Home Σπορ Μένει από ελπίδες ο Ατρόμητος, 1-2 από τον Ιωνικό
Μένει από ελπίδες ο Ατρόμητος, 1-2 από τον Ιωνικό

Μένει από ελπίδες ο Ατρόμητος, 1-2 από τον Ιωνικό

0
0

Στο ελάχιστο οι ελπίδες παραμονής για τον Ατρόμητο που προσπάθησε αλλά ηττήθηκε εκτός έδρας με 1-2 από τον Ιωνικό.

Την ήττα με 2-1 στον αγώνα ζωής ή θανάτου στη Νεάπολη με τον Ιωνικό γνώρισε ο Ατρόμητος και έτσι οι ελπίδες παραμονής ψαλιδίστηκαν στο ελάχιστο. Ο Ατρόμητος με αντεπίθεση διαρκείας στο δεύτερο ημίχρονο προσπάθησε να επιστρέψει από το 0-2, αλλά το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει σε 1-2.

Το σκορ άνοιξε ο Κάνιας στο 32’ της αναμέτρησης με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή, ενώ στο 39’ ο Λένις με διπλή προσπάθεια από κοντά κατάφερε να νικήσει τον Γιαννιώτη που είχε αποκρούσει σε πρώτο χρόνο, διαμορφώνοντας το 2-0.

Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι  ήταν σαφώς βελτιωμένοι και έχασαν μεγάλες ευκαιρίες με τους Ροτάριου (47’), Χαρίση (50’) και τελικά μείωσαν στο σκορ στο 61’ με σουτ του Σάλομον από τα όρια της μεγάλης περιοχής.

Οι χαμένες ευκαιρίες συνεχίστηκαν με τον Κουλούρη (64’) και τον Χατζηισαΐα (67’), ενώ το αποκορύφωμα ήταν το οριζόντιο δοκάρι από το σουτ του Ναμπί στο 93’.

Ο Ατρόμητος μετά από 18 αγώνες βρίσκεται στην 13η θέση με 10 βαθμούς (2-4-12, 16-37 γκ.)

Ιωνικός (Δ. Σπανός): Χουτεσιώτης, Βαλεριάνος, Τσιγκρίνσκι, Σάντσες, Μύγας, Κάνιας, Αοσμαν (76′ Κιάκος), Ντάλσιο, Λένις (88′ Βαφέας), Καμπράλ (86′ Πογκοσιάν), Μάντζης (76′ Μάναλης).

Ατρόμητος (Κρις Κόλμαν): Γιαννιώτης, Κιβρακίδης, Στρούγγης (46’ Χατζηισαΐας), Γκαλβάο, Καστεγιάνο, Σάλομον, Χαρίσης (85’ Έρλινγκμαρκ), Ντένιτς (46’ Ναμπί), Ροτάριου (75’ Νταβιώτης), Μπεντινέλι (89’ Τζαβίδας), Κουλούρης.