Home Σπορ Γ’ ΕΘΝΙΚΗ: ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ ΓΙΑ ΑΓ. ΙΕΡΟΘΕΟ ΚΑΙ ΑΓΙΟΥΣ ΑΝΑΡΓΥΡΟΥΣ
Γ’ ΕΘΝΙΚΗ: ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ ΓΙΑ ΑΓ. ΙΕΡΟΘΕΟ ΚΑΙ ΑΓΙΟΥΣ ΑΝΑΡΓΥΡΟΥΣ

Γ’ ΕΘΝΙΚΗ: ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ ΓΙΑ ΑΓ. ΙΕΡΟΘΕΟ ΚΑΙ ΑΓΙΟΥΣ ΑΝΑΡΓΥΡΟΥΣ

0
0

 

ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ ΚΑΙ ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ ΠΗΡΑΝ ΠΟΛΥΤΙΜΕΣ ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ

 

Στο ύψος του στάθηκε ο Άγιος Ιερόθεος και πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας κόντρα στο Μοσχάτο με σκορ 2-2.

Οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύθηκαν στο έπακρον τις ευκαιρίες που τους δόθηκαν, απέναντι σε έναν αντίπαλο που φάνηκε επιπόλαιος. Το σκορ άνοιξε ο Νομικός στο 18΄για τον Άγιο Ιερόθεο, ενώ το Μοσχάτο ισοφάρισε με πέναλτι που κέρδισε ο Νιζάμης και εκτέλεσε ο Ψυχογιός, ενώ στο 55’ ο ίδιος σημείωσε το 1-2. Οι γηπεδούχοι στο 72 με τον Κράσι ισοφάρισαν σε 2-2 μετά από λάθος του Γιώρα. Στα τελευταία λεπτά οι γηπεδούχοι είχαν δυο καλές στιγμές με τους Μπατή και Κομνηνό, αλλά δεν κατάφεραν σημειώσουν το γκολ της νίκης. Ο Άγιος Ιερόθεος με 31 βαθμούς (9-4-4, 22-19 γκ.) βρίσκεται στην 6η θέση.

ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ(Ισίδωρος Σταυριανός): Ρουμπής, Σιμάκου, Βιδάλης, Μπατής, Μεταλινός, Μουκίδης Β., Ντάφλας, Μουκίδης Γ.(51′ Κομνηνός), Κράσι, Χατζηστάμου(64′ Τσαγιάννης), Νομικός.

ΑΕ ΜΟΣΧΑΤΟΥ(Βασίλης Σπάθας): Γιώρας, Σταύρου(84′ Μπιλίμπασι), Γαβαλάς(29′ Νιζάμης), Μπέλτσος, Φιαμέγκος, Κορνελάτος, Ψυχογιός(71′ λ.τρ. Ζελέκου), Κατίδης, Ευθυμιάδης(80′ Φαναρίτης), Βινίσιους, Μανιδάκης.

 

ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ: ΠΗΡΕ ΒΑΘΜΟ, 0-0 ΜΕ ΚΗΦΙΣΙΑ

Με το βαθμό της ισοπαλίας έφυγαν οι Άγιοι Ανάργυροι από το ματς με την Κηφισιά. Μετά από έξι συνεχόμενες ήττες οι Άγιοι, κατάφεραν αμυντικά να σταθούν απέναντι στην καλύτερη Κηφισιά που έχασε σωρεία ευκαιριών. Οι Άγιοι Ανάργυροι βρίσκονται στη 13η θέση της βαθμολογίας με 9 βαθμούς (1-6-10, 10-26 γκ.)

ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ (Δημήτρης Καλύκας): Χανιώτης, Βυζανιάρης, Νυφαδόπουλος, Γενίδογαν, Ανδρέου, Μαυροματάκης, Λάλα (94′ Μαντίκος), Κατσίβελας, Σεχολλάρι (92′ Γκουντούνας), Τουλουβασίλης (89′ Σερβές), Σταύρου (83′ Μπαλατσούρας)

ΚΗΦΙΣΙΑ (Νίκος Κούστας): Μιχελής, Παπαγγελής (83′ Κακός), Έσλερ, Τεγούσης, Μκρτσιαν, Κωνσταντίνου, Τζέλη (46′ Γκούμας), Μπεκρής, Ντάμπος (74′ Βλάχος), Πρίτσας, Παυλάκης.