Home Xαϊδάρι ΧΑΪΔΑΡΙ: ΕΞΙΧΝΙΑΣΤΗΚΕ ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΛΟΠΗΣ ΚΑΤΑΛΥΤΩΝ
ΧΑΪΔΑΡΙ: ΕΞΙΧΝΙΑΣΤΗΚΕ ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΛΟΠΗΣ ΚΑΤΑΛΥΤΩΝ

ΧΑΪΔΑΡΙ: ΕΞΙΧΝΙΑΣΤΗΚΕ ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΛΟΠΗΣ ΚΑΤΑΛΥΤΩΝ

0
0

Η Αστυνομία κατάφερε να ταυτοποιήσει τα στοιχεία μελών σπείρας που αφαιρούσε καταλύτες στο Χαϊδάρι και την ευρύτερη περιοχή, από τα δακτυλικά αποτυπώματα που βρέθηκαν σε αυτοκίνητο που εγκατέλειψαν, μετά από καταδίωξη της οποίας όμως κατάφεραν να ξεφύγουν.

 

 

Πέντε μήνες μετά από καταδίωξη που έγινε στις 11 Μαΐου το Τμήμα Ασφαλείας Χαϊδαρίου κατάφερε να ταυτοποιήσει τα στοιχεία κλεφτών καταλυτών, οι οποίοι πλέον διώκονται για σύσταση και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση.

 

Πιο συγκεκριμένα στις 11ης Μαΐου, στην οδό Κύπρου άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. έκαναν σήμα να σταματήσει σε όχημα στο οποίο επέβαιναν τρία άτομα. Ο οδηγός προσπάθησε να διαφύγει με επικίνδυνους ελιγμούς. Κατά την καταδίωξη έπεσαν πάνω σε σταθμευμένο αυτοκίνητο στην οδό Αρεοπόλεως. Στην αναστάτωση που ακολούθησε κατάφεραν να εξαφανιστούν στο σκοτάδι. Οι αστυνομικοί, που μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν ήξεραν τι ακριβώς έκαναν οι διωκόμενοι, ερεύνησαν το αυτοκίνητό τους και στο εσωτερικό του βρήκαν τρεις κλεμμένους καταλύτες και μαζί εργαλεία κλοπής και πιο συγκεκριμένα έναν γρύλλο ανύψωσης και μία ηλεκτρική σέγα για κόψιμο που χρησιμοποιούσαν οι δράστες για να κόβουν τους καταλύτες.

Την ανάκριση ανέλαβε η Ασφάλεια Χαϊδαρίου. Το αυτοκίνητο κατασχέθηκε και το εγκληματολογικό της ΕΛΑΣ προχώρησε σε δαχτυλοσκόπηση από την οποία ταυτοποιήθηκαν τα αποτυπώματα που ανήκουν σε σεσημασμένους κλέφτες.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: XΑΙΔΑΡΙ ΣΗΜΕΡΑ