Home Πετρούπολη ΧΩΜΑΤΕΡΗ STOP: ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΗΜΕΡΑ ΔΡΑΣΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΥΣΗΣΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ
ΧΩΜΑΤΕΡΗ STOP: ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΗΜΕΡΑ ΔΡΑΣΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΥΣΗΣΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ

ΧΩΜΑΤΕΡΗ STOP: ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΗΜΕΡΑ ΔΡΑΣΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΥΣΗΣΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ

0
0

Ανοιχτή συνέλευση της πρωτοβουλίας «Χωματερή Stop» στο Άλσος του Αγίου Δημητρίου, την Κυριακή 18 Απριλίου , στις 5:30 μ.μ.

 

Για την επόμενη δράση της, τη συμμετοχή στην Πανελλαδική Ημέρα Δράσης κατά της Καύσης Απορριμμάτων στις 29 Μαΐου, θα ενημερώσει και συντονίσει η πρωτοβουλία πολιτών «Χωματερη Stop» στην ανοιχτή συνέλευσή της που θα πραγματοποιήσει την Κυριακή 18 Απρίλη στο Άλσος του Αγίου Δημητρίου, στις 5:30 μ.μ.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η «Χωματερή Stop» αναφέρει:

«Την Κυριακή 18 Απρίλη στις 5.30μμ θα πραγματοποιήσουμε την επόμενη συνέλευση μας στο Άλσος Αγίου Δημητρίου, από την πάνω είσοδο, στον χώρο της παιδικής χαράς. Θα τηρηθούν όλα τα μέτρα προστασίας και οι αποστάσεις, με πλήρη σεβασμό των συμπολιτών μας. Όσοι δεν μπορούν να παρακολουθήσουν δια ζώσης καλούνται να επικοινωνήσουν είτε στο τηλέφωνο επαφής είτε στο inbox μας. Η Συνέλευση μας θα ενημερώσει για την συναπόφαση με άλλες Συλλογικότητες από Θεσσαλονίκη, Βόλο, Εύβοια, Χανιά, Ηράκλειο, Γρεβενά, για την οργάνωση μιας πανελλαδικής μέρας κατά της καύσης απορριμμάτων το Σάββατο 29 Μάη. Ως Χωματερή stop συμμετέχουμε με χαρά σε αυτή την κινηματική ενωτική πρωτοβουλία. Δεν είμαστε μόνοι στον αγώνα για να κλείσει ο ΧΥΤΑ κι όλες οι εγκαταστάσεις στην Φυλή! Δεν είμαστε μόνοι στον αγώνα για να μην δημιουργηθεί εγκατάσταση καύσης απορριμμάτων στη Δυτική Αθήνα και οπουδήποτε αλλού στην Αττική! Δεν είμαστε μόνοι στον αγώνα για μια διαχείριση υπέρ του περιβάλλοντος, της δημόσιας υγείας, των εργαζομένων και των λαϊκών στρωμάτων!»