι φέρει τραύμα από πυροβόλο όπλο.

Οι γείτονες άκουσαν έντονη φασαρία και στη συνέχεια τον πυροβολισμό. Ο άγνωστος μέχρι στιγμής δράστης διέφυγε από το σημείο. Γείτονες είδαν την γυναίκα να βγαίνει αιμόφυρτη από το σπίτι της, έτρεξαν να την βοηθήσουν και κάλεσαν ασθενοφόρο που την μετέφερε στο Τζάνειο Νοσοκομείο. Ακολούθως ωστόσο, μεταφέρθηκε στο «Γεννηματά», καθώς η κατάστασή της εκτιμήθηκε ως κρίσιμη.

 

Αναζητείται ο δράστης

Καθώς δεν βρέθηκε κανείς άλλος στο σπίτι εξετάζεται αν ο δράστης είναι ο σύντροφός της με τον οποίο φέρεται να συζούσε και για τυχόν μεταξύ τους διένεξη.
Την έρευνα για το περιστατικό έχει αναλάβει η Ασφάλεια Χαϊδαρίου, ενώ έχει μεταβεί και κλιμάκιο από την Ασφάλεια Αττικής στο σημείο για εξερεύνηση του χώρου και λήψη καταθέσεων από τους γείτονες και τυχόν συγγενείς, ώστε να αποσαφηνιστούν οι λόγοι που οδήγησαν σε αυτή την διένεξη και να ταυτοποιηθεί ο δράστης.