Home Σπορ ΝΙΚΗ ΜΕ ΑΝΑΤΡΟΠΗ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Λ., ΙΣΟΠΑΛΙΑ Ο ΑΡΗΣ ΠΕΤΡ.
ΝΙΚΗ ΜΕ ΑΝΑΤΡΟΠΗ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Λ., ΙΣΟΠΑΛΙΑ Ο ΑΡΗΣ ΠΕΤΡ.

ΝΙΚΗ ΜΕ ΑΝΑΤΡΟΠΗ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Λ., ΙΣΟΠΑΛΙΑ Ο ΑΡΗΣ ΠΕΤΡ.

0
0

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Λ. ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕ ΜΕ 3-1 ΤΟΥ ΙΑΣΩΝΑ, Ο ΑΡΗΣ ΠΕΤΡ. ΕΜΕΙΝΕ ΣΤΟ 1-1 ΜΕ ΤΟΝ ΗΦΑΙΣΤΟ, ΕΥΚΟΛΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΕΙΧΕ Ο ΚΕΡΑΥΝΟΣ 3-1 ΤΟΝ ΚΕΡΑΜΕΙΚΟ

 

Νικητής αναδείχθηκε ο Ολυμπιακός Λ. με 3-1 στο τοπικό ντέρμπι του Ιλίου με τον Ιάσονα, την ώρα που στον ίδιο όμιλο (Α1) Άρης Πετρ. και Ήφαιστος αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1, όπως ισόπαλο 2-2 έληξε το ματς μεταξύ ΑΟ Περιστερίου και Αγίας Παρασκευής. Τέλος ο Θρίαμβος Χαϊδ. ηττήθηκε 0-3 στην έδρα του από τη Νέα Ιωνία.

Στο δεύτερο όμιλο της Α’ Κατηγορίας το Χαϊδάρι πήρε τη νίκη με 1-0 μέσα στη Λυκόβρυση.

Στο 1ο όμιλο της Β΄ κατηγορίας η ΑΕ Περιστερίου επιβλήθηκε εύκολα με 4-1 του Αίμου, η Ιεράπολη ηττήθηκε στην έδρα της 0-2 από την Ιεράπολη, ενώ ο Φοίνικας Περ. πέρασε από τους Λύκους Χαϊδ. με 1-2.

Στο 2ο όμιλο της Β΄ κατηγορίας ο Αστέρας Ζωγρ. Επιβλήθηκε με 4-1 του Ορφέα Αιγάλεω, ενώ στον 3ο όμιλο η Ανθούπολη στραβοπάτησε 2-2 με Τερψιθέα. Η Αγ. Ελεούσα πέρασε με 5-1 από την έδρα της Κηφισιάς 2010.

Στην Γ’ κατηγορία  ηττήθηκε το Δάσος Χαϊδ. από τον Ερμή Ηρακλέιου με 1-0, η Άμιλλα πέρασε από τα Πατήσια με 1-0, ενώ ο Κεραυνός επιβλήθηκε με 3-1 εκτός του Κεραμεικού.

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΙΟΣΙΩΝ 3-1 ΜΕ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΟΝ ΙΑΣΩΝΑ

Ο Ολυμπιακός Λιοσίων ήταν ο νικητής του τοπικού ντέρμπι με τον Ιάσωνα, αφού έκανε την ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο και επικράτησε εκτός έδρας τυπικά με 3-1.

Οι ερυθρόλευκοι στο δεύτερο ημίχρονο ανέβασαν κατακόρυφα την απόδοσή τους και έφτασαν δίκαια στη νίκη, ενώ ο Ιάσωνας αν και πάλεψε όσο μπορούσε πλήρωσε τα λάθη στην άμυνά του και δεν κατάφερε στο τέλος να πάρει κάτι από το ματς.

Ο Ιάσωνας προηγήθηκε στο 6′ όταν ο Σπυρίδης με σέντρα σουτ από πλάγια έκανε το 1-0. Ο Ολυμπιακός ισοφάρισε στο 55′ με πλασέ του Γεωργακόπουλου. Στο 66′ ήρθε η ανατροπή όταν ο Τσουκαλάς με έξοχη ενέργεια και πλασέ έκανε το 1-2. Στο 78’  ο Γεωργακόπουλος εκμεταλλεύθηκε λάθος των αμυντικών του Ιάσονα και αφού έγινε κάτοχος της μπάλας έκανε το 1-3 με πλασέ.

Ο Ολυμπιακός Λιοσίων πετυχαίνοντας την 6η νίκη του στο πρωτάθλημα έφτασε τους 20 βαθμούς (6-2-7, 18-11 γκ.) και βρίσκεται στην 8η θέση. Αντίθετα ο Ιάσονας βρίσκεται στην 15η θέση της βαθμολογίας με 9 βαθμούς (1-6-8, 12-31 γκ.)

ΙΑΣΟΝΑΣ: Παλαιολόγος, Γλέζος, Μπάκας, Τσαναχτσίδης, Λάχας, Λιάπης, Σπυτρίδης, Ριζάς, Καμαρίτης, Κώστας (67′ Σέρχιο), Κουμεντάκος (60′ Κακαράντζας).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΙΟΣΙΩΝ: Μυλωνάς, Παπαδόπουλος Ν., Παναγιωτίδης, Γωγιός, Τσουκαλάς, Φραγκόπουλος, Τεννές (60′ Πατέλης), Παπαδόπουλος Κ., Μιχάλης (61′ Πουρσανίδης)(90′ Αμπελάς),Γκαβζίδης, Γεωργακόπουλος (87′ Γεωργόπουλος).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟΥΣ erasitexnes365.gr

 

ΑΡΗΣ ΠΕΤΡ.: ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΣΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ, 1-1 ΜΕ ΗΦΑΙΣΤΟ

Με το βαθμό της ισοπαλίας απέδρασε ο Ήφαιστος Περιστερίου από την Πετρούπολη μετά το τελικό 1-1 κόντρα στον Άρη Πετρούπολης.

Μετά από ένα αμφίρροπο παιχνίδι οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 78’ με γκολ του Ταχιράι και όλα έδειχναν πως θα έπαιρναν τη νίκη. Οι φιλοξενούμενοι όμως είχαν αντίθετη άποψη και τρία λεπτά πριν τη λήξη έφτασαν στην ισοφάριση με τον Χίο.

Έτσι ο 4ος στη βαθμολογία Ήφαιστος (28β., 8-4-3, 17-6 γκ.) κατάφερε να διατηρήσει τον ένα πόντο διαφορά από τον 5ο Άρη Πετρούπολης (27β., 8-3-4, 20-14 γκ.) και να παραμείνει κοντά στο γκρουπ των πρωτοπόρων.

ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ: Παχατούρας, Λάπα, Κόμης (62′ Κυριαζής), Τσούκης, Βασιλάκος (77′ Αποστολόπουλος), Ταχιράι, Καραδήμας (62′ Χριστούλης), Μαρούσης, Τρακόσης, Θανόπουλος, Σαγανάς.

ΉΦΑΙΣΤΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ: Στουραΐτης, Χάιδας (78′ Μπράτι), Λεβέντης, Ντάτσι, Φειδαίος, Βελλιανίτης, Γόνης (52′ Χίος), Τσάτσα (70′ Σφίχτης), Φούρλας (58′ Καλκανάκος), Νησαριώτης, Ζαφειράτος.

 

ΑΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ: ΤΣΙΜΠΗΣΕ ΒΑΘΜΟ 2-2 ΜΕ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Πολύτιμη ισοπαλία πήρε ο ΑΟ Περιστερίου από την Αγία Παρασκευή με σκορ 2-2 σε ένα ματς που όλα παίχθηκαν στα πρώτα 45λεπτά.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 12′ με τον Νένδο. Η Σάντα απάντησε γρήγορα  στο 16′ με τον Κραψίτη. Στο 20′ ο Ρίζος ξαναέβαλε μπροστά τους γηπεδούχους κάνοντας το 2-1, με τον Κραψίτη στο 30′ να πετυχαίνει και το δεύτερο γκολ της ομάδας του και να διαμορφώνει το τελικό 2-2.

Ο ΑΟ Περιστερίου μετά το «Χ» κόντρα στην Αγία Παρασκευή βρίσκεται στην 11η θέση με 18 βαθμούς (4-6-5, 12-18 γκ.).

ΑΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ: Τσιώσης, Κουτσούκου (80′ Λειβαδάς), Τρόκα, Σετελάρι, Βελέντζας, Κλωνάρης, Λέτσι (65′ Διονυσόπουλος), Ζιάμπρας (85′ Τζαφεράκος), Θεοδώρου (90′ Γεροδημήτρης), Ρίζος, Νένδος.

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Παπαγεωργίου, Τζίτζης, Ζυγοκώστας, Χατζίου, Κολλινιάτης, Δημογιάννης, Λαζόπουλος, Σταμούλης, Ψαραδέλης (84′ Καρούτζος), Τσοπανάκος (70′ Μπόλης), Κραψίτης (73′ Αθανασίου).

ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΧΑΪΔ.: ΛΥΓΙΣΕ ΣΤΟ Β’, 0-3 ΑΠΟ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ

Τέταρτη σερί αγώνα χωρίς βαθμό έμεινε ο Θρίαμβος Χαϊδαρίου, που ηττήθηκε με 0-3 από την Νέα Ιωνία.

Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που απείλησαν περισσότερο αλλά στο δεύτερο μέρος το σκηνικό άλλαξε άρδην. Η Νέα Ιωνία μπήκε δυνατά και μόλις στο 48’ απείλησε με τον Μπαντέ να σημαδεύει το δοκάρι. Στο 55′ οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι, αλλά ο Χάλος δεν κατάφερε να νικήσει τον Λιανό. Η πίεση των φιλοξενούμενων τελικά απέδωσε καρπούς στο 60′ με σουτ του Σταθόπουλου  (1-0).  Στη συνέχεια ο Μπαντές, με δύο προσωπικά γκολ στο 75′ και στο 78′ διαμόρφωσε το τελικό 0-3.

Ο Θρίαμβος Χαϊδ. Παραμένει στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με 5 βαθμούς (1-2-12, 6-35 γκ.).

ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ: Λιανός, Μπόχτης (46′ Αραμπατζής), Χατζής, Τσιαπάρας, Αμπαζάι, Παπασπυρόπουλος, Λώλος (78′ Γκούρας), Ζαχαριάς (74′ Κουράτορας), Μπακλαβάς (65′ Καρβούνης), Δράμης, Καγιανάς.

ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ: Παπουτσής, Φρατζέσκος (46′ Βογατσάς), Θερμός (75′ Ζαρκαδούλας), Σιγάλας, Νταϊφώτης, Σταθόπουλος, Μπαντές, Χάλος, Καλογέρης (60′ Πρισιμιτζής), Πανταγιάς (55′ Καφετζής), Παντελίδης.

 

ΧΑΪΔΑΡΙ: ΣΟΥΠΕΡ ΔΙΠΛΟ 1-0 ΣΤΗ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ

Μετά από ένα μέτριο πρώτο μέρος χωρίς χωρίς κάποια σημαντική φάση και στις δυο εστίες, το Χαϊδάρι κατάφερε να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα στο 55΄με τον Παυλόπουλο και να πάρει χρυσό τρίποντο σε μία δύσκολη έδρα.

Οι γηπεδούχοι στη συνέχεια πίεσαν για την ισοφάριση χωρίς να την καταφέρουν. Στο 85’ δαιμαρτυρήθηκαν για χέρι σε σουτ του Σταματέλλο, αλλά ο διαιτητής είχε αντίθετη άποψη.

ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ: Κέμπας, Μιγκάκης, Γιαννίκος, Σουλιώτης, Αναγνωστόπουλος, Καβαλάρης, Μιλάνι (90’ Μπουσάι), Τασιούδης, Ματσίνγκος, Σταματέλος Γεωργόπουλος.

ΑΟ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ: Σαμπατάκος, Πλουμάτος, Καμπεράι, Τζωρτζάτος, Τσώνης, Βλάχος (85’ Αντωνόπουλος) Κατσούλας, Μίχος, Παυλόπουλος , Μουρεζίνης (92’ Αδαμίδης), Τσοπανάς (70’ Περλέσι).

 

Αγ. ΕΛΕΟΥΣΑ: ΜΕ ΧΑΤ ΤΡΙΚ ΡΟΥΣΣΟΥ, 5-1 ΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑ 2010

Εύκολο απόγευμα στο Ζηρίνειο είχε η Αγία Ελεούσα που επικράτησε με 5-1 της Κηφισιάς 2010, με τον Ρούσσο να πετυχαίνει χατ τρικ. Ο Ρούσσος με τρία γκολ στο 41΄, 44΄ και 48’ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 4-0. Στο 60’ ο Χατζημιχάλης μ πέναλτι σημείωσε το 5-0.

Οι γηπεδούχοι, το μόνο που κατάφεραν ήταν να διαμορφώσουν το τελικό 1-5 στο 83′.

Η Αγία Ελεούσα βρίσκεται στη 2η θέση της βαθμολογίας με 36 βαθμους (12-0-3, 33-9 γκ.)

ΑΓ. ΕΛΕΟΥΣΑ: Ρούμπας, Βλαχόπουλος, Παπαδόπουλος, Μενάι, Μαντατζής, Βασιλάρης, Σιδέρης, Παούρης, Χατζημιχάλης, Γιαννόπουλος, Ρούσσος

 

ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ: ΓΛΙΤΩΣΕ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ, 2-2 ΜΕ ΤΕΡΨΙΘΕΑ

Γερή γκέλα εντός έδρας για την Ανθούπολη μετά την ισοπαλία που πήρε με σκορ 2-2 με την Τερψιθέα., μένοντας και άλλο πίσω από τους πρωτοπόρους.

Οι γηπεδούχοι βρέθηκαν να χάνουν από νωρίς με 2-0, με γκο του Τσιρόπουλου στο 10’ και πέναλτι του Γιοματάρη στο 19’.

Στη συνέχεια επέβαλαν βέβαια το ρυθμό τους αλλά το μονο που κατάφεραν ήταν να ισοφαρίσουν στο σκορ με τον Ταμπουλίδη στο 34′ και τον Στρείδη Ν. στο 61′.

Η Ανθούπολη μετά την ισοπαλία υποχώρησε στην 4η θέση με 27 βαθμούς (7-6-2, 26-17 γκ.)

ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ: Δρίβας, Κακιώρης (31′ Σωτηρόπουλος), Τομπουλίδης, Καρατσίκος (78′ Στρείδης Α.), Μπίμπιζας, Λέκκας, Ρεζτσόβ, Φανός, Τουφεξίδης, Αντωνόπουλος (60′ Μελέτης), Στρείδης Ν.

ΤΕΡΨΙΘΕΑ: Γκόλφης, Γραμματικόπουλος, Τσιρόπουλος Δ. (72′ Μυλωνάς), Βελλής, Κουλουκτσής, Ζησόπουλος (62′ Κολτσίδας), Μήτσιος, Νίκου, Σκουμπουρδής (68′ Γιοματάρης Δ.), Γιοματάρης Κ., Τσιρόπουλος Σ (85′ Πετράτος).

 

ΚΕΡΑΥΝΟΣ: ΕΥΚΟΛΑ, 3-1 ΤΟΝ ΚΕΡΑΜΕΙΚΟ

Εύκολη νίκη μέσα στο πρώτο μισάωρο πήρε ο Κεραυνός που επιβλήθηκε εκτός έδρας με 3-1 του Κεραμεικού . Οι φιλοξενούμενοι ήταν καύτεροι σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και θα μπορούσαν να σημειώσουν κιάλλα τέρματα.

Στο 19′ ο Κωτσιόπουλος με πλασέ από κοντά άνοιξε το σκορ. Ο Χρας στο 26′ με ατομική προσπάθεια και σουτ διπλασίασε τα τέρματα. Στο 27’ ο Κωτσιόπουλος «κλείδωσε» το τρίποντο, με τους γηπεδούχους να πετυχαίνουν το γκολ της τιμής στο 52’ με τον Μπλάτσιο.

ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ: Τόλης, Κυριακόπουλος, Κολάγκι (75′ Καψάλης), Μιχελής (80′ Φλώρος), Λούκα, Κουλούρης, Ευσταθιάδης, Νάτσιος (88′ Τύμπας), Αρβανιτάκης, Καλαντζής, Μπλάτσιος.

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΠΕΤΡ.: Αλεξανδρής, Μαλαματίνης (46′ Μυρτσιώτης), Αναγνωστόπουλος, Γκανέτσος, Κυριάκος, Μπαρμπούδης, Κωτσιόπουλος (78′ Χριστόπουλος), Κοτσίκος (57′ Καστελλιώτης), Χρας, Παλάι (70′ Παληγεώργος), Πόθας.

 

ΕΥΚΟΛΑ Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΖΩΓΡΑΦΟΥ 4-1 ΤΟΝ ΟΡΦΕΑ ΑΙΓΑΛΕΩ

Αν και βρέθηκε από νωρίς να χάνει με 1-0, ο Αστέρας Ζωγράφου επικράτησε τελικά εύκολα επί του Ορφέα Αιγάλεω με 4-1 και συνέχισε την πολύ καλή πορεία του.

Έφτασε έτσι τους 30 βαθμούς και ισοβαθμεί στην 4η θέση με τον Μικρασιατικό, ενώ ο Ορφέας έμεινε στους 4 βαθμούς και παραμένει στην τελευταία θέση.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 12′ με τον Τιτόνη, αλλά οι γηπεδούχοι κυριάρχησαν στη συνέχεια και στο 21′ ο Παπαθανάσης ισοφάρισε σε 1-1. Στο 65′ ο Δημητρίου έκανε το 2-1, ενώ στο 82′ με αυτογκόλ του Πραστού έγινε το 3-1. Το τελικό 4-1 διαμορφώθηκε στο 89′ από τον Καραμάνο.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΖΩΓΡΑΦΟΥ: Γαϊτανάρης, Παπαθανάσης, Βραχίμι (72’ Ραχάνης), Πολυμερόπουλος, Εξηντάρης, Μπασινάς (83’ Τοπτσίου), Κωταντούλας (68’ Ξανθόπουλος), Καραμάνος, Νικολαΐδης, Δημητρίου, Τσιάκαλος.

ΟΡΦΕΑΣ ΑΙΓΑΛΕΩ: Οζούνι, Γράψας, Κωνσταντόπουλος, Πραστός, Κολέζι, Κόκκαλης, Πουλόπουλος, Βουτσινάς, Ορφανός, Τιτόνης, Καραγιαννίδης.

 

ΑΜΙΛΛΑ: ΞΕΦΥΓΕ ΚΙ ΑΛΛΟ, 1-0 ΕΚΤΟΣ ΤΑ ΠΑΤΗΣΙΑ

Έστω και δύσκολα η Άμιλλα Περιστερίου νίκησε εκτός έδρας τα Πατήσια με 1-0 και δαιτήρησε τη διαφορά στους 4 βαθμούς από τον δεύτερο Πανιώνιο Καισαριανής.

Οι φιλοξενούμενοι  αγωνίστηκαν με σημαντικές ελλείψεις κάτι που έκανε πιο δύσκολο το έργο τους κόντρα στα μαχητικά Πατήσια. Παρόλα αυτά ο Πούλιος με εντυπωσιακό ψαλιδάκι κατάφερε να βρει δίχτυα και να χαρίσει τη νίκη στην ομάδα του. Μετά από αυτό το τρίποντο η Άμιλλα παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας με 41 β. (13-2-0, 52-13 γκ.), αλλά και αύξησε τη διαφορά από τον τρίτο Γαλαξία που ηττήθηκε στην Καισαριανή.

ΠΑΤΗΣΙΑ: Κορρές Ε., Παναγόπουλος, Στέφα, Παπαδόπουλος, Ορφανός, Κορρές Π, Καμπίτσης (88′ Χατζόπουλος), Καλάι, Μιχαλόπουλος, Σοαντζόγλου (85′ Δημόπουλος), Κρασνίκι.

ΑΜΙΛΛΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ: Καρράς, Σωτηρίου (90′ Κλαυδιανός Σ.), Λαμπράκος (46′ Βλάχος), Ασημακόπουλος, Μπερνικόλας, Γιαννίτσας (46′ Χρυσαφίδης), Χάλαρης, Τζαβάρας, Πούλιος, Κλαυδιανός Ι., Κασιμάτης (75′ Προβής).

 

Η ΑΕ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ΣΤΟ Β’ 4-1 ΤΟΝ ΑΙΜΟ ΠΕΤΡ.

Με τέσσερα γκολ που δέχθηκε στην επανάληψη ο Αίμος δεν απέφυγε την ήττα από την ΑΕ Περιστερίου με τελικό σκορ 1-4.

Ο Αίμος αν και κατάφερε να προηγηθεί με 1-0 με τον Νεστουράιστο 38’ δεν κατάφερε να διατηρήσει το προβάδισμα. Στο 52΄οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με τον Παπαζωγονόπουλο, ενώ στο 64’ ο Σοιλές έκανε την ανατροπή σημειώνοντας το 1-2. Η συνέχεια ήταν χειρότερη για την ομάδα της Πετρούπολης που δέχθηκε ακόμη δύο γκολ με τον Γαζεπίδη στο 67’ (3-1) και τον Λαγγουράνη στο 83’ (4-1).

Η ΑΕ Περιστερίου με τη νίκη της επί του Αίμου βρίσκεται στη 12η θέση με 14 βαθμούς (3-5-7, 16-21 γκ.), ενώ ο Αίμος παραμένει στον ένα βαθμό και την τελευταία θέση (0-1-14, 6-64 γκ.).

 

ΑΕ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ: Διαμάντης, Λαγγουράνης, Νάτσιος (46’ Σοιλές), Καράπαπας, Νταλαγεώργος (63’ Θώμος), Σμυρνιώτης (46’ Γαζεπίδης), Μαντζιώρης (85’ Κατσίκας), Ηλιαδάκης, Παπαζωγονόπουλος, Αντωνουσάκης, Χασιώτης.

ΑΙΜΟΣ ΠΕΡ.: Ζέσας, Μπούτσης, Ζούκας (78’ Χουτζιούμης), Βγενής, Σαπρίκης, Δημητρίου, Παυλάκος, Νεστουράι (75’ Κολοκούρας), Οικονόμου (70’ Ντάλφι), Καλόγηρος, Καρδάσης.