Home Σπορ ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΕΝΤΙΑ: Ο ΑΡΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ!
ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΕΝΤΙΑ: Ο ΑΡΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ!

ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΕΝΤΙΑ: Ο ΑΡΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ!

0
0

ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΝΤΕΝΤΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ Ο ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΙΚΤΗ ΝΑ ΔΗΛΩΝΕΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΑΝΤΑΠΟΔΩΣΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΝ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΔΕΙΞΕ Η ΟΜΑΔΑ

 

Την επιστροφή τη Χρήστου Ντέντια στον Άρη Πετρούπολης ανακοίνωσε η διοίκηση της ομάδας. Μετά από έξι μήνες απουσίας του ο νεαρός άσος δηλώνει ευχαριστημένος για την επιστροφή στο σπίτι του, όπως χαρακτηριστικά τόνισε για τον Άρη Πετρούπολης.

Στις πρώτες του δηλώσεις στον ΜΑΧΗΤΗ είπε: «Χαίρομαι που μετά από έξι μήνες απουσίας γύρισα ξανά σε ένα μέρος που θεωρώ σπίτι μου. Με την πρώτη δέχτηκα την πρόταση του κυρίου Κούστα, καθώς τον έχω σε τρομερή εκτίμηση. Τόσο αυτόν όσο και τους ανθρώπους της διοίκησης, που με πήραν με την μια τηλέφωνο για να με καλωσορίσουν ξανά στην ομάδα τους. Με την σειρά μου θέλω και εγώ να τους ευχαριστήσω και να τους δείξω την αγάπη μου αλλά και την αφοσίωση που τρέφω για τον σύλλογο μέσα στα εναπομείναντα παιχνίδια της σεζόν. Εύχομαι να πάνε όλα καλά με υγεία και να παραμείνουμε όσο ψηλότερα γίνεται».

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΣ ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ

«Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την επιστροφή του κεντρικού αμυντικού, Χρήστου Ντέντια στον Άρη Πετρούπολης. Ο ικανότατος άσος μετά από απουσία έξι μηνών για λογαριασμό του Ολυμπιακού Αγίου Στεφάνου και το πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΑΝΑ επιστρέφει στην ομάδα μας και ευχόμαστε να έχει μια καλή αγωνιστική σεζόν. Μεταξύ άλλων έχει περάσει από Πετράλωνα, Ηρακλή Ψαχνών και Αναγέννηση Ιεράπετρας, ενώ έκανε τα πρώτα του βήματα στις υποδομές του Απόλλωνα Σμύρνης. Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Άρη Πετρούπολης και του ευχόμαστε καλή αγωνιστική περίοδο».