Home Σπορ Η ΚΗΠΟΥΠΟΛΗ ΑΠΕΔΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ!
Η ΚΗΠΟΥΠΟΛΗ ΑΠΕΔΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ!

Η ΚΗΠΟΥΠΟΛΗ ΑΠΕΔΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ!

0
0

Η ΚΗΠΟΥΠΟΛΗ ΠΕΤΥΧΕ ΤΗ ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ – ΕΥΚΟΛΕΣ ΝΙΚΕΣ ΓΙΑ ΑΡΗ ΠΕΤΡ. , ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ Λ., ΚΑΜΑΤΕΡΟ ΚΑΙ ΑΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ – ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΗΤΤΑ ΓΙΑ ΙΑΣΟΝΑ

 

 

Νίκες με μεγάλο σκορ σημείωσαν Άρης Πετρ., Ολυμπιακός Λ., Καματερό και ΑΟ Περιστερίου, αλλά η Κηπούπολη πέτυχε την πιο σημαντική νίκη με 1-0 κόντρα στον Απόλλων Χαλ. Απογοήτευση για τον Ιάσωνα που ηττήθηκε από τα Μελίσσια στις καθυστερήσεις. Στη Β’ κατηγορία ο Ηρακλής Περ. είχε ουσία, αυτή που έλειπε από τον Φοίνικα Περ. που ήρθε ισόπαλος στην Αλσούπολη, όπως και ο ΑΟ Ιλίου στη Μεταμόρφωση. Στη νίκη επέστρεψε η Ελπίδα, την οποία έχασε η Ιεράπολη μετά την ήττα από την ΑΕ Μεταμόρφωσης. Στην Γ’ τέλος με νίκες συνέχισαν Άμιλλα, Αναγέννηση Πετρ. και Κεραυνός Πετρ.

 

 

Α’ ΕΠΣΑ- 1Ος ΟΜΙΛΟΣ
ΑΡΗΣ ΠΕΤΡ.: ΣΙΦΟΥΝΑΣ, 3-0 ΤΟΝ ΑΘΗΝΑΪΚΟ

Στις νίκες επέστρεψε ο Άρης Πετρ. που επικράτησε με 3-0 του Αθηναϊκού, διατηρώντας το αήττητο 4 αγωνιστικών.

Στο 21′ μετά από κόρνερ του Λερούτσου ο Ταχιράι με κεφαλιά έκανε το 1-0. Ο Σαγανάς στο 40′ στόχευσε το δοκάρι. Στο 57′  ο Ταχιράι  με κεφαλιά ψαράκι έκανε το 2-0. Το τελικό 3-0 έκανε ο Κυριαζής στο 73′ με φάουλ.

Ο Άρης Πετρ. εκμεταλλεύθηκε την ήττα του Ηφαίστου και ανέβηκε στην 3η θέση της βαθμολογίας, με 34 βαθμούς (10-4-4, 27-15 γκ.), έναν μόλις λιγότερο από το δεύτερο Ηράκλειο που ηττήθηκε επίσης  στην Αργυρούπολη.

ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ: Παχατούρας, Λάπα, Κόμης (76′ Μιχαηλίδης), Τσούκης, Βασιλάκος, Ταχιράι, Κυριαζής, Τρακόσης (46′ Ντέντια), Λερούτσος, Θανόπουλος (53′ Καραδήμας), Σαγανάς.

ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Μανωλικίδης, Βασιλείου (76′ Τσονάκης), Τσολάκος, Αγγελόπουλος, Μπούρσαλης, Τσώνης, Ζάχος (70′ Τραγούστης), Ομασέρε (64′ Λεπτάκης), Λημνιός, Λεβέντης (46′ Σκούμας), Σαμπάνης.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Λ.: ΠΕΡΙΠΑΤΟΣ ΣΤΟ ΧΑΪΔΑΡΙ, 4-0 ΤΟΝ ΘΡΙΑΜΒΟ

Εύκολο απόγευμα πέρασε ο Ολυμπιακός Λιοσίων στο Χαϊδάρι που επικράτησε του Θρίαμβου με 4-0 και βελτίωσε κι άλλο τη βαθμολογική του θέση.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 5′  με πλασέ του Γεωργακόπουλου. Στο 18′ ο Μιχάλης έκανε το 0-2 μετά από οργανωμένη επίθεση. Ο Γκαβζίδης στο 29’ να πέτυχε το 0-3, μετά από όμορφο συνδυασμό με τον Γεωργακόπουλο. Στο 54’ ο  Γεωργακόπουλος  με πλασέ πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα και διαμόρφωσε το τελικό 0-4.

Ο Ολυμπιακός Λιοσίων μετά το διπλό στο Χαϊδάρι ανέβηκε στην 9η θέση με 26 βαθμούς  (8-2-8, 24-15 γκ.), ξεπερνώντας τον Χολαργό που ήρθε ισόπαλος με την Αγία Παρασκευή.

ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ: Πετράκης, Χατζής, Καρβούνης, Τσιαπάρας, Θεοδώρου (60′ Ιωσηφέλης), Κουτσιμπέλης, Δράμης, Ζαχαριάς, Τζαβέλλας (75′ Φωτσοτζόγλου), Ζαχαρίου, Καγιανάς (88′ Γιάχνης)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΙΟΣΙΩΝ: Μυλωνάς (60′ Τσέκα), Παναγιωτίδης, Φραγκόπουλος, Γωγιός (46′ Χριστόπουλος), Παπαδόπουλος Ν., Τεννές, Τσάτσα, Παπαδόπουλος Κ. (46′ Πατέλης), Μιχάλης (46′ Κωτούλιας), Γκαβζίδης, Γεωργακόπουλος

 

ΗΦΑΙΣΤΟΣ: ΗΤΤΑ 2-3 ΣΤΗ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ

Το αήττητο σερί 10 αγώνων έχασε ο Ήφαιστος που ηττήθηκε εκτός έδρας από την βελτιωμένη Νέα Ιωνία με 3-2.

Στο 8′ ο Πρισιμιτζής έκανε το 1-0 για τη Νέα Ιωνία. Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν  για οφσάιντ αλλά ο διαιτητής κατακύρωσε το γκολ. Στο 49′ ο Λεβέντης ισοφάρισε σε 1-1, αλλά στο 56′ ο Σιγάλας έδωσε και πάλι το προβάδισμα στη Νέα Ιωνία κάνοντας το 2-1, μετά από φάουλ του Καφετζή. Στο 63′ ο Νταϊφώτης έκανε το 3-1, ενώ το τελικό σκορ διαμόρφωσε με αυτογκόλ ο Θέρμος στο 71′.

Ο Ήφαιστος μετά την ήττα του στη Νεα Ιωνία οπισθοχώρησε στην 4η θέση της βαθμολογίας με 32 βαθμούς (9-5-4, 26-10 γκ.), δύο βαθμούς λιγότερους από τον τρίτο Άρη Πετρ. και ένα περισσότερο από την 5η Αγία Παρασκευή

ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ: Παπουτσής, Φραντζέσκος (46′ Πανταγιάς), Θέρμος, Σιγάλας, Νταϊφώτης, Σταθόπουλος, Χατζής (90+3′ Μούζας), Βογατσάς, Πρισιμιτζής, Καφετζής (88′ Γεωργόπουλος), Παντελίδης (78′ Ζαρκαδούλας).

ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ: Στουραϊτης, Χάιδας, Λεβέντης, Σφίχτης (57΄Καλκανάκος), Φειδαίος, Βελιανίτης, Γονης (50′ Ντάτσι), Ζαφειράτος, Νησαριώτης, Φούρλας (46′ Μπράτι), Χίος.

 

ΙΑΣΟΝΑΣ: ΦΡΕΝΟ, 1-2 ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΛΙΣΣΙΑ

Καταστροφική ήττα σημείωσε ο Ιάσονας που έχασε με 1-2 στις καθυστερήσεις από τα Μελίσσια.

Οι φιλοξενούμενοι καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο  εκμεταλλεύτηκαν τις πολλές ευκαιρίες που είχαν και προηγήθηκαν στο 29′ με σουτ του Ι. Φάκη.

Οι γηπεδούχοι στο Β’ ισορρόπησαν το παιχνίδι και έφτασαν στην ισοφάριση στο 89’ με κεφαλιά του Σπυρίδη.

Την τελευταία λέξη όμως την είπε πάλι ο Ι. Φάκης με κεφαλιά μετά από κόρνερ και πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του γκολ διαμορφώνοντας το τελικό 1-2, στο 91’.

Ο Ιάσωνας δεν κατάφερε να σημειώσει την τρίτη σερί νίκη και έμεινε στους 15 βαθμούς (3-6-9, 17-34 γκ.) και στην 14η θέση.

ΙΑΣΩΝ: Παλαιολόγος, Ριζάς, Στρούγγης, Μπάκας, Κουμεντάκος, Λάχας (65′ Λιάπης), Κολιός (55′ Τσαναχτσίδης), Σπυρίδης, Σέχου (80′ Μαλιώρας), Γλέζος (15′ Μήτσος), Κώστας

ΜΕΛΙΣΣΙΑ: Νικολάου, Πολυδωρόπουλος, Σεμίρ, Πάσσαρης, Πουλάκης (65′ Σειτάι), Φάκης Δ., Παπαχρήστος (80′ Μακρυπίδης), Αρβανίτης, Καλημέρης (90′ Κωβός), Φάκης Ι. (89′ Ντεντόπουλος), Καραμπίνης

 

ΑΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ: ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΣΤΟ Β’, 5-0 ΤΑ ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ

Με το εμφατικό 5-0 ο ΑΟ Περιστερίου επικράτησε των Πετραλώνων, διατηρώντας για έκτο παιχνίδι το αήττητο.

Στο 40′ ο Νένδος έκανε το 1-0. Στο 2ο ημίχρονο ο ΑΟ Περιστερίου μπήκε δυνατά στον αγώνα να καθαρίσει το ματς και στο 54’ με τον Θεοδώρου έκανε το 2-0  μετά από ασίστ του Καραχάλιου. Ο ίδιος παίκτης στο 58′ είχε δοκάρι. Ο Βελέτζας στο 61′ με κεφαλιά να ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0. Στο 66′ ο Τζεβελέκος με σουτ πάνω στην κίνηση έκανε το 4-0, με τον Λέτσι στο 78′ να διαμορφώνει το τελικό 5-0.

Ο ΑΟ Περιστερίου με την τρίτη σερί νίκη του έφτασε τους 27 βαθμούς  (7-6-5, 21-18 γκ.) και παρέμεινε στην 8η θέση.

ΑΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ: Τσιώσης, Τρόκα, Σετελάρι Μπούζας (60′ Λέτσι), Βελέτζας, Κλωνάρης, Κουτσούκου, Ζιάμπρας (65′ Τζεβελέκος), Θεοδώρου (69′ Καραμπάς), Ρίζος, Νένδος (45′ Καραχάλιος)

ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ: Καβακλής, Βλαβιανός, Μιχαηλίδης, Κυριάκης (60′ Κτενάς), Κουντούρης, Τραγανός, Βελλής, Γκελασβίλι (70′ Τσαγκάνος), Τσιακίρης (55′ Μουρίκης), Δρόσος (64′ Καρυοφύλλης), Γιακουμάκης

 

Α’ ΕΠΣΑ- 2Ος ΟΜΙΛΟΣ
ΚΑΜΑΤΕΡΟ: ΜΕ ΚΑΡΕ ΠΕΤΑΝΑΪ, 5-2 ΤΟΝ ΠΑΠΑΓΟΥ

Σπουδαία νίκη σημείωσε το Καματερό που επιβλήθηκε με 5-2 του Παπάγου και απομακρύνθηκε περισσότερο από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Ο Πετανάι στο 24′ με κεφαλιά , στο 26΄με σουτ, στο 55’ και πάλι με σουτ και στο 90’ με σουτ επίσης πέτυχε τα τέσσερα από τα πέντε γκολ της ομάδας του. Στο 35’ ο Μαζμανίδης με πλασέ, μετά από σουτ του Χαιρετάκη και απόκρουση του Καββαδία,  σημείωσε το 3-0. Από τον Παπάγου στο 67’ ο Ρηγόπουλος μείωσε σε 4-1 με πλασέ και στο 87’ ο Μπράτσος με κεφαλιά μείωσε σε 4-2.

Το Καματερό εκμεταλλεύθηκε τις απώλειες του Άγιαξ Ταύρου και του Πανερυθραϊκού και ανέβηκε στην 7η θέση της βαθμολογίας με 23 βαθμούς (7-2-9, 22-27 γκ.)

ΚΑΜΑΤΕΡΟ: Καλαμάρης, Κανακάρης, Πιτέλης, Σέχου, Κατσικανταής (54′ Τσαγκάρης), Παππάς, Πετανάι, Τσιργιώτης (46′ Λουβερδής), Μαζμανίδης (90′ Σκαπέτης), Παναγιωτόπουλος, Χαιρετάκης (64′ Δουγιέκος).

ΠΑΠΑΓΟΣ: Καββαδίας, κολιάκος, Κόρδας, Δρυμωνίτης (84′ Μπράτσος), Λιούκας (70′ Λιούσης), Ταλιούρας Δ., Νούτσος (46′ Παπαναστασίου), Φατούρος, Ταλιούρας Ι. (64′ Ταλιούρας Ν.), Ρηγόπουλος, Ταλιούρας Φ..

 

ΚΗΠΟΥΠΟΛΗ: ΜΕΓΑΛΟ ΔΙΠΛΟ, 1-0 ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ

Μετά από έξι ήττες και δύο ισοπαλίες η Κηπούπολη πέτυχε καθοριστικής βαθμολογικής σημασίας νίκη με 1-0 εκτός έδρας επί του Απόλλωνα Χαλ.

Οι παίκτες του Δημήτρη Φιλίππου μπήκαν αποφασισμένοι στον αγώνα έφτασαν αρκετές φορές κοντά στο γκολ, με τον Λαγό στο 30′ να σημαδεύει το δοκάρι και το σουτ του Σταμάτη στο 72′ να αποκρούεται πάνω στη γραμμή από τον Αγκόλι. Η αποφασιστικότητά τους επιβραβεύθηκε στο 91’ με το γκολ που σημείωσε ο Κωνσταντινίδης με κεφαλιά μετά από αδράνεια της άμυνας.

Η Κηπούπολη μετά το διπλό στο Χαλάνδρι έφτασε τους 17 βαθμούς (4-5-9, 13-29 γκ.) και βρίσκεται στη 13η θέση της βαθμολογίας.

 
ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ: Καλλιαμπάκος, Παπαδάκης, Βλογιαννίτης (69′ Κουστουμπάρδης), Ψάλλας, Κούκος, Αγκόλι, Αυγέρης (79′ Σταματής), Απειρανθίτης, Στεργιώτης (60′ Αλεξανδράκης), Μήτρου, Παπουτσής

ΚΗΠΟΥΠΟΛΗ: Κορμπάκης, Ταμπάκης, Πολυζωγόπουλος, Λάππας Ε., Κωνσταντινίδης, Λάππας Κ., Τζαμαλής (62′ Λίτσας), Σταυρόπουλος, Σταματής (76′ Λιαγκόδης) Λαγός (90′ Μωραϊτης), Τάμπας (47′ Ασκοτίρης)

 

ΧΑΪΔΑΡΙ: ΠΕΡΑΣΕ ΜΕ 1-0 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Με σκόρερ τον Παυλόπουλο το Χαϊδάρι πέρασε με επιτυχία και από το Παλαιό Φάληρο επικρατώντας με 1-0 και σημείωσε την πέμπτη σερί νίκη της.

Μετά από 42′ ενός στείρου αγώνα ο Παυλόπουλος με κεφαλιά από σημείο του πέναλτι μετά από σέντρα του Σταμίρη σημείωσε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης. Στο 47′ ο Διγενής, έφτασε κοντά στην ισοφάριση για το Παλαιό Φάληρο, αλλά η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι.  Οι γηπεδούχοι ολοκλήρωσαν το ματς με 10 παίκτες λόγω αποβολής του γκολκίπερ Κόρδα στο 87′ με απευθείας κόκκινη κάρτα.

Το Χαϊδάρι μετά και τη νίκη στο Παλαιό Φάληρο έφτασε τους 27 βαθμούς (8-3-7, 36-27 γκ.) και βρίσκεται στην 6η θέση της βαθμολογίας.

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ: Κόρδας, Χασιώτης (70’ Σκόρδος), Ντζαβίδας, Μπελέρης, Μπότσι, Παπαευθυμίου, Σενάι, Φωτιάδης (85’ Μεσσήνης), Μουρτίδης (46’ Διγενής), Καλλιοντζάκης, Κωνσταντινίδης.

ΧΑΙΔΑΡΙ: Σαμπατάκος, Πλουμάτος, Σταμίρης (73’ Περλέσι), Τζωρτζάτος, Τσώνης, Βλάχος, Σεβάι (79’ Τσοπανάς), Μίχος, Παυλόπουλος (90+3’ Μακρής), Μουρεζίνης (53’ Κατσούλας), Καμπεράι.

 

Β’ ΕΠΣΑ – 1Ος ΟΜΙΛΟΣ
ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΠΕΡ.: ΕΜΕΙΝΕ ΣΤΟ 2-2 ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΣΟΥΠΟΛΗ

Η ουσία έλειπε και πάλι από τον Φοίνικας Περιστερίου που αν και ανώτερος ήρθε ισόπαλος, 2-2 στην Αλσούπολη.
Στο 44′ ο Διονάτος με σουτ εκτός περιοχής πέτυχε το 0-1 για τον Φοίνικα, με την Αλσούπολη να ισοφαρίζει σε 1-1 στο 49′ με κεφαλιά του Γιαννακάκου. Στο 52′ ο Διονάτος με διαγώνιο σουτ έδωσε το προβάδισμα και πάλι στον Φοίνικα κάνοντας το 1-2. Η Αλσούπολη αντέδρασε και με κεφαλιά του Σιάνου στο 65′ ισοφάρισε σε 2-2 που ήταν και το τελικό σκορ.

Στη βαθμολογία ο Φοίνικας έμεινε στην 5η θέση της βαθμολογίας με 30 βαθμούς (9-3-6, 22-20 γκ.), μειώνοντας τη διαφορά από Χαλάνδρι και Δόξα Βύρωνος που ηττήθηκαν.

ΑΛΣΟΥΠΟΛΗ: Κωτσάκης, Παυλίδης (57′ Καραγιάννης), Τσάλας, Χρονόπουλος (66′ Μούζος), Σιάνος, Τζωρτζάτος, Πρίφτι ( 57′ Δρυμωνίτης), Μπούσουλας, Χαλάς, Παπαδόπουλος (78′ Ψύλλιας), Γιαννακάκος.

ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ: Καραμαλίγκας, Λάσκαρης, Αχλάδης, Καμαρέτσος, Μακρής Χ. (46′ Καβαλάρης), Παπανικολάου (66′ Κούτρης), Διονάτος, Μπίτζας, Παπαυγέρης, Δαρδαμάνης (85′ Μακρής Β.), Κατσούλης (46′ Ζαρκάδας).

 

ΙΕΡΑΠΟΛΗ: ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΗΤΤΑ, 0-2 ΑΠΟ ΑΕ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ 

Ψαλιδίστηκαν ακόμη περισσότερο οι ελπίδες της Ιεράπολης για παραμονή στην κατηγορία μετά την εντός έδρας ήττα από την ΑΕ Μεταμόρφωσης με 0-2.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι και στο 37΄με κεφαλιά του  Κοκότη έκανε το 0-1, με τον Ραυτόπουλο στο 89′ με πέναλτι που κέρδισε ο Δαυίδ διαμόρφωσε το τελικό 0-2.

Η Ιεράπολη μετά την ήττα της και από την ΑΕ Μεταμόρφωσης παρέμειναν στην 15η θέση με 11 βαθμούς (3-2-13, 10-40 γκ.)

ΙΕΡΑΠΟΛΗ: Σπάρος Ι., Σπάρος Α., Μπόγδανος (77′ Γκίνης), Μανώλικας, Δαβιλάς, Τουλιαγκάνοβ, Σταύρου, Πέττας (85′ Τόρι), Μίσκα (68′ Κωνσταντινίδης), Τσαπουρνής, Αρβανιτάκης (46′ Καλλίλας).

ΑΕ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ: Καραγεώργος, Αποσολόπουλος, Χρυσανθακόπουλος, Κοκκινόπουλος, Δρακουλαράκος, Κοκότης, Σπανουδάκης (78′ Παπαρδάκης), Λέσι (70′ Δαυίδ), Ραυτόπουλος (90′ Ζάχαρης), Δαβερώνης, Λίκα (50′ Χατζηιωαννίδης).

 

ΛΥΚΟΙ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ: ΣΟΥΠΕΡ ΝΙΚΗ 2-0 ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΑΣΤΕΡΑ

Μεγάλη βαθμολογική ανάσα πήραν οι Λύκοι Χαϊδαρίου με το 2-0 επί του Εθνικού Αστέρα. Στο 2′ ο Καραμάνογλου αιφνιδίασε τους αντιπάλους ανοίγοντας το σκορ. Στο 38’ ακυρώθηκε γκολ του Κιρκιλή, αλλά ο ίδιος παίκτης στο 82′ έκανε το τελικό 2-0. Οι Λύκοι μετά από 18 αγώνες βρίσκονται στην 11η θέση με 19 βαθμούς (6-6-6, 24-28 γκ.)

ΛΥΚΟΙ ΧΑ’Ι’ΔΑΡΙΟΥ: Ιορδανίδης, Δήμου Σ., Σπύρου, Ταρούσα, Αγγελογιαννάκης, Καραμάνογλου, Κιρκιλής, Γάτσιος (89′ Παπαδόπουλος), Δήμου Γ. (85′ Μουτζούρης), Κατσικογιάννης (38′ λ.τ. Φίλων), Κονγκίνι (54΄Κλίνι).

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ: Γαρδίκης, Μιχόπουλος, Μπαϊράμι (42′ λ.τ. Νικήτας), Αλεξίου, Καμπάκος (89′ Φαράχ), Κριπιντίρης, Μαρινάκης, Μακρής, Γαβριήλ (72′ Ρίζος), Μπάμπε (46′ Θωμάς), Νικόλα.

 

Β’ ΕΠΣΑ – 2Ος ΟΜΙΛΟΣ
ΑΟ ΙΛΙΟΥ: ΔΙΚΑΙΗ ΜΟΙΡΑΣΙΑ ΣΤΟ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ

Βαθμούς και εντυπώσεις μοιράστηκαν Ατρόμητος Μεταμόρφωσης και ΑΟ Ιλίου που έμειναν στο 1-1, μετά από ένα δυνατό ματς.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ μόλις στο 3′ με γυριστή κεφαλιά του Κακαμπάκου. Ο ΑΟ Ιλίου απάντησε άμεσα και με κεφαλιά του Ράπτη στο 7′, μετά από κόρνερ του Γκρίφισια και πρώτη κεφαλιά του Δαούτη που βρήκε το δοκάρι. Στο 22′ ο Ράπτης σκόραρε αλλά το γκολ ακυρώθηκε σαν οφσάιντ. Στο 58′ ακυρώθηκε γκολ του Κακαμπάκου σαν οφσάιντ, με τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται έντονα. Ο Ατρόμητος είχε δύο μεγάλες ευκαιρίες για να πετύχει δεύτερο  φκολ. Στο 65′ ο Κόκκινος βρέθηκε απέναντι στον Καραγιώργη που απέκρουσε σωτήρια, και σε δεύτερη προσπάθεια το σουτ του Τσάκαλου απέκρουσε ο Δοαύτης πάνω στη γραμμή. Στο 90′ με κεφαλιά του Κακαμπάκου που απόκρουσε σωτηρία ο Καραγιώργης. Ο ΑΟ Ιλίου κατάφερε να διατηρήσει το αήττητο και στη Μεταμόρφωση φτάνωντας τους 46 βαθμούς (14-4-0, 43-13 γκ.)

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ: Μαργαρίτης, Παπαϊωάννου (60′ Τσακμάκας), Σιακαβάρας, Σαρηγιαννόπουλος, Καπελλές, Μπούγιας, Κοντόσταυλος (82′ Βιτορεάνου), Κόκκινος (89′ Παπασταύρου), Τσερώνης (52′ Κερτσούκου), Τσάκαλος, Κακαμπάκος.

ΑΟ ΙΛΙΟΥ: Καραγιώργης, Μεχμέτι, Νάτσης (82′ Κάσσος), Δαούτης, Πλάκας, Γαγάκας, Ράπτης, Τζανετόπουλος, Παπαδημητρίου (46′ Διπλάρης), Αγκαλίου, Γκρίφισιας.

 

ΕΛΠΙΔΑ ΑΓ. ΑΝΑΡΓ.: ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΣΤΙΣ ΝΙΚΕΣ, 1-0 ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ

Με 1-0 επικράτησε η Ελπίδα Αγίων Αναργύρων, του Παράδεισου και επέστρεψε στις νίκες μετά από δύο αγωνιστικές.

Οι φιλοξενούμενοι λίγο έλειψε να ανοίξουν το σκορ στο 7’ με σουτ του Ξυνογαλά που απέκρουσε ο Κυρίου. Στο 14′ απάντησαν οι γηπεδούχοι με το σουτ του Μαυρογιάννη και εντυπωσιακή απόκρουση αυτή τη φορά του Κάτσικα. Στο 23′ η Ελπίδα ζήτησε πέναλτι σε ανατροπή του Μαυρογιάννη. Το δρόμο προς τα δίχτυα τελικά βρήκε στο 41′ ο Παρασκευόπουλος μετά από φάση διαρκείας έκανε το 1-0.

Στο 84′ ο Παράδεισεος έφτασε κοντά στην ισοφάριση με φάουλ του Γεωργακόπουλου από πλάγια που σταμάτησε στο δοκάρι. Η Ελπίδα έτσι έφτασε τους 41 βαθμούς (12-5-1, 22-9 γκ.) και παραμένει στη 2η θέση.

ΕΛΠΙΔΑ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ: Κυρίου, Στεργίου, Πανταζής, Παπαπαναγιώτου, Καλκάνης, Δούκας, Παρασκευόπουλος (90+1′ Λάμπος), Αθανασόπουλος, Ζαχαρόπουλος (69′ Λίτσης), Λώλης (60′ Κότσαλος), Μαυρογιάννης (55′ Καράμπελας).

ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ: Κάτσικας, Μύττης, Ξυνογαλάς (60′ Δημητρίου), Στούλης, Ζιώρης (78′ Τσαμουρτζής), Καραλής, Ράπτης, Δήμος (57′ Μπολέτης), Πέτας, Λεφάκης (74′ Δασκαλάκης), Γεωργακόπουλος.

 

Β’ ΕΠΣΑ – 3Ος ΟΜΙΛΟΣ 
ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΕΡ: ΕΙΧΕ ΟΥΣΙΑ, 2-0 ΤΟΝ ΠΟΨ

Πιο ουσιαστικός ο Ηρακλής Περ. νίκησε με 2-0 τον ΠΟΨ και πήρε άτυπη ρεβάνς για την ήττα με το ίδιο σκορ στον πρώτο γύρο.

Οι γηπεδούχοι στο πρώτο ημίχρονο έδωσαν χώρο στους αντιπάλους και έβγαιναν επικίνδυνα στην αντεπίθεση, ενώ οι φιλοξενούμενοι είχαν κακές επιλογές στην τελική πάσα.

Λίγες φάσεις στο πρώτο ημίχρονο με τον Σιώλο να ανοίγει το σκορ στο 26’ με σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή.

Στο 44’ ο ΠΟΨ είχε ένα καλό σουτ με τον Συκά που έφυγε άουτ πάνω από τα δοκάρια.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν πιο ενδιαφέρον με τον Κοντογεώργο να αποκρούσει σε κόρνερ σουτ του Γιώτη στο 53’, ενώ στο 56’ ο Νίτας με σουτ στο ύψος της μεγάλης περιοχής σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι.

Στο 58’ ο Συκάς μέσα από την περιοχή σούταρε στέλνοντας την μπάλα άουτ.

Στο 70΄το λάθος του Κυρίτση πάτησε την μπάλα μέσα στην περιοχή εκμεταλλεύθηκε ο Νίτας και με πλασέ σημείωσε το τελικό 2-0.

Στη συνέχεια ο ΠΟΨ πίεσε για να μειώσει στο σκορ είχε ένα σουτ στο 85’ με τον Συκά, ενώ στο 88’ ο Κυρίτσης με κεφαλιά ύστερα από κόρνερ έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

Με τη νίκη του αυτή ο Ηρακλής Περιστερίου έφτασε τους 27 βαθμούς (7-6-5, 22-24 γκ.), ενώ ο ΠΟΨ έμεινε στους 19 βαθμούς (5-4-9, 21-25 γκ).

 

ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΕΡ.: Παπαβασιλείου, Δρουγουνάκης, Αναγνώστου (73’ Πάνος), Βλάσσης, Γιαννακόπουλος, Ασφής, Γιώτης, Μήτρος Π. (66’ Ζαγκόβας), Μήτρος Ν. (50’ Ντούλας), Σιώλος, Νίτας (77’ Τζαφέρος)

ΠΟΨ: Κοντογεώργος, Καραγιάννης (46’ Αρτσάνος), Γκόντζος, Τσέλικας, Κυρίτσης, Μπραϊμλάρι (46’ Κανέλλος), Κούρτι, Μαραβελάκης, Συκάς (66’ Κέφης), Λεοντίου, Κωστόπουλος (39’ Λαμπρίδης)

 

Γ’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ – 1ος ΟΜΙΛΟΣ 
ΔΙΠΛΟ Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ, 2-1 ΤΗΝ ΘΥΕΛΛΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

Την τέταρτη συνεχόμενη νίκη της πέτυχε στο πρωτάθλημα η Αναγέννηση Πετρούπολης, επικρατώντας με 2-1 εκτός έδρας της Θύελλας Περιστερίου. Στο 57′ ο Μαχαίρας άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους, ενώ στο 86′ ο Τσέλιος έγραψε το 0-2 κλειδώνοντας τη νίκη για την ομάδα του.

Για τη Θύελλα Περ. ο Λευτέρης Σακελάρης μείωσε σε 1-2 στο 90′, διαμορφώνοντας έτσι το τελικό αποτέλεσμα.

Η Θύελλα Περιστερίου παρέμεινε 14η με μόλις 7 βαθμούς (2-1-15, 22-45 γκ.), ενώ η Αναγέννηση Πετρούπολης έμεινε στην 7η θέση με 32 βαθμούς (10-2-6, 32-23 γκ.).

ΘΥΕΛΛΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ: Γκιόκα, Αντωνόπουλος, Κατσαβέλης, Πρεβαζιανός, Δεληγιάννης, Δάουλας (63′ Σακελάρης), Μαρκονής (87′ Αγαθός), Ταμβάκης (70′ Ζαβιτσάνος), Νταγιάντας (87′ Πισιμισής), Ορούτσι, Δρούλιας

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ: Βλαβιανός, Σχίζας (52′ Τσέλιος), Νικολάου, Χριστοδουλάκης, Κόστα, Μαχαίρας, Δήμας, Βαφειάδης, Γόγωνας (86′ Μαρκοτσάι), Ιωάννου (72′ Αναγνωστόπουλος), Ασημακόπουλος (88′ Τσίρκας)

 

ΑΜΙΛΛΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ: ΕΥΚΟΛΑ, 4-0 ΕΚΤΟΣ ΤΟΥΣ ΛΕΟΝΤΕΣ

Χωρίς να δυσκολευθεί ιδιαίτερα η Άμιλλα επιβλήθηκε με 4-0 εκτός των Λέοντων, πετυχαίνοντας τα τρία από τα τέσσερα γκολ στο 2ο ημίχρονο.

Φλύαροι οι φιλοξενούμενοι στο πρώτο ημίχρονο άνοιξαν το σκορ στο 45’ με πέναλτι που εκτέλεσε ο Μπότης.

Στο 49’ ο Ασημακόπουλος διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του, για να ακολουθήσουν τα γκολ των Πούλιου (80′) και Καρρά (84′) για να διαμορφωθεί το τελικό 0-4.

Η Άμιλλα συνεχίζει να οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος με 45 βαθμούς (14-3-1, 59-17 γκ.)

 

ΛΕΟΝΤΕΣ: Τσιτινής, Σκούλας, Μιχελάκος, Βέργος (78′ Γώγος), Βιγκάνι Γι., Παναγόπουλος, Λιακόπουλος, Κυριαζής (46′ Ρώσσης), Βιγκάνι Γκ., Καραλιάς (67′ Μπαλασινός), Ζηρογιάννης

ΑΜΙΛΛΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ: Κωτσαδάμ, Σωτηρίου (64′ Κλαυδιανός), Κατσαμάς (74′ Χρυσαφίδης), Ασημακόπουλος, Μπερνικόλας, Κασιμάτης (55′ Καλαμοτουσάκης), Μπότης, Τζαβάρας, Πούλιος, Βλάχος, Δέγκλερης (70′ Καρράς)

 

ΓΑΛΑΞΙΑΣ: ΙΣΟΠΑΛΟΣ 2-2 ΜΕ ΔΑΦΝΗ ΑΘ.

Τα πάντα ισοπαλία ήρθαν στο ντέρμπι του 1ου ομίλου μεταξύ  Γαλαξία και Δάφνης Αθ. Με σκορ 2-2.

Στο 34′ ο Πιτσιλίδης άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, με τον Θεοδώρου να ισοφαρίζει στο 40’ για τον Γαλαξία. Ο Αποστόλου στο 87’ έβαλε και πάλι μπροστά την Δάφνη, ενώ στο 89′ ο Πατσέλης ισοφάρισε σε 2-2 που ήταν και το τελικό σκορ.

Ο Γαλαξίας παραμένει στην 3η θέση της βαθμολογίας με 40 βαθμούς (12-4-2, 46-18 γκ.)

ΔΑΦΝΗ ΑΘΗΝΩΝ: Βάγγερ, Σπυροπάλη, Καμάρας, Σουλοβάρι (74′ Οσμάν), Ανταλής, Γιάγκαρης (55′ Τρυγώνης), Αποστόλου, Ζέκα (85′ Ρίζος), Μπουρλινός (61′ Μέρα), Σέχου, Πιτσιλίδης

ΓΑΛΑΞΙΑΣ: Παπαδιώτης, Κουτσονικολής, Κανδυλιώτης, Μαστρογιάννης, Βλάχος, Ντούπης, Φιλιππάκης (55′ Νεμπούτ), Κατσουγιάννης, Θεοδώρου (81′ Χαντζάκος), Χαλκιόπουλος (61′ Πατσέλης), Γιούργας

 

Γ’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ – 2ος ΟΜΙΛΟΣ
ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ: ΦΩΤΙΑ ΣΤΟ Β’, 4-0 ΤΟΝ ΒΟΤΑΝΙΚΟ

Πετούσε φωτιές στο δεύτερο ημίχρονο ο Ιπποκράτης και επικράτησε με 4-0 του Βοτανικού, μένοντας κοντά στους πρωτοπόρους.  Στο 31′ ο Γενηδουνιάς έβαλε μπροστά τους γηπεδούχους κάνοντας το 1-0. Ο Ρουμελιωτάκης στο 56′ σημειωσε το 2-0 για να ολοκληρώσει το σκορ με δύο γκολ ο Δρόσος στο 81’ και 90’.

Ο Ιπποκράτης παρέμεινε στην 3η θέση της βαθμολογίας με 45 βαθμούς (14-3-1, 49-16 γκ)

ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ: Καβουρινός, Γενηδουνιάς (75′ Καρκατσούλης), Ρουμελιωτάκης, Μίχος, Δημητρακόπουλος, Λουκάκης, Κοντογιαννόπουλος (68′ Παπανικολάου), Θώδας (65′ Παπαχρήστος), Δρόσος, Τζαβάρας, Τσαγρής (46′ Αρχοντούλης)

ΕΝΩΣΗ ΒΟΤΑΝΙΚΟΥ: Κάλλης, Μαγκλάρας (46′ Ψαθάκης), Αγγελόπουλος, Τσιμήτρης, Χρυσικός (46′ Πετρονικολός), Καλαφάτης, Μπουλουγάρης, Μουλάς, Θώμος, Παπαθανασίου, Στακάι

 

Γ’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ – 3ος ΟΜΙΛΟΣ
ΕΥΚΟΛΗ ΝΙΚΗ Ο ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΠΕΤΡ., 5-0 ΤΟΝ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗ

Στις νίκες επέστρεψε ο Κεραυνός, μετά από ένα διάλειμμα μίας εβδομάδας, που δεν δυσκολεύτηκε απέναντι στον  Θεμιστοκλή στο γήπεδο του Αιγάλεω και επικράτησε με 5-0.

Οι φιλοξενούμενοι από το πρώτο κιόλας ημίχρονο «κλείδωσαν» τη νίκη καθώς προηγήθηκαν με 3-0 χάρη σε γκολ του Τσιάνου στο 8ο λεπτό, του Μυρτσιώτη στο 28′ και του Κυριάκου στο 43′. Στο 60′ ο Τσιάνος με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-0, με τον Κωτσιόπουλο στο 78′ να διαμορφώνει το τελικό 5-0.
Ο Κεραυνός Πετρ. βρίσκεται στην 5η θέση με 40 βαθμούς (13-1-4, 49-19 γκ.), ενώ ο Θεμιστοκλής βρίσκεται στη 14η θέση με 10 βαθμούς (3-1-14, 24-52 γκ.)

ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ: Στυλιανόπουλος, Αλεξίου (46′ Αχτίπης), Ρούσσης, Ραυτόπουλος Β., Φραγκιδάκης, Βίλα, Λιαμπότης, Παπαδόπουλος, Μπιρλής, Ραυτόπουλος Δ., Χαλβατζόγλου.

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΠΕΤΡ.: Αλεξανδρής, Μαλαματίνης, Αναγνωστόπουλος, Ζησόπουλος, Κυριάκος (63′ Φανός), Μπαρμπούδης (63′ Μπάσο), Κωτσιόπουλος, Γκανέτσος (34′ Δασκαλάκης), Μυρτσιώτης (69′ Ντεντέ), Τσιάνος, Παλάι.

 

ΑΕ ΙΛΙΟΥ: ΣΟΚ, 2-4 ΑΠΟ ΑΙΑΝΤΑ ΑΘ.

Ήττα σοκ για την ΑΕ Ιλίου που ηττήθηκε με 2-4 εκτός έδρας από τον Αίαντα Αθ. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 4-0 με τον Χαντζιάρα στο 26’ και στο 70’, τον Ντίμο στο 62’ και τον Στοτσένι στο 85’.  Η ΑΕ Ιλίου που έδειχνε σαστισμένη σε όλο τον αγώνα κατάφερε απλά να μειώσει στο 89’ με τον Λιλάι σε 1-4 και στις καθυστερήσεις ο Κορωνιός σημείωσε το τελικό 4-2. Η ΑΕ Ιλίου βρίσκεται στην 6η θέση με 29 βαθμούς (9-2-7 γκ.)

ΑΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ: Ασιμάι, Θάνος (79′ Καλομοίρης), Σταματάκης, Λυμπερόπουλος, Ρότα, Βήτας, Στοτσένι, Μεχμέτι, Χαντζιάρας (78′ Αποστολόπουλος), Ντίμο, Χριστοδούλου.

ΑΕ ΙΛΙΟΥ: Τζέκος, Δημητρακόπουλος (57′ Γιαννόπουλος), Μάλλης, Κορωνιός Ι., Φύκηρης, Μαυροειδής, Κορωνιός Η., Καραντώνης, Δημοθεόδωρος, Καραχάλιος (76′ Τσιμόγιαννης), Γιαννικάκης (46′ Λιλάι).